April 24, 2015
/ Autor:
Mette

5 måder mikrolån kan redde måneden

5 måder mikrolån kan redde måneden

Mikrolånet har igennem sin levetid måtte stå model til mange anklager, men blandt de værste af slagsen har nok været, at mange udbydere af mikrolån bevidst skulle have forsøgt at lokke folk i såkaldte ‘gældsfælder’.

Det vil med andre ord sige, at låneudbyderne bevidst skulle have forsøgt at drive deres kunder ud i gæld, som kunderne aldrig ville have mulighed for at tilbagebetale. Alt dette virker jo ganske skræmmende på overfladen, men kan det virkelig forholde sig sådan?

Om lånemarkedet

Der findes naturligvis udbydere af mikrolån, der ikke har ærlige hensigter, men de udgør en minoritet, da langt de fleste låneudbydere efterhånden har indset, at et langvarigt og gennemsigtigt forhold til kunderne udgør grobunden for succes på lang sigt.

Hos os vurderer vi eksempelvis altid låntagers kreditværdighed inden et mikrolån kan udbetales, så vi på bedst mulig vis sikrer os, at låntager kan tilbagebetale sit mikrolån, hvilket betyder, at vi afviser en del personer, som ansøger om lån hos os.

Herudover er vi også blandt initiativtagerne til Ankenævnet for Finansieringsselskaber, samt andre tiltag i forbindelse med ansvarlige lån, hvilket er udtryk for vores ansvarlige långivningspolitik og vores dedikation til et produkt af høj kvalitet samt kundeservice på et højt niveau.

Læs mere om vores ansvarlige långivningspolitik

Hvorfor mikrolån? Et mikrolån har en række fordele, hvis man oplever et akut behov for ekstra penge på et givent tidspunkt. Nedenfor finder du en liste over 5 måder, hvorved mikrolån kan redde din måned, hvis den har været lidt hårdere end normalt, eller du har brug for et økonomisk boost.

Tilbudsvarer

Et mikrolån kan være en uvurderlig hjælp, hvis du falder over en tilbudsvare, hvor tilbuddet gælder i en begrænset tid. I dette tilfælde kan et lån være en god mulighed, hvis du ikke selv har de ekstra penge og ikke har adgang til pengene fra familie eller venner. Et mikrolån er især gunstigt i denne situation, hvis besparelsen på tilbudsvaren er større end omkostningerne til lånet, da du herved tjener penge på lånet.

Afbudsrejser

Afbudsrejser er endnu et produkt, der ligger i ‘tilbudskategorien’, men modsat tilbudsvarer låner du ikke til et produkt, men derimod til en oplevelse. Opdager du et tilbud på en rejse, som du bare ikke kan lade vente, kan vores lån, altså være en god oplevelse, når du har behov for at glemme hverdagens rutine, forkæle dig selv og genoplade batterierne.

LÆS OGSÅ: Oplevelser, der giver afbræk i hverdagen

Tandlægebesøg

Som regel kan man planlægge sine tandlægebesøg, men nogle gange kan man være så uheldig, at få akutte tandskader, der kræver omgående behandling – som eksempelvis en flækket tand. Da tandlægebesøg ikke dækkes af sygesikringen i Danmark, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet skulle være ude. I disse tilfælde kan et mikrolån være en stor hjælp for dig, da du omgående får adgang til penge, og derved kan få løst dine problemer inden de bliver forværret.

Cykelreparation

Alle ved, at cyklen regelmæssigt skal plejes og til cykelværkstedet, men hvor mange af os får det reelt gjort? Skulle du pludselig få problemer med cyklen, vil du stå overfor en uforudset udgift, som kan være svær at finansiere, hvis det er sidst på måneden eller du har afsat dine penge til et andet formål. I dette tilfælde kan vores lån være en hjælpende hånd, så du kan få repareret din cykel med det samme uden at resten af måneden behøver stå på spaghetti uden kødsovs.

Bilreparation

Problemer med bilen er nok en af de værste uforudsete udgifter for mange, fordi bilreparationer generelt er relativt dyre. Som med alle uforudsete udgifter, vil en bilreparation ofte opstå i form af en uforudset udgift, hvilket kan være medvirkende til at presse budgettet. Igen kan et lån være en god mulighed, der kan redde måneden, i sådan en situation, da du får ekstra penge i hænderne og slipper for at skulle bekymre dig om tomme lommer.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...