July 8, 2015
/ Autor:
Mette

5 grunde, hvorfor et forbrugslån skal ske hos VIVUS

5 grunde, hvorfor et forbrugslån skal ske hos VIVUS

Udbyderne for et forbrugslån er mange. Man skal derfor som låner være opmærksom på at vælge det helt rigtige for ens lånesituation. Forbrugslån adskiller sig typisk fra andre lån, ved at lånet normalt er af et mindre beløb og afbetalingen hurtigere. Nedenfor kan du finde 5 grunde til at foretage sig et forbrugslån hos VIVUS.

Skal du bruge et forbrugslån? Ansøg online her

5 grunde til at vælge vores forbrugslån

Rentefrit forbrugslån

1. Forbrugslån til lav rente

Det lyder lidt for godt til at være sandt, men det er det heldigvis ikke. Hos os kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Hos os skal du ikke stå til regnskab for, hvad du låner til, eller hvorfor du låner, hvilket kan undgå situationer i banken, som kan blive en ubehagelig oplevelse. Det er dog vigtigt at påpege, at vi anbefaler, at du gennemgår din egen økonomiske situation før du låner. Derudover om du har mulighed for at tilbagebetale lånet inden for en kortere tidsfrist.

De mindre lånebeløb fra 2000,- op til 12000,- har en løbetid på 6 måneder.
Vores større lånebeløb fra 13000,- op til 75000,- har en løbetid mellem 24-72 måneder. Det vælger du selv, når du ansøger om dit lån.

Hurtigt forbrugslån

2. Forbrugslån er nemt og sikkert

Der kan være mange forskellige anledninger til, at man netop står og har brug for et forbrugslån. Når det sker, så skal hele processen også være let tilgængelig og nem at finde ud af. Derfor har vi gjort det så nemt for dig, som det overhovedet kunne være.

Du kan hos os låne, lige i det øjeblik, hvor du står og mangler penge. Du kan nemlig sende din låneansøgning, fuldstændig uafhængigt af, hvor du er eller hvad klokken er. Det eneste der er vigtigt er, at du har en computer, tablet eller smartphone i nærheden. Du skal også bruge dit NemID. Dit svar vil stå direkte på skærmen.

Hele processen foregår nemt og sikkert, ved først at registrere dig, underskrive med NemID og derefter modtage pengene. Hvis du bliver godkendt, får du svar direkte på skærmen.

Forbrugslån online

3. Forbrugslån online

Forbrugslån, kan man søge om det online? Svaret er ja, det kan man og det er i dag lettere end nogensinde før. Før i tiden skulle man bestille tid hos banken, for at tale om at låne penge, se på ens økonomi og så først få svar på sin ansøgning efter flere dage/uger.

Hos os kan du prøve et online lån. Du kan nemlig låne helt op til 12000,- eller helt op til 75000,-.

For at gøre det endnu lettere, kan du på VIVUS bruge vores låneberegner, som hurtigt giver et overblik over omkostninger på dit lån. Låneberegneren giver dig et fyldestgørende overblik, over hvor mange penge du reelt skal tilbagebetale og hvornår.

LÆS OGSÅ: Online lån

Trygt forbrugslån

4. Stor sikkerhed ved forbrugslån

Når man møder lånevirksomheder online, tænker mange, at det virker usikkert i forhold til sine kontaktoplysninger, penge data osv. Men hos os går vi meget op i, at du kan føle dig fuldstændig tryg, når du skal låne online.

Derfor bruger vi NemID, som giver dig sikkerhed og identitetssikring. NemID er også en nødvendighed at have, når man skal låne hos os, simpelthen fordi vi ikke går på kompromis med din sikkerhed. Det er desuden blevet så let i dag, at NemID kan bruges på alle tre enheder, nemlig på en smartphone, tablet og computer.

For at du kan føle dig helt tryg og sikker, ved vores online lån, tilbyder vi altid en konkurrencedygtig rente.

Vi benytter desuden Trustpilot så du kan læse dig til, hvad tidligere kunder synes om vores lån.

Overblik over forbrugslånet

5. Få overblik over dit forbrugslån

Skab et overblik over dit lån, på din VIVUS-profil. På din profil kan du altid se alle oplysninger om dit lån, opdatere dine kontaktoplysninger og se hvilke muligheder der er, for dit lån. Du kan også downloade din faktura og låneaftale og betale dit lån.

Det er en rigtig god idé at tjekke om alle informationer og oplysninger står korrekt på ens faktura og låneaftale. Så man undgår misforståelser og sikrer at modtage vigtige e-mails og sms’er. Skulle du være i tvivl om du har givet de rigtige oplysninger, kan det derfor være en god ide at tjekke dem, så der er helt styr på låneaftalen.

Vi går meget op i god kommunikation mellem os og vores kunder. Vi gør rigtig meget for at vores lån virker så uoverskueligt, gennemskueligt og forståeligt for dig som muligt. Hvis du ikke helt forstår vores lån eller hvad du går ind til, så kontakt os endelig.

Hvorfor låne hos VIVUS?

Når man skal låne penge hos en lånevirksomhed, er det vigtigt at undersøge, hvad virksomheden tilbyder, hvilke anmeldelser virksomheder har, samt hvilke muligheder man har med sit lån. Alt dette skal tages i betragtning, når man skal låne.

Hvorfor forbrugslån hos VIVUS
Tilfredse kunder hos VIVUS

Tilfredse kunder

Vi har gennem hele virksomhedens eksistens udført meget hårdt arbejde, for at blive et af de bedste private lånevirksomheder i Danmark. Vi har gjort vores kunder til vores højeste prioritet og altid sat kunderne i centrum. Det har heldigvis båret frugt. I dag kan vi stolt fremvise 4 stjerner på Trustpilot, hvor over 3.400 kunder har anmeldt vores virksomhed. En score vi er meget glade for og som belønner vores hårde arbejde.

Dermed kan vi vise over for vores kunder og nyankommende kunder, at vi har den højeste score for en privat lånevirksomhed i Danmark. Dette har vi opnået ved at sætte vores kunder i første række. Vi arbejder med en kundefokuseret løsning, som gør, at kunden kan låne på en let og overskuelig måde.

VIVUS kundeservice

Professionel kundeservice

Du kan altid regne med professionel kundeservice fra det øjeblik du tager kontakt til os og igennem hele låneforløbet. Hos os lægger vi alt på bordet med det samme, så du ved hvad du går ind til, og ikke bliver overrasket senere hen i processen. Det mener vi er meget vigtigt, da høj service og fleksibilitet er centrale begreber hos os.

Vores kundeservice er åben fra 09:00-11:30 og 12:30-16:00 på telefon 78 77 20 68 eller via e-mail: info@vivus.dk. Derudover har vi en gennemsnitlig ventetid på 12 sekunder på vores kundeservice, som kan hjælpe dig, hvis der er noget som helst, som du er i tvivl om.

Vi ønsker at hele låne processen skal være så nemt og trygt for dig som muligt. Derfor hvis du er i tvivl om noget, så vær ikke bleg for at kontakte vores kundeservice.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...