Lån op til12000,-

Hurtigt
Svar

1,9%
RENTE PR. MÅNED

e-maerket logotrustpilot logonemid logo

Vælg beløbsstørrelse

12.000
kr.
2.000 kr.
12.000 kr.
2.142
kr.
2.142 kr.
2.142 kr.
Første betalingsdato er om 11 dage
1 februar 2021
Månedlig betaling
Dette er din faste månedlige betaling, som både dækker over renter og nedskrivning af lånebeløbet.
2.142 kr.
Samlede kreditomkostninger over 6 måneder

Gennemsnitlige omkostninger pr. måned

819 kr.

136,50 kr.

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 819 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.819 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.109 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %.

14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 18+.

Hvad siger vores kunder?

Over 3.400 kunder har allerede anmeldt os på Trustpilot. Vi er stolte af alle de gode anmeldelser og arbejder altid på at blive endnu bedre, når det kommer til vores lån og service.

Lån penge nu og her – til det, du står og mangler

Hos VIVUS kan du låne penge hurtigt, nemt og med ro i sindet. Vi er en ansvarlig udbyder af lån uden skjulte renter og gebyrer.

9FCA5FBB-AAB8-4F41-A9F1-825A5992755B

Lån nemt

Hele ansøgningen er online, så det er nemt og hurtigt. Det tager kun 2 minutter at ansøge – også i weekenden og på helligedage.
fast

Lån hurtigt

Vi tilbyder lån med hurtig udbetaling, uanset hvilken bank du bruger. Lån penge nu, og få dem overført til din konto hurtigt.
Vector Smart Object1

Lån sikkert

Et hurtigt lån hos VIVUS er den sikreste måde at låne penge på. Lån online med ro i sindet – dit data er beskyttet af TLS-kryptering.

Lån mindre eller større beløb

 • Mindre beløb fra 2000,- op til 12000,-
 • Større beløb fra 13000,- op til 75000,-
 • Vi tilbyder hurtig udbetaling
 • Vi spørger ikke, hvad du skal bruge pengene til
 • Og selvfølgelig ingen skjulte renter og gebyrer

Hvad siger vores kunder?

Over 3.400 kunder har allerede anmeldt os på Trustpilot. Vi er stolte af alle de gode anmeldelser og arbejder altid på at blive endnu bedre, når det kommer til vores forbrugslån og service.

Sådan gør du som ny kunde

Ansøg online og få svar med det samme

Vi udbetaler pengene hele døgnet rundt.

 • 1: Ansøg om et beløb

Vælg det ønskede lånbeløb i vores låneberegner samt din første betalingsdato og tryk "Lån nu".

 • 2: Udfyld din ansøgning

Skriv dine informationer ind i registreringssiden for at oprette din profil. Underskriv derefter med NemID.

 • 3: Få svar på din ansøgning

Du får efter få sekunder svar på, om din ansøgning er godkendt. Hvis du ikke bliver godkendt til det beløb, du ansøgte om i første omgang, vil du typisk modtage et andet.

 • 4: Tilbagebetal pengene

Betal din månedlige betaling eller indfri forbrugslånet. Log på din VIVUS-profil for at betale din månedlige betaling eller indfri dit lån. Du kan tilkoble automatisk tilbagebetaling og til enhver tid indfri dit forbrugslån. Indfrielse før tid koster 0,5 - 1 % af dit lånebeløb, hvis du ikke er tilmeldt VIVUS PLUS abonnement.

Lån penge nu og her – til det, du står og mangler

Hos VIVUS kan du låne penge hurtigt, nemt og med ro i sindet. Vi er en ansvarlig udbyder af forbrugslån med 6 måneders løbetid og tilbyder fleksibel tilbagebetaling. Lån 2000 – 6000,- første gang og op til 12000,- efterfølgende.

Låner du højere beløb som fx lån 13000 eller lån 75000,- får du også en fast aftale, men lidt flere måneder til at betale tilbage på. Du kan altid se løbetiden på dit lån inden du optager lånet og efterfølgende fra din VIVUS profil.

Lån nemt

Lån nemt og hurtigt med en ansøgning på 2 minutter. Det hele foregår online, og det eneste, du skal bruge, er dit NemID. Skal du låne penge nu – lån nu, hurtigt og nemt.

Lån hurtigt

Vi tilbyder lån med hurtig udbetaling, uanset hvilken bank du bruger. Lån penge nu, og få dem overført til din konto i løbet af kort tid med VIVUS PLUS.

Lån sikkert

Et hurtigt forbrugslån hos VIVUS er den sikreste måde at låne penge på. Lån online med ro i sindet – dit data er beskyttet af TLS-kryptering.

Sådan låner du penge hurtigt og billigt online

Lån penge hurtigt og billigt online hos VIVUS. Du kan starte med vores låneberegner her på siden. Indtast dit ønskede lånebeløb, tjek renteberegningen, og lån penge hurtigt ved at trykke på knappen ”Lån nu”. Læs mere om, hvordan du bruger vores forbrugslånsberegner.

Låneprocessen hos VIVUS gør det nemt at låne penge

 • Opret din brugerprofil gennem låneberegneren
 • Bekræft din låneansøgning med dit NemID
 • Få svar på ansøgningen på 1 minut
 • Er du godkendt – VIVUS udbetaler døgnet rundt

Lån penge billigt, hurtigt og nemt! Læs mere om ansøgningsprocessen

Hvor meget kan jeg låne hos VIVUS?

Når du låner penge hos VIVUS første gang, kan du låne op til 6000,-. Lån penge for anden gang, og du har mulighed for at låne op til 12000,- såfremt du bliver godkendt. Vi er en ansvarlig långiver og vurderer din økonomi hver gang, du ansøger. På den måde kan det være, at du ikke altid får det maksimale beløb, men altid det sundeste beløb for din økonomi. Lån penge hos VIVUS med ro i sindet.

Hos VIVUS tilbyder vi også højere lånebeløb. Her kan du låne fra 13000 – op til 75000 kr. Disse lånebeløb er også med en fast månedlig betalingsaftale, dog med flere måneder til at afdrage dit lån på.

Vælger du at låne vores højere lånebeløb, koster det dig et oprettelsesgebyr på 8% af lånebeløbet. Fx lån 75000 og betal 6000 i oprettelsesgebyr.

Bare rolig – oprettelsesgebyret skal du ikke betale med det samme. Det lægger vi bare oveni dit samlede lånebeløb, og så afdrager du på det som en del af dit lån.

Lån penge til lav rente

Hos VIVUS har vi lave renter. Du kan bruge vores låneberegner her på siden til at se de nøjagtige renter for netop dit lån. Du kan også se et priseksempel for at låne 6000,- længere nede i denne tekst.

Lån penge til lav rente hos VIVUS!

Hvad koster det at låne?

Lån penge til god rente og ingen skjulte gebyrer. Hos VIVUS giver vi dig flere muligheder, så du kan få det forbrugslån, der netop passer til dig. Lån penge billigt!

Priseksempel:

Lån 6000,- – betal 391 kr. for lånet efter 6 måneder. Det er det hele. Efter 6 måneder vil du altså have tilbagebetalt 6391,.

Nu gør vi det enkelt. Hvad koster det at låne 6000,- første gang hos VIVUS?

 • 391,- har du total betalt for dit lån efter 6 måneder
 • Det giver i alt 6391,- fordi du selvfølgelig også skal tilbagebetale det, du har lånt.

Du afbetaler fast over de 6 måneder, du har vores lån. Lån penge til lav rente hos VIVUS!

Hvordan tilbagebetaler jeg?

Lån penge billigt hos VIVUS og betal tilbage, når du ønsker det. Hos os kan du indfri dit forbrugslån, når du vil, eller du kan tilbagebetaling over en periode. Du bestemmer selv.

Din aftale om et forbrugslån hos os forudsætter dog, at du indbetaler de aftalte månedlige ydelser. Du har flere praktiske muligheder for at betale tilbage: Læs mere om dem på vores side om tilbagebetaling.

Derfor skal du låne online

Lån penge online – det er den hurtigste, nemmeste og mest gennemsigtige måde at gøre det på. Fordelen ved at låne penge online er først og fremmest, at du ikke skal gå nogle steder eller finde nogle fysiske dokumenter frem. Lån hurtigt og nemt!

For det andet kan du sammenligne de lån, der findes online, på en nem måde. Det hele står der, så du kan se på ÅOP hos de forskellige lånudbydere og sammenligne lånevilkår.

Det er ikke alle lån, der kan sammenlignes ved brug af ÅOP – og lånet hos VIVUS er et af dem. Læs mere om, hvordan du bruger ÅOP til at sammenligne lån, og lån hurtigt online.

Noget af det bedste ved at låne penge online hos VIVUS er hastigheden. Lån penge og få hurtig udbetaling med VIVUS PLUS!

Lån penge nu, og få betalt den uforudsete regning, der kom. Lån penge og få repareret din cykel eller bil med det samme, så du kan køre videre. Lån penge online, og du kan nå at købe den afbudsrejse eller den vaskemaskine, når den stadig er på tilbud. Når du låner penge online, får du budgettet til at hænge sammen på en nem og hurtig måde.

Kan jeg få et lån hos VIVUS?

For at kunne låne penge hos VIVUS, skal du opfylde følgende krav:

 • Være mindst 18 år gammel
 • Ikke være registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • Være dansk statsborger
 • Have en dansk folkeregisteradresse uden navne- og adressebeskyttelse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto

Hvilke lån kan jeg tage hos VIVUS?

VIVUS tilbyder forbrugslån som et økonomisk sundere alternativ til kviklån, mobillån, sms-lån og andre. Hvad er forskellene på disse låntyper?

Kviklån er kortfristede forbrugslån med straks udbetaling og løbetid på op til 1 måned. De er blevet reguleret med en 48-timers tænkepause, hvilket gør, at man ikke længere kan få straks udbetaling på så kortfristede lån. Lån penge hurtigt hos VIVUS med PLUS – ingen korte frister – få lynhurtig udbetaling.

Rentefrit lån er et lån, hvor man kun betaler gebyrer og ingen renter. Hos VIVUS tilbyder vi flere forskellige forbrugslån, så du kan få det præcis, som du ønsker.

Mobillån er en type lån, der blev erstattet af online lån samtidig med, at mobiltelefoner blev afløst af smartphones. Lån online hos VIVUS – du kan optage lånet fra din smartphone, så længe du har internetadgang og dit NemID. Online lån er lån, der skal ansøges om på nettet. Lån online hos VIVUS fra din computer, tablet eller mobil – du er fri til at vælge.

Hurtiglån er et lån, der udbetales lynhurtigt. Her er der ikke tale om korte frister. Lån penge hurtigt hos VIVUS med PLUS: hurtig ansøgning, hurtig udbetaling og frihed til at være med til at vælge, hvornår du indfrier dit hurtige lån.

Små lån er en flydende kategori af lån, der kan fås både hos private personer, banker og andre pengeinstitutter. VIVUS tilbyder blandt andet små lån fra 2000,- og op. Lån penge hos VIVUS, selv når du har brug for at låne små beløb.

Lån med sikkerhed og uden sikkerhed – hvad er forskellen?

Forskellen på lån med og uden sikkerhed, er, at du ved lån med sikkerhed skal pantsætte noget for at kunne låne penge. Disse lån kan optages i banker og som regel har sikkerhed i din bil, bolig eller pensionsopsparing. Ved lån med sikkerhed kan du ofte også få billige renter, dog er disse lån langfristede og har løbetid på mange år.

Lån online uden sikkerhed – så slipper du for at skulle stille noget til rådighed for at kunne låne penge. Og du kan tilbagebetale det hurtigt. Hurtige lån og online forbrugslån falder som regel under kategorien for lån uden sikkerhed.

VIVUS tilbyder online forbrugslån uden sikkerhed. Vi beder dig ikke om at pantsætte noget, der er vigtigt for dig. Lån penge hos os med ro i sindet. Læs mere om lån uden sikkerhed.

Hvad kan jeg bruge forbrugslån til?

 • Lån penge til bil Billån kræver ofte udbetaling eller indskud. Skal du supplere dit billån – lån penge til bil hos VIVUS.
 • Lån penge til ferie Skal du ud og rejse, kan et ferielån være en god løsning. Lån penge til ferie hos VIVUS, og få dit velfortjente afbræk fra hverdagen.
 • Lån penge til det, du drømmer om En drømmecykel, en drømmecomputer eller et par drømmesko – lån penge til det, du drømmer om med VIVUS’ forbrugslån. Start din ansøgning via vores låneberegner.
Læs mere
VIVUS.DK™ er et varemærke under 4finance Gruppen for 4finance ApS, der tilbyder lån med månedlige afdrag. Kunden kan altid søge om ændring af sin låneaftale, fra dennes VIVUS.DK-profil. Virksomheden er registreret på Vesterbrogade 1L, 4, 1620 København V. 4finance ApS er under opsyn af Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2. Ved misligholdelse af kreditvilkårene eller ved udeblivende betaling, vil kunden modtage op til tre rykkere à 100,00 kr. samt morarenter. I tilfælde af manglende betalingsevne opfordrer vi til at kontakte vores supportafdeling på support@vivus.dk eller på tlf. 78 77 20 68. Reagerer kunden ikke på VIVUS.DK’s inkassovarsel (der sendes via SMS og e-mail), overdrages kunden til ekstern inkasso, hvor yderligere sagsomkostninger vil blive pålagt kunden. Reagerer kunden stadig ikke, vil fordringen blive forsøgt tvangsfuldbyrdet i Fogedretten.