Lån op til12000,-

Hurtigt
Svar

1,9%
RentePR. MÅNED

e-maerket logotrustpilot logonemid logo

Vælg beløbsstørrelse

12000
kr.
2.000 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato er om 30 dage
13 september 2020
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

793 kr.

132,16 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 793 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12793 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2083 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Hvad siger vores kunder?

Over 3.400 kunder har allerede anmeldt os på Trustpilot. Vi er stolte af alle de gode anmeldelser og arbejder altid på at blive endnu bedre, når det kommer til vores lån og service.

Lån penge nu og her – til det, du står og mangler

Hos VIVUS kan du låne penge hurtigt, nemt og med ro i sindet. Vi er en ansvarlig udbyder af lån uden skjulte renter og gebyrer. Lån 2000 – 6000,- første gang og op til 12000,- efterfølgende.

9FCA5FBB-AAB8-4F41-A9F1-825A5992755B

Lån nemt

Hele ansøgningen er online, så det er nemt og hurtigt. Det tager kun 2 minutter at ansøge – også i weekenden og på helligedage.
fast

Lån hurtigt

Vi tilbyder lån med hurtig udbetaling, uanset hvilken bank du bruger. Lån penge nu, og få dem overført til din konto hurtigt.
Vector Smart Object1

Lån sikkert

Et hurtigt lån hos VIVUS er den sikreste måde at låne penge på. Lån online med ro i sindet – dit data er beskyttet af TLS-kryptering.

Sådan låner du penge hurtigt og billigt online

Lån penge hurtigt og billigt online hos VIVUS. Du kan starte med vores låneberegner her på siden. Indtast dit ønskede lånebeløb, tjek renteberegningen, og lån penge hurtigt ved at trykke på knappen ”Lån nu”. Læs mere om, hvordan du bruger vores forbrugslånsberegner.

Låneprocessen hos VIVUS gør det nemt at låne penge

 • Opret din brugerprofil gennem låneberegneren
 • Bekræft din låneansøgning med dit NemID
 • Få svar på ansøgningen på 1 minut
 • Er du godkendt – går vi i gang med at overføre pengene til din konto. Lån penge billigt, hurtigt og nemt! Læs mere om ansøgningsprocessen.

Hvor meget kan jeg låne hos VIVUS?

Når du låner penge hos VIVUS første gang, kan du låne op til 6000,-. Lån penge for anden gang, og din lånegrænse fordobles op til 12000,-. Vi er en ansvarlig kreditgiver og vurderer din økonomi hver gang, du ansøger. På den måde kan det være, at du ikke altid får det maksimale beløb, men altid det sundeste beløb for din økonomi. Lån penge hos VIVUS med ro i sindet.

Lån penge til lav rente

Hos VIVUS er der altid lav rente. Vi tilbyder lån med en ÅOP på max 25%. Lån penge til lav rente hos VIVUS!

Hvad koster det at låne?

Lån penge til god rente og ingen skjulte gebyrer. Hos VIVUS udgør renterne hele prisen for at låne penge. Lån penge billigt!

Priseksempel:

Lån 6000,- – betal 391 kr. for lånet efter 6 måneder. Det er det hele. Efter 6 måneder vil du altså have tilbagebetalt 6391,.

Nu gør vi det enkelt. Hvad koster det at låne 6000,- første gang hos VIVUS?

 • 391,- har du total betalt for dit lån efter 6 måneder
 • Det giver i alt 6391,- fordi du selvfølgelig også skal tilbagebetale det, du har lånt.

Du afbetaler fast over de 6 måneder, du har vores lån. Lån penge til lav rente hos VIVUS!

Hvordan tilbagebetaler jeg?

Lån penge billigt hos VIVUS og betal tilbage hver måned i din løbetid. Du har også mulighed for at indfri før tid. Du bestemmer selv. Du kan altid se dit låns status på din VIVUS profil.

Låneaftalen forudsætter dog, at du indbetaler de aftalte månedlige betaler. Læs mere om dem på vores side om tilbagebetaling.

Derfor skal du låne online

Lån penge online – det er den hurtigste, nemmeste og mest gennemsigtige måde at gøre det på. Fordelen ved at låne penge online er først og fremmest, at du ikke skal gå nogle steder eller finde nogle fysiske dokumenter frem. Lån hurtigt og nemt!

For det andet kan du sammenligne de lån, der findes online, på en nem måde. Det hele står der, så du kan se på ÅOP hos de forskellige lånudbydere og sammenligne lånevilkår.

Det er ikke alle lån, der kan sammenlignes ved brug af ÅOP – og lånet hos VIVUS er et af dem. Læs mere om, hvordan du bruger ÅOP til at sammenligne lån, og lån hurtigt online.

Noget af det bedste ved at låne penge online hos VIVUS er hastigheden. Lån penge nu, og få betalt den uforudsete regning, der kom. Lån penge, og få repareret din cykel eller bil med det samme, så du kan køre videre. Lån penge online, og du kan nå at købe den afbudsrejse eller den vaskemaskine, når den stadig er på tilbud. Når du låner penge online, får du budgettet til at hænge sammen på en nem og hurtig måde.

Kan jeg få et forbrugslån hos VIVUS?

For at kunne låne penge hos VIVUS, skal du opfylde følgende krav:

 • Være mindst 20 år gammel
 • Ikke være registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • Være dansk statsborger
 • Have en dansk folkeregisteradresse uden navne- og adressebeskyttelse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto

Hvilke lån kan jeg tage hos VIVUS?

VIVUS tilbyder vi et forbrugslån med 6 måneders løbetid som et økonomisk sundere alternativ til kviklån, mobillån, sms-lån og andre. Hvad er forskellene på disse låntyper?

Kviklån er kortfristede forbrugslån med straks udbetaling og løbetid på op til 1 måned. De er blevet reguleret med en 48-timers tænkepause, hvilket gør, at man ikke længere kan få straks udbetaling på så kortfristede lån. Lån penge hurtigt hos VIVUS – ingen korte frister.

Rentefrit lån er et lån, hvor man kun betaler gebyrer og ingen renter. Hos VIVUS har vi ingen gebyrer og vi har altid lav rente.

Mobillån er en type lån, der blev erstattet af online lån samtidig med, at mobiltelefoner blev afløst af smartphones. Lån online hos VIVUS – du kan optage lånet fra din smartphone, så længe du har internetadgang og dit NemID.

Online lån er lån, der skal ansøges om på nettet. Lån online hos VIVUS fra din computer, tablet eller mobil – du er fri til at vælge.

Hurtiglån er et lån, der udbetales lynhurtigt. Her er der ikke tale om korte frister. Lån penge hurtigt hos VIVUS: hurtig ansøgning, hurtig udbetaling og gennemsigtighed over dit forbrugslån.

Små lån er en flydende kategori af lån, der kan fås både hos private personer, banker og andre pengeinstitutter. VIVUS tilbyder små lån fra 2000,-. Lån penge hos VIVUS, selv når du har brug for at låne små beløb.

Lån med sikkerhed og uden sikkerhed – hvad er forskellen?

Forskellen på lån med og uden sikkerhed er, at du ved lån med sikkerhed skal pantsætte noget for at kunne låne penge. Disse lån kan optages i banker og som regel har sikkerhed i din bil, bolig eller pensionsopsparing. Ved lån med sikkerhed kan du ofte også få billige renter, dog er disse lån langfristede og har løbetid på mange år.

Lån online uden sikkerhed – så slipper du for at skulle stille noget til rådighed for at kunne låne penge. Og du kan tilbagebetale det hurtigt. Hurtige lån og online-kreditter falder som regel under kategorien for lån uden sikkerhed.

VIVUS tilbyder online lån uden sikkerhed. Vi beder dig ikke om at pantsætte noget, der er vigtigt for dig. Lån penge hos os med ro i sindet. Læs mere om lån uden sikkerhed.

Hvad kan jeg bruge kviklån til? • Lån penge til bil Billån kræver ofte udbetaling eller indskud. Skal du supplere dit billån – lån penge til bil hos VIVUS.

• Lån penge til ferie Skal du ud og rejse, kan et ferielån være en god løsning. Lån penge til ferie hos VIVUS, og få dit velfortjente afbræk fra hverdagen.

• Lån penge til det, du drømmer om En drømmecykel, en drømmecomputer eller et par drømmesko – lån penge til det, du drømmer om med VIVUS’ forbrugslån. Start din ansøgning via vores låneberegner.

Læs mere
VIVUS.DK™ er et varemærke under 4finance Gruppen for 4finance ApS, der tilbyder lån med månedlige afdrag. Kunden kan altid søge om ændring af sin låneaftale, fra dennes VIVUS.DK-profil. Virksomheden er registreret på Vesterbrogade 1L, 4, 1620 København V. 4finance ApS er under opsyn af Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2. Ved misligholdelse af kreditvilkårene eller ved udeblivende betaling, vil kunden modtage op til tre rykkere à 100,00 kr. samt morarenter. I tilfælde af manglende betalingsevne opfordrer vi til at kontakte vores supportafdeling på support@vivus.dk eller på tlf. 78 77 20 68. Reagerer kunden ikke på VIVUS.DK’s inkassovarsel (der sendes via SMS og e-mail), overdrages kunden til ekstern inkasso, hvor yderligere sagsomkostninger vil blive pålagt kunden. Reagerer kunden stadig ikke, vil fordringen blive forsøgt tvangsfuldbyrdet i Fogedretten.