3 gode råd til din økonomi

gode råd til økonomi

Mangler du penge i slutningen af måneden?

Du kan nemlig sagtens fare vild, når du søger kvalificeret økonomisk rådgivning. Uanset om det drejer sig om optagelse af et lån eller investering af pensionen.

Vi har fundet de bedste steder at lede efter de informationer, du skal bruge, når du søger rådgivning til din privatøkonomi.

1. Få rådgivning i banker

Her kan du se statistikker over lån, pensionsopsparinger, renter og banker. Finansraadet.dk er en interesseorganisation for danske banker, så hvis det råd, du søger, involverer en bank er det her du skal kigge.

Samlet repræsenterer Finans Danmarks medlemsvirksomheder i realkredit- og banksektoren en samlet balancesum på ca. 6.000 mia. kr.

Se mere her:  http://finansdanmark.dk/ 

2. Råd til privatøkonomi

Raadtilpenge.dk administreres af penge- og pensionspanelet, som er nedsat af Folketinget. Det betyder, at den information, du finder der, er altså helt objektiv.

På raadtilpenge.dk finder du hovedsageligt information om budgettering, opsparing og lån. Her finder du dem: https://www.raadtilpenge.dk/ 

3. Endt i gæld?

Så tilbyder Forbrugerrådet TÆNK personlig rådgivning. De tilbyder gratis rådgivning og du kan komme anonymt og få hjælp.

Forbrugerrådet Tænks gældsrådgivning tilbyder fortrolig, uvildig og gratis gældsrådgivning til socialt udsatte borgere.

Formålet er at afhjælpe gældsproblemer og hjælpe borgere med at få styr på deres privatøkonomi. Se mere her:  http://gaeld.taenk.dk/

VIVUS – lidt hjælp hvis det kniber

Vi håber, at disse råd kan hjælpe dig med at få en holdbar og fleksibel økonomi, men hvis det på et tidspunkt virkelig kniber, kan det være, at du får brug for lidt hjælp.

Hos VIVUS tilbyder vi lån online. Du kan låne op til 6000,- som ny kunde.

Det kan være en hjælp, hvis du står i akutte pengeproblemer men med sikkerhed ved, at du kan betale tilbage om en måned.

Undersøg dine lånemuligheder hos VIVUS.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top