Benyt helligdagene til miniferie. Lån til forlænget weekend hos os

Lån til miniferie

Vi har nok alle oplevet det; hverdagens rutiner og den daglige gang er blevet monotone. Det er måske endda blevet lidt sværere at holde motivationen oppe, mens tankerne bevæger sig mod varmere himmelstrøg og helt nye oplevelser i andre omgivelser.

I samme åndedrag har vi nok ligeledes alle oplevet, at når vi vågner fra vores dagdrømme, så kan disse drømme virke meget fjerne. For hvordan skal man egentlig finansiere et hurtigt afbræk fra hverdagen?

De klassiske bud, venner og familie samt banken, er selvfølgelig muligheder, men venner og familie vil ofte have behov for pengene selv, mens bankernes ansøgningsprocesser er langsomme, besværlige og typisk kræver, at der stilles sikkerhed.

Har du ikke lånt hos os før, har vi et godt tilbud til dig. Vi tilbyder nemlig førstegangslånere op til 6.000 kr. med 50% rabat. Det tilbud kan hjælpe dig på vej mod nye oplevelser og en genopladning af de mentale batterier.

Ansøger du om lån hos os, får du svar inden for 2 minutter og pengene står din konto med det samme – også i weekenden.

Pludselig virker drømmen ikke så fjern alligevel.

Læs også: Lån penge i weekenden

Helligdage

Feriemånederne er over os inden længe, og efter en kold og mørk vinter, er det måske nu, at behovet for en pause fra arbejdspresset trænger sig på.

I maj falder eksempelvis 4 helligdage, hvilket er en perfekt anledning til at komme lidt væk, og måske endda tage lidt forskud på sommerferien. Hvordan du vælger at tilbringe din miniferie er naturligvis helt op til dig, men med et rente- og gebyrfrit lån fra os har du mulighed for at forsøde hverdagen lidt mere end sædvanligt.

LÆS OGSÅ: Oplevelser, der giver afbræk i hverdagen

Med vores tilbud til første lån kan I, i denne periode på året, nemlig komme 2 personer til eksempelvis Berlin eller Paris i 2-3 dage.  Du har også mulighed for at leje sommerhus og opleve de smukke sider af Danmark, du måske slet ikke kendte. Mulighederne er uendelige, men valget ligger, som sagt, i dine hænder.

Helligdage i maj

Den 1. maj, arbejdernes internationale kampdag, har i år sammenfald med store bededag, og falder samtidig på en fredag, hvorfor denne helligdag kan ses som en perfekt mulighed for tage en forlænget weekend.

Kristi Himmelfartsdag er torsdag d. 14. maj, men hvis du har nogle feriedage i overskud og hvis du har mulighed for det, kan du bede om den efterfølgende fredag fri og på denne måde få en miniferie på 4 dage ud af helligdagen.

Pinsen falder søndag d. 24. maj, mens 2. pinsedag er den efterfølgende mandag. Da 2. pinsedag falder på en mandag, er denne helligdag også en oplagt anledning til at komme lidt væk fra hverdagen og tanke ny energi og inspiration.

Høj kvalitet, god service

Hvis du ikke tidligere har prøvet vores minilån, har du mulighed for at låne op til 6.000 kr. med 50% rabat, hvis du er mere end 20 år.

Ønsker du efterfølgende at låne hos os igen, stiger det maksimale beløb du kan låne pr. nyt lån du optager, indtil grænserne på henholdsvis 12.000 kr. og 6.000 kr. bliver nået.

Læs mere om lånebeløb

Ønsker du at forlænge din kredit, eller ændrer dine behov sig undervejs, har du mulighed for forlængelse af dit lån mod et gebyr, der beregnes med udgangspunkt i størrelsen af dit lån. Forlængelse er muligt i perioder af 7, 14 eller 30 dages længde.

Vi har altid fokus på, at levere markedets bedste, nemmeste og mest overskuelige produkt. Derfor oplever du aldrig nogle skjulte omkostninger, når du optager online lån hos os. Denne gennemsigtighed har vores kunder sat stor pris på, og derfor har vi opnået en 5-stjernet profil på TrustPilot.

Læs også: Vidste du, at du kan låne penge i weekenden?

Udover at være et anerkendende nik til kvaliteten af vores produkt og service, fungerer profilen som din garanti for, at vores kunders oplevelser med os og vores produkt lever op til eller overgår deres egne forventninger.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Scroll to Top