3.400 glade kunder på Trustpilot er nu nået

glade-kunder-trustpilot

Vi har netop rundet 3.400 glade kunder på Trustpilot. Vi har en af de bedste score for en privat lånevirksomhed i Danmark. Vi er stolte af at kunne præsentere en så høj score. Vores score bygger 100 procent på vores måde at føre forretning på. Derfor anser vi det ikke kun som en ærlig score, men også en score, der giver et retvisende billede.

Fordele ved at låne hos os

Den største fordel ved vores lån er, at du kan låne helt op til 75000,- hvis du er over 18 år.

Vi låner små beløb fra 2000,- til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Vores lån tilbyder ligeledes stor frihed og fleksibilitet. Det er ligeså enkelt at opretholde lånet, som at optage det. Du får nemlig en fuld betalingsplan, når du optager dit lån. Så du altid ved, hvornår og hvor meget du skal betale.

Du har fuld kontrol over dit lån hos os. Ved optagelse af lån opretter du automatisk en profil hos VIVUS, hvor du har alle kontakt- og låneoplysninger samlet. Du har altså en personlig side, der altid giver dig det fulde overblik over dit lån. Det er også herfra du tilbagebetaler eller ansøger om nyt lånebeløb.

Sidst men ikke mindst, anvender vi SSL-kryptering, som sikrer, at en uautoriseret tredjepart aldrig får mulighed for at se eller manipulere dine data, hvormed sikkerheden er i top. Det er altså ligeså sikkert at låne hos os som at gå i banken.

Læs om vores lånebetingelser

Penge på din måde

Det står dig frit for om du vil låne 2000,- eller 75000,- og om du vil følge din betalingsplan eller indfri dit lån før tid. Netop denne frihed og fleksibilitet er værdsat blandt vores kunder og er dermed et led i vores fornemme Trustpilotscore.

Når du låner hos os, kan du med fordel bruge vores låneberegner, som du kan finde på alle vores sider. Alt du skal gøre er at indsætte lånebeløb og evt. løbetid, hvorefter låneberegneren på et øjeblik viser den reelle ydelse på dit lån. Herved kan du også justere på en eller begge faktorer og se, hvordan det påvirker ydelsen.

Vores kundeservice er åben alle hverdage fra 09.00-11.30 til 12.30-16.00, hvor det står dig frit om du vil ringe eller skrive til os. Det tager i gennemsnit 12 sekunder at komme igennem til kundeservice, hvorfor du aldrig sidder og venter.

Vi er stolte af vores Trustpilotscore og vi bestræber os på at bibeholde og forbedre den høje tilfredshed. Vi tilbyder en gennemsigtighed som i høj grad er efterspurgt i branchen.

Læs også: Billigere rente end vores konkurrenter

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top