10 situationer, hvor minilån kan være et godt valg

minilaan-situationer

Vores forbrugslån kategoriseres ofte som et minilån grundet beløbets størrelse. Derfor er der selvfølgelig også nogle situationer, hvor minilån er det oplagte valgt – og nogle, hvor det ikke er. Her har vi vist 10 af de situationer, hvor minilån kan være en oplagt mulighed.

Hvis du finder dig selv i en af nedenstående situationer, kan du ansøge om vores minilån her.

10 situationer, hvor minilån er en god løsning


Minilån til mekanikeren

1. Du får en uventet værkstedsregning på bilen

De fleste bilejere har sikkert prøvet det. Bilen har kørt upåklageligt i en lang række måneder, og man har ikke fået sparet op til en evt. kommende reparation, og så sker det – bilen går i stå. Har man en bil, er man typisk ret afhængig af den i forbindelse med job, skole eller lignende. De oftest sete reparationer har omkostninger på under 12.000 kr., hvilket vi tilbyder med vores minilån.

Dette kan selvfølgelig også benyttes ved en værkstedsregning på cyklen, motorcyklen, knallerten eller et helt fjerde køretøj.


Minilån til tandlægen

2. Tandlægeregningen blev dyrere end forventet

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at man skal til tandlægen i ny og næ. De fleste har også pengene til selve tjekket og tandrensningen. Nogle gange ender man dog i den uheldige situation, at man skal have lavet mere end normalt – og det bliver hurtigt en dyr affære. Skal man f.eks. have lavet et hul, ender tandlægeregningen hurtigt på langt over det dobbelte.

Her vil der være tale om et kortvarigt behov for lidt flere penge, og da regningen ofte vil ligge på under 12.000 kr., som man kan låne hos os, vil vores minilån egne sig godt til denne situation.


Varmeregningen

3. El- eller varmeregningen er steget

Mange kender til, at forbruget kan variere fra år til år, og det er ikke altid, man har et overblik over, om ens el- eller varmeregning vil være højere eller lavere end sidste gang. Hos mange selskaber kommer der en årlig afmåling, og selv de små forbrugsforøgelser vil kunne give et stort økonomisk udslag, når det samles på den årlige regning. Skulle man opleve en sådan efterregning, eller blot en stigning i ens normal regning, vil et minilån kunne dække denne udgift.


Lån til julen

4. Det er højtid, men pengene rækker ikke helt

Selvom mange af vores “luksusbehov” bør udsættes, når økonomien ikke er til det, kan det være ærgerligt at gå gennem højtider som julen uden penge til lidt hygge. Kan man affinde sig med at leve lidt mere sparsomt i januar måned, kan man med fordel tage et minilån i december, så julen ikke behøves at blive droppet grundet ens økonomiske situation.


Det pefekte tilbud

5. Når det perfekte tilbud opstår

Det er ikke så tit det sker, men når det gør, skal vi slå til. Her snakker vi altså om det perfekte tilbud på lige netop det produkt, man har haft planer om at købe. I disse tider, hvor “deals” er blevet så populære, oplever vi ofte tilbud, der er tidsbegrænset til en meget kort periode. Dette har man derfor ikke altid lagt til side til, og hvad gør man så, hvis det perfekte tilbud dukker op?

Her kan minilån være en løsning. Vores minilån kan nemlig optages på få minutter, og du vil altid få svar med det samme. De penge, man sparer på det gode tilbud, kan i en del tilfælde nemlig overstige omkostningen på lånet.


Cyklen er blevet stjålet

6. Din cykel bliver stjålet

Mister man uheldigvis sin cykel, kan man i mange tilfælde få den erstattet af forsikringen, men det tager jo lidt tid, og her kan minilånet være en god løsning. Det kan hurtigt blive en dyr og besværlig fornøjelse at erstatte cyklen med offentlig transport.

Hvis du optager et minilån, vil du kunne finansiere cyklen med det samme, og så kan minilånet tilbagebetales, når pengene fra forsikringssagen er kommet ind på kontoen. Det er vigtigt, at du er sikker på, at du er berettiget erstatningen, eller at du ellers kan dække betalingen, inden du optager et lån baseret på det.


Minilån, hvis lønnen er forsinket

7. Lønnen er forsinket

Det sker nogle gange, at ens løn kan blive forsinket. Hvis dette sker, kan det være rigtig frustrerende, da alle ens aftaler på betalingsservice vil fejle. Er man bevidst omkring en forsinkelse på ens løn, kan man i stedet dække dette behov med et minilån.

Sørg for at tilpasse låneperioden, så den dækker perioden som lønnen er forsinket i. Sætter man den til for kort tid, vil man opleve problemer med tilbagebetalingen. Sætter man den derimod til for lang tid, kan man altid betale før den aftalte dato og spare renter.


Minilån til indskud

8. For at dække indskuddet til en ny bolig

Er man ved at flytte, skal man betale indskud, og det er ikke i alle tilfælde, man kan nå at spare op til det. Her vil man ofte kunne opleve et kortvarrigt behov for lidt ekstra råderum i økonomien, og til netop disse situationer er et minilån et godt valg.

Vores forbrugslån kan dog ikke anbefales som en permanent løsning til at dække indskuddet men kan med fordel benyttes, hvis man ved, at man inden for kort tid har mulighed for at dækket indskuddet på anden vis.


Minilån til ferien

9. Pengene slipper op på ferien

Er man ude og rejse og oplever, at pengene slipper op, kan det være en rigtig ærgerlig situation. De fleste familier rejser nemlig kun én gang om året, og dette gør man for at få lidt distance til hverdagens stress og jag.

Man skal selvfølgelig ikke tage på en masse rejser, hvis ens økonomi overhovedet ikke kan bære det, men mangler man til de sidste dage, kan et minilån være en aktuel løsning. Vores minilån kan sagtens optages, mens man er på ferie, så længe man har adgang til internettet – og et NemID, hvis det er første gang, man låner hos os.


Studiebøger

10. Nye bøger til studiet

Som studerende får man brug for rigtig mange bøger igennem uddannelsen. Dette er en udgift, som kan være tung på SU. Hvis man står og skal starte på studiet eller et nyt semester, kan det være svært at udskyde køb af studiebøger. Hvis ikke økonomien derfor lige er til det, kan et minilån være en god, alternativ løsning til at købe studiebøger.


Genkender du en af de 10 situationer?

De fleste mennesker har nok prøvet at være i én af de ovenstående situationer, da det kan ske for enhver. Selvom man har helt styr på sin økonomi, vil der altid kunne være noget, der overrasker en, og der vil altid være tidspunkter, hvor man ikke lige har en opsparing i baghånden.

Derfor tilbyder vi et simpelt minilån, hvor du kan låne til netop disse akutopståede kortfristede økonomiske behov. Er du interesseret i at læse mere om vores minilån, og se, hvor meget du kan låne? Så kan du benytte vores låneberegner her.

Overvejelser før et minilån

Hvad skal man være opmærksom på, når man optager et minilån?

Man skal sørge for at overveje sin situation og sit behov, før man optager et minilån. Lånet bør nemlig kun benyttes til et kortfristet behov. Her har vi samlet en række spørgsmål, som kan være med til at klargøre, hvorvidt et minilån er det rigtige valg for dig.

Kan behovet udskydes?

Man bør altid overveje, om ens økonomiske behov kan udskydes til næste lønning, inden man optager et minilån. I nogle situationer kan det være smart at vente, hvor der i andre situationer kræves penge med det samme. Så inden du tager minilån skal du overveje, om behovet let kan skubbes.

Hvornår vil du kunne tilbagebetale minilånet?

Vi anbefaler som nævnt at man kun optager minilån til kortfristede behov, og derfor skal du være indstillet på, at minilånet skal kunne tilbagebetales inden for en kortfristet periode. Vores minilån er et forbrugslån med ubegrænset løbetid. Dog bruger de fleste kunder vores lån over nogle få måneder eller i nogle tilfælde endda mindre. Du bestemmer altid selv, hvornår du tilbagebetaler. Du skal blot betale renter løbende fremtil du tilbagebetaler.

Hvor meget har du helt præcist brug for?

Der er penge at spare, hvis du tilpasser beløbet præcist til dit behov. Vores låneberegner tillader dig at justere dit lån, så det matcher dit beløb helt præcist.

Du kan låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Ofte stillede spørgsmål omkring vores minilån

Står du, som andre af vores brugere, med spørgsmål til vores minilån, kan du muligvis finde svaret her blandt de oftest stillede spørgsmål om vores produkt.

Er ÅOP’en virkelig 24% på vores forbrugslån?

Vores ÅOP svinger en lille smule på vores lån alt afhængig af hvor meget du løber og hvor lang løbetid. Men vores ÅOP er aldrig højere end 24,9%.

Er du i tvivl om, hvad netop dit lån vil koste kan du altid se alle tal i vores låneberegner. Vi fejer intet under tæppet og alt er altid oplyst til dig her.

Du kan læse mere om vores ÅOP her.

Hvor hurtigt har jeg pengene på min konto?

Hvis du optager vores alternativ til minilån, vil du få pengene udbetalt på kun 7 dage. Vi behandler dit lån, så snart ansøgningen er godkendt, hvilket sker på under 1 minut.

Du skal derfor aldrig vente længe med at have pengene i hænderne, til når det er vigtigt for dig.

Hvordan ansøger jeg om lånet?

Hele processen hos VIVUS er holdt enkel, og det eneste vi kræver, er at du har dit NemID. Så kan du online gennemgå hele låneprocessen, og du har svaret inden for 1 minut på din skærm.

Har du allerede et lån hos os, men har brug for et nyt lånebeløb, så kan du ansøge om det direkte fra din profil.

Da hele processen foregår online, kan du ansøge om et minilån alle ugens syv dage og hele døgnet.

Begynd din ansøgning om vores alternativ til minilån her

Hvem kan optage et minilån?

Vores krav til optagelse lån er ganske simple. Du skal være minimum 20 år gammel, og så må du ikke være registreret i enten Debitor- eller RKI-registret. Vi har dog også en intern kreditscore, der gives til alle ansøgere baseret på en lang række parametre. Er denne for lav, vil man som ansøger ikke få muligheden for at optage lånet, da der er for stor risiko for, at du får problemer med at tilbagebetale dit minilån.

Du kan læse mere om vores kreditvurdering her.

Hvorfor ikke bare låne i banken?

Det er selvfølgelig også en mulighed, at man kan ansøge om lånet i sin egen bank, men vores produkt adskiller sig markant ved netop den hurtige låneproces og den hurtige udbetaling. Henvender man sig i sin bank, vil man ofte skulle fremvise dokumentation i form af lønsedler og en årsopgørelse, hvilket du ikke skal, når du ansøger om minilånet hos os. Her skal du udelukkende benytte dit NemID. Vi går desuden rigtigt højt op i hele kundeoplevelsen, som dækker over mange forskellige elementer, hvilket også ses på vores kundetilfredshed på Trustpilot.

Hvad koster et minilån?

når du låner hos os afhænger prisen lidt af, hvor meget du skal låne. Du kan låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-. Prisen på dit lån hos os kan du altid se oplyst på låneberegneren eller på din profil.

Vi anbefaler alle vores kunder, at de tilpasser lånebeløbet præcist til deres behov, så de får den absolutte bedste pris.

Hvorfor vælge VIVUS?

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores produkt til det mest attraktive på markedet, og på at have markedets bedste kundeservice.

Vi er desuden glade forvores Trustpilot. Med over 3.400 anmeldelser og en samlet 4-stjernet score, mener vi godt at kunne sige, at vi har et af markedets bedste produkter.


Hvad egner et minilån sig ikke til?

Minilånet egner sig selvfølgelig ikke til køb af større ting, grundet beløbets størrelse, og minilånet egner sig derfor kun til køb på under på 12000,- – eller evt. som et supplement til lidt større ting.

Desuden anbefales det ikke at optage et minilån, hvis du har et behov for at låne i lang tid, som eksempelvis mere end år, samt hvis du ikke ved med sikkerhed, at du kan tilbagebetale rettidigt.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top