Sådan kommer du billigt ud at rejse

Travel Trip Map Direction Exploration Planning Concept

Det er let at blive snydt som turist, og konkurrencen i rejsebranchen er hård. Der er mange tilbud, du skal holde øje med, når du skal ud at rejse. Du kan hurtigt bruge dagevis på de forskellige søgemaskiner i jagten på de gode tilbud. Men med disse tips sparer du både tid og penge.

Læs artiklen

Gode råd til at spare penge som studerende

online lån

Som studerende kan pengene være små, og det er hårdt at leve på SU – Faktisk vil mange mene, at det er svært at overleve på SU. Når alle faste udgifter er betalt, er der typisk meget få penge til mad, hvis der da overhovedet er nogle. Det er derfor en god idé at lægge et realistisk budget. Det giver mulighed for at overveje, hvilke udgiftsposter der kan spares penge på, samt hvordan du kan øge din indkomst.

Læs artiklen

Budgetvenlige vinteraktiviteter

Lån uden dokumentation og sikkerhed
Vinteren kan være en kold og mørk tid, og netop derfor giver det god mening at søge lidt væk fra dagligdagens trummerum. I dette indlæg kigger vi nærmere på forskellige vinteraktiviteter og forskellige rejser, hvis du gerne vil lidt længere væk.

Budgetvenlige vinteraktiviteter

Vinteren er en kold, mørk og våd tid, der let kan gøre det mest positive og humørfyldte menneske trist til mode. For ikke at blive depressiv, er det derfor vigtigt, at man forsøger at lave nogle sjove og udfordrende aktiviteter i dagligdagen. Hvis man ikke formår at bryde de faste rutiner, kan man let blive udkørt, og det bliver så straks sværere at komme ud af sengen om morgenen. I denne artikel giver VIVUS.DK dig gode, budgetvenlige aktiviteter, du kan tage dig til om vinteren.
Læs artiklen

Skal du bruge et lån til jul?

610x610-D-90

Det er snart jul, og ud over hygge med familie og venner medfører det ekstraudgifter ud over det sædvanlige. Det kan derfor være svært at få økonomien til at hænge sammen, men det er der råd for. Januar er typisk en billig måned, og der kan derfor være fordele i at optage et julelån. Læs med her.

Skal du bruge et lån til jul?

Julen nærmer sig med hastige skridt, og som altid er de sidste par uger op til højtiden forbundet med en masse praktiske gøremål, indkøb og ikke mindst stress, for hvordan får man tiden og ikke mindst pengene til at slå til i denne hjerternes tid? Julen varer længe og koster som bekendt mange penge. Det er der dog råd for, og i dette indlæg forklarer vi dig, hvordan du nemt og hurtigt kan få et julelån fra VIVUS.DK, så du kan lette tilværelsen for dig selv og dine kære i denne tid.
Læs artiklen

Spar penge i dagligdagen

OpsparingMed ganske få manøvrer i hverdagen kan du få et større økonomisk råderum, som du kan bruge på vigtigere ting i livet. Vil I gerne bo i noget større eller have råd til drømmeferien, giver det god mening at læse dette indlæg.

Spar penge i dagligdagen
I Danmark er vi så heldige, at vi ofte har rigtig mange valgmuligheder, når vi skal købe en ting eller en serviceydelse. Takket være de frie markeder og den fri konkurrence kan vi foretage en grundig evaluering af de forskellige tilbud og vælge det rigtige for os. Når det er sagt, er der dog rigtig mange ukritiske forbrugere, der ikke får sat sig godt nok ind i tingene, inden de bruger deres penge. Det gør sig fx gældende, når man vælger et mobilabonnement, køber nyt tøj, spiser og drikker ude i byen m.m. Der kan være mange penge at spare ved at tænke sig om og bruge sin fornuft. I dette indlæg giver VIVUS.DK flere bud på, hvordan du kan få endnu bedre styr på din økonomi.
Læs artiklen

Hvad gør man, når man ikke kan tilbagebetale sin gæld?

Det er en situation, man aldrig vil ønske at komme i, men alligevel sker det af og til. Man har taget et lån for at få råd til drømmerejsen. Man havde skabt plads i budgettet til tilbagebetalingen af lånet, men så sker der noget uventet. Det kan være en akut udgift som en værkstedsregning for bilen eller måske en tandlægeregning. Det kan også være, at indkomsten er ændret i negativ retning. Hvad gør man så, når man ikke er i stand til at tilbagebetale sin gæld?

Læs artiklen

Bliv klogere på privatøkonomi

LånekonverteringMange mennesker ved ikke nok om privatøkonomi og ender derfor i økonomisk uføre. I dette indlæg giver vi dig tips til flere gode ressourcer omhandlende privatøkonomi. Du finder både bøger og websider, der kan hjælpe dig til en større forståelse, så din økonomi (for)bliver sund.

Bliv klogere på privatøkonomi
Mange mennesker interesserer sig ikke synderligt for privatøkonomi, og vil hellere bruge deres fritid på at se en god film, læse en roman eller være sammen med vennerne. Privatøkonomi er for mange en svær disciplin. Det kan være tungt at sætte sig ind i og svært med de mange regler, der kan være medvirkende til, at man får en sund(ere) økonomi. Det behøver dog ikke at være så svært, som det lyder. Med ganske lidt viden om budgetlægning og i det hele taget penge, kan man komme meget langt, så man undgår at komme i betalingsvanskeligheder. I dette indlæg giver VIVUS.DK en række ressourcer, så du kan uddanne dig selv til en bedre økonomi.
Læs artiklen

Sådan får du mest ud af dine penge på Black Friday

IndkøbBlack Friday, en af årets helt store shoppingdage, nærmer sig med hastige skridt. I denne artikel får du gode råd til, hvordan du får fat i de allerbedste tilbud og får mest muligt ud af dine hårdt tjente penge.

Sådan får du mest ud af dine penge på Black Friday

Black Friday – en af årets helt store shoppingdage – nærmer sig med hastige skridt. Dansk Erhverv meddeler, at Black Friday slog alle rekorder sidste år. Danske forbrugere svingede Dankortet mere end nogensinde og handlede for 2 milliarder kroner – på en enkelt dag. Omsætningen var dermed næsten 13 procent højere end i 2014, og antallet af transaktioner steg med 950.000 til 5,5 mio. kr.
Læs artiklen

Tips til en billig Halloween

HalloweenHalloween nærmer sig med hastige skridt og er for mange familier en begivenhed, der ses frem til med både glæde og bekymring. Glæde, da Halloween er en hyggelig tid, og bekymring da den ikke just er helt billig. Det behøver dog ikke være så dyrt, og i dette indlæg giver vi dig tips til, hvordan du får det bedste ud af arrangementerne.
Læs artiklen

Sådan får du en bedre økonomi som enlig forsørger

Som enlig forsørger skal man, ud over børnene, også passe sit arbejde, sit hjem og sin omgangskreds. Der er kun 24 timer i døgnet og masser af bekymringer, om man slår til eller ej. Økonomi behøver imidlertid ikke være en af dem. I denne artikel giver vi dig tips til en bedre økonomi som enlig forsørger.
Læs artiklen