May 9, 2019
/ Autor:
Mette

10 ting du ikke vidste, du skulle have med på festival

10 ting du ikke vidste, du skulle have med på festival

…og 5 du godt vidste!

Der er nogle ting, der giver sig selv, at du skal have med på festival. For garvede festivalgængere er listen måske længere end for nybegyndere.

Men her prøver vi at vise dig 10 ting, du måske ikke vidste, du skulle have med! Og selvfølgelig hvorfor, det er en god idé!

Hvis du selv har helt styr på alt dit festivalgear, så del listen med din ven, som du ved helt sikkert ikke har styr på sine ting…

1) Bestik (engangs)
Hvad skal jeg med det? Jo, når du nu har taget knækbrød og dåseleverpostej med, så er det altså bare meget nemmere, hvis du har noget at smøre det på brødet med. Gælder også de, der har jordbærgrød med – det er sgu nemmere at spise med en ske.

(Og hvis du vil være miljøbevidst, så skift plastik ud med træ eller noget andet bionedbrydeligt…)

2) Lommetørklæder
Du er ikke den eneste, der skal på toilettet. Og det er super nederen, hvis der ikke er noget papir. Så hav en pakke lommetørklæder i tasken/lommen konstant.

Du tænker en enkelt pakke er nok. Nej, det er det ikke. For du ender med at låne ud til alle de andre også. Bare tag dem med. Ingen spørgsmålstegn.

3) Gaffatape
Din nye bedste ven. Gaffatape kan redde alt! Dit telt, din stol, din kasket, dine sko. Alt der før var revnet eller utæt er nu pludselig ikke.
En bonus: Du kan få nye venner, når du låner din gaffa ud til folk, der ikke har en. Gaffa står i høj kurs på en festivalplads.

4) Vådservietter
Næsten som gaffa, kan vådservietten næsten alt. Den kan rengøre dig – over alt! Du kan også tørre ting af, hvis du lige spilder på soveposen eller madrassen, eller hvis der er sket et uheld i din taske, og solcremen er eksploderet.

Bonus: Køb nogle uden alt muligt i. De skal kunne bruges over hele kroppen. HELE kroppen.

5) Drikkedunk
Stort set alle festivaler har vanddepoter. Her kan du frit hente vand. På varme festivaler, hvor drikkevarerne primært består af alkohol, skal du sørge for at få drukket vand! Hvis du har dunk med selv, så er det gratis.

Desuden også bare nemt at have en beholder til at bære vandet frem og tilbage – hvis noget skal skylles eller lignende.

6) Sindssygt mange sokker
Sokker er bare bedre, når de er tørre og ikke sure. Så pak rigeligt af dem, så dr altid har et rent par. Der kan ske meget på en festival, og pludselig har du trådt i noget eller fået øl i skoene eller et eller andet – og du vil takke os for, at vi mindede dig om ekstra mange dejlige, rene sokker.

Bonus: Hvis du ikke får brugt dem om dagen, så det nice at sove med to på om natten. Der bliver koldt! Er du helt slidt i kulde, så kan de faktisk også bruges som luffer.

7) Tæpper
Tæpper kan du bruge til: At holde varmen om aftenen som en slags sjal. At sidde på rundt omkring dagen lang. At ligge på din madras til ekstra isolering.

Tæpper er godt. Altid godt.

8) Grimme sko
Ja, nu om dage vil vi jo gerne bare se fly ud. Hele tiden, men især på festival.
Men du kommer så meget til at fortryde det, når dine Yeezy pludselig er mudderfarvede. Og smadrede. Eller væk.

Just don’t do it. Modstå din egen forfængelighed – tag et par gamle sneaks på, som gerne må dø. Eller køb et par monsterbillige i Bilka eller lignende lige inden og brug dem.

9) Flamingobokse
Aaaah, kolde drikkevarer. Ahhh, en leverpostej, der ikke er 25 grader varm.
Tag en boks med, og put nu bare alt i den. Velbekomme.

10) Plaster
Jo, jo der er samaritter på pladsen, og de har plaster. Men hvis du lige får en lille rift fra en gren, en dåse, et papir, whatever, så er det meget godt at få det dækket til. Sådan noget gider man ikke vandre gennem hele festivalpladsen igennem for at finde. Vask og sæt plaster på. Der er super beskidt på festivaler, og det stads skal ikke ind i sår.

Og selvom du måske godt kunne tænke på dem her selv, så får du 5 ekstra:

  1. Håndsprit
  2. Solcreme
  3. Mad der kan holde sig
  4. Power bank
  5. Tandpasta

Her er 5 ting du IKKE skal tage med:

1 Dine yndlingssko
De bliver smadret.

2 Glattejern/barbermaskiner/elektriske tandbørste (el-toilet artikler)
Det er besværligt, og der er ikke mulighed for at bruge dem. Bliver noget bøvl.

3 Unødvendige kort i pungen
Tag kun dem med, du skal bruge. Kreditkort og så dit sygesikringsbevis. Der er høj risiko for at miste din pung – enten fordi du taber den, eller fordi den bliver hapset. Du kan lige så godt sørge for, at du mister så lidt som muligt.

4 Din dyne
Det er fristende, og mange falder i fælden. Det kan også godt lade sig gøre. Men det er bare nederen, hvis din super lækre, nice dyne hjemmefra ikke overlever turen.

5 Værdigenstande
Lidt som punkt 3. Den her gælder bare for alt. Ure, smykker, dyre solbriller, dyre tasker. Fancy hovedtelefoner, dyre højttalere.  Lad det hele blive hjemme. Du ville blive SÅ ked af det, hvis du mistede noget af det.

Nu er du forhåbentlig blevet meget klogere på festivaller og hvad du skal have med.

Vi ønsker dig en super god festival eller festivaller, alt efter hvor mange du skal på i år.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...