Cookies er nødvendige for at få VIVUS.DK til at fungere, så du kan få en god oplevelse. Klik OK for at fjerne beskeden og fortsætte.

Få pengene på
1 minut

Nye kunder kan låne op til6000,-

50% rabat
i op til 30 dage

 • Du har pengene på din konto om 1 minut
 • Vi spørger ikke, hvad du skal bruge pengene til
 • Og selvfølgelig ingen skjulte renter og gebyrer
6000
kr.
100 kr.
12.000 kr.
Første betalingsdato d.
Du har 30 dage til din næste betaling
29.
Juni 2020
Vælg ny dato
Ny kunde
Eksisterende kunde
Første rentebetaling
Du skal betale dette beløb i rente på din første betalingsdato, hvis du ikke indfrier kreditten
50% rabat i 30 dage som ny kunde
1.200 kr.
600 kr.
Rentebetaling efter første betalingsdato
Denne betaling falder 30 dage efter din første betalingsdato
1.200 kr.
Fuld tilbagebetaling
Det fulde beløb, som du skal betale, hvis du indfrier kreditten på din første betalingsdato
med din 50% rabat som ny kunde
7.200 kr.
6.600 kr.

Kreditaftalen har ingen fast løbetid

Priseksempel ved 12 måneders afvikling
Eksemplet er udregnet ud fra det nye lånebeløb og fra 12 lige store månedlige betalinger af hovedstolen
Samlet kreditbeløb6.000 kr.,Samlede kreditomkostninger7.908,34 kr.,Samlede tilbagebetalingsbeløb13.908,34 kr.,Min/max månedlig ydelse601,39 kr. / 1.716,67 kr.,Debitorrente (årlig fast)243,3 %,ÅOP816,67 %

Hvad siger vores kunder?

Over 3.000 kunder har allerede anmeldt os på Trustpilot. Vi er stolte af alle de gode anmeldelser og arbejder altid på at blive endnu bedre, når det kommer til vores kredit og service.

Sådan gør du

Ansøg online og få svar med det samme

Vi udbetaler pengene hele døgnet rundt.

 • 1

  Ansøg om et beløb

  Vælg det ønskede kreditbeløb samt din første betalingsdato og tryk "Lån nu".

 • 2

  Udfyld din ansøgning

  Skriv dine informationer ind i registreringssiden for at oprette din profil. Underskriv derefter med NemID.

 • 3

  Få svar på din ansøgning

  Du får efter få sekunder svar på, om din ansøgning er godkendt, og modtager pengene på din konto med det samme.

 • 4

  Tilbagebetal pengene

  Betal din rentebetaling eller indfri kreditaftalen. Log på din VIVUS.DK-profil for at betale rentebetalingen eller indfri din kredit.

Lån penge nu og her – til det, du står og mangler

Hos VIVUS.DK kan du låne penge hurtigt, nemt og med ro i sindet. Vi er en ansvarlig udbyder af kreditter uden fast løbetid og tilbyder fleksibel tilbagebetaling. Lån 100 – 6.000 kr. første gang og op til 12.000 kr. efterfølgende

Lån nemt

Lån nemt og hurtigt med en ansøgning på 2 minutter. Det hele foregår online, og det eneste, du skal bruge, er dit NemID. Skal du låne penge nu – lån nu, hurtigt og nemt.
fast

Lån hurtigt

Vi tilbyder lån med straksudbetaling, uanset hvilken bank du bruger. Lån penge nu, og få dem overført til din konto med det samme.
Vector Smart Object1

Lån sikkert

Et hurtigt lån hos VIVUS.DK er den sikreste måde at låne penge på. Lån online med ro i sindet – dit data er beskyttet af TLS-kryptering.

Sådan låner du penge hurtigt og billigt online

Lån penge hurtigt og billigt online hos VIVUS.DK. Du kan starte med vores låneberegner her på siden. Indtast dit ønskede lånebeløb, tjek renteberegningen, og lån penge hurtigt ved at trykke på knappen ”Lån nu”. Læs mere om, hvordan du bruger vores forbrugslånsberegner.

Låneprocessen hos VIVUS.DK gør det nemt at låne penge

 • Opret din brugerprofil gennem låneberegneren
 • Bekræft din låneansøgning med dit NemID
 • Få svar på ansøgningen på 1 minut
 • Er du godkendt – du får pengene på din konto med det samme Lån penge billigt, hurtigt og nemt! Læs mere om ansøgningsprocessen.

Hvor meget kan jeg låne hos VIVUS.DK?

Når du låner penge hos VIVUS.DK første gang, kan du låne op til 6.000 kroner. Lån penge for anden gang, og din lånegrænse fordobles op til 12.000 kr. Vi er en ansvarlig kreditgiver og vurderer din økonomi hver gang, du ansøger. På den måde kan det være, at du ikke altid får det maksimale beløb, men altid det sundeste beløb for din økonomi. Lån penge hos VIVUS.DK med ro i sindet.

Lån penge til lav rente

Hos VIVUS.DK er den normale rentesats 20% for en måned. Første gang du låner penge, får du dem til halv pris i op til 30 dage, så du betaler kun 10% den første måned. Lån penge til lav rente hos VIVUS.DK!

Hvad koster det at låne?

Lån penge til god rente og ingen skjulte gebyrer. Ja, faktisk ingen gebyrer overhovedet. Hos VIVUS.DK udgør renterne hele prisen for at låne penge. Lån penge billigt!

Priseksempel:

Lån 6.000 kr. – betal 600 kr. for lånet den første måned og 1.200,- hver efterfølgende måned, hvis du ikke betaler tilbage på dit lån. Hvis du afbetaler fx 4.000 kr. første måned, koster det kun 20% fra de resterende 2.000 kr. Dvs. 400 kr. om måneden fremover.

Nu gør vi det enkelt. Hvad koster det at låne 6.000 kr. første gang hos VIVUS.DK?

 • 600 kr., hvis du indfrier lånet på en måned
 • 600 + 1.200 kr., hvis du indfrier det på 2 måneder
 • 600 + 1.200 + 1.200 kr., hvis du indfrier på 3 måneder, osv.

Er det ikke første gang, du låner hos os? Så er det 20% hver måned, indtil du tilbagebetaler de 6.000 kr.

Hvis du afdrager på lånet undervejs, bliver renten mindre, selvom rentesatsen bliver den samme. Lån penge til lav rente hos VIVUS.DK!

Hvordan tilbagebetaler jeg?

Lån penge billigt hos VIVUS.DK og betal tilbage, når du ønsker det. Hos os har du ret til at indfri din kredit når som helst, eller ved delvis tilbagebetaling over en periode. Du bestemmer selv.

Kreditaftalen forudsætter dog, at du indbetaler de aftalte månedlige renter. Du har mange praktiske muligheder for at betale tilbage: Læs mere om dem på vores side om tilbagebetaling.

Derfor skal du låne online

Lån penge online – det er den hurtigste, nemmeste og mest gennemsigtige måde at gøre det på. Fordelen ved at låne penge online er først og fremmest, at du ikke skal gå nogle steder eller finde nogle fysiske dokumenter frem. Lån hurtigt og nemt!

For det andet kan du sammenligne de lån, der findes online, på en nem måde. Det hele står der, så du kan se på ÅOP hos de forskellige lånudbydere og sammenligne lånevilkår.

Det er ikke alle lån, der kan sammenlignes ved brug af ÅOP – og lånet hos VIVUS.DK er et af dem. Læs mere om, hvordan du bruger ÅOP til at sammenligne lån, og lån hurtigt online.

Noget af det bedste ved at låne penge online hos VIVUS.DK er hastigheden. Lån penge, og få dem med det samme!

Lån penge nu, og få betalt den uforudsete regning, der kom. Lån penge, og få repareret din cykel eller bil med det samme, så du kan køre videre. Lån penge online, og du kan nå at købe den afbudsrejse eller den vaskemaskine, når den stadig er på tilbud. Når du låner penge online, får du budgettet til at hænge sammen på en nem og hurtig måde.

Kan jeg få et lån hos VIVUS.DK?

For at kunne låne penge hos VIVUS.DK, skal du opfylde følgende krav:

 • Være mindst 20 år gammel
 • Ikke være registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • Være dansk statsborger
 • Have en dansk folkeregisteradresse uden navne- og adressebeskyttelse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto

Hvilke lån kan jeg tage hos VIVUS.DK?

VIVUS.DK tilbyder kredit uden fast løbetid som et økonomisk sundere alternativ til kviklån, mobillån, sms-lån og andre. Hvad er forskellene på disse låntyper?

Kviklån er kortfristede forbrugslån med straks udbetaling og løbetid på op til 1 måned. De er blevet reguleret med en 48-timers tænkepause, hvilket gør, at man ikke længere kan få straks udbetaling på så kortfristede lån. Lån penge hurtigt hos VIVUS.DK – ingen korte frister – lynhurtig udbetaling.

Rentefrit lån er et lån, hvor man kun betaler gebyrer og ingen renter. Hos VIVUS.DK har vi ingen gebyrer og giver 50% nedslag på renten i din allerførste lånemåned for nye kunder.

Mobillån er en type lån, der blev erstattet af online lån samtidig med, at mobiltelefoner blev afløst af smartphones. Lån online hos VIVUS.DK – du kan optage lånet fra din smartphone, så længe du har internetadgang og dit NemID.

Online lån er lån, der skal ansøges om på nettet. Lån online hos VIVUS.DK fra din computer, tablet eller mobil – du er fri til at vælge.

Hurtiglån er et lån, der udbetales lynhurtigt. Her er der ikke tale om korte frister. Lån penge hurtigt hos VIVUS.DK: hurtig ansøgning, hurtig udbetaling og frihed til at vælge, hvornår du indfrier dit hurtige lån.

Små lån er en flydende kategori af lån, der kan fås både hos private personer, banker og andre pengeinstitutter. VIVUS.DK tilbyder små lån fra 100 kr. Lån penge hos VIVUS.DK, selv når du har brug for at låne små beløb.

Lån med sikkerhed og uden sikkerhed – hvad er forskellen?

Forskellen på lån med og uden sikkerhed er, at du ved lån med sikkerhed skal pantsætte noget for at kunne låne penge. Disse lån kan optages i banker og som regel har sikkerhed i din bil, bolig eller pensionsopsparing. Ved lån med sikkerhed kan du ofte også få billige renter, dog er disse lån langfristede og har løbetid på mange år.

Lån online uden sikkerhed – så slipper du for at skulle stille noget til rådighed for at kunne låne penge. Og du kan tilbagebetale det hurtigt. Hurtige lån og online-kreditter falder som regel under kategorien for lån uden sikkerhed.

VIVUS.DK tilbyder online kredit uden sikkerhed. Vi beder dig ikke om at pantsætte noget, der er vigtigt for dig. Lån penge hos os med ro i sindet. Læs mere om lån uden sikkerhed.

Hvad kan jeg bruge kviklån til? • Lån penge til bil Billån kræver ofte udbetaling eller indskud. Skal du supplere dit billån – lån penge til bil hos VIVUS.DK.

• Lån penge til ferie Skal du ud og rejse, kan et ferielån være en god løsning. Lån penge til ferie hos VIVUS.DK, og få dit velfortjente afbræk fra hverdagen.

• Lån penge til det, du drømmer om En drømmecykel, en drømmecomputer eller et par drømmesko – lån penge til det, du drømmer om med VIVUS.DK’s kredit. Start din ansøgning via vores låneberegner.

Læs mere
VIVUS.DK™ er et varemærke under 4finance ApS, der tilbyder kredit med ubegrænset løbetid. Kunden kan udtrække penge fra den del af kreditten der ikke benyttes. Den tilbagebetalte del af kreditten kan til enhver tid bruges af kunden, fra dennes VIVUS.DK-profil. Virksomheden er registreret på Vesterbrogade 1L, 4, 1620 København V. 4finance ApS er under opsyn af Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2. Ved misligholdelse af kreditvilkårene eller ved udeblivende betaling, vil kunden modtage op til tre rykkere à 100,00 kr. samt morarenter. I tilfælde af manglende betalingsevne opfordrer vi til at kontakte vores supportafdeling på support@vivus.dk eller på tlf. 78 77 20 68. Reagerer kunden ikke på VIVUS.DK’s inkassovarsel (der sendes via SMS og e-mail), overdrages kunden til ekstern inkasso, hvor yderligere sagsomkostninger vil blive pålagt kunden. Reagerer kunden stadig ikke, vil fordringen blive forsøgt tvangsfuldbyrdet i Fogedretten.