April 29, 2015
/ Autor:
Mette

Billigere end kassekredit og SU-lån

Billigere end kassekredit og SU-lån

Alle kan på et tidspunkt i deres liv opleve, at der opstår et pludseligt behov for penge. Behovet kan have afsæt i mange forskellige årsager, men ofte vil det være som følge af uforudsete udgifter som en tandlægeregning eller reparation af bilen, eller en investeringsmulighed, som for eksempel et slagtilbud, hvor udgiften til lånet er lavere end besparelsen på udsalgsvaren.

Et lån kan være en god hjælp

Når dette behov opstår, er det normalt at forsøge at fremskaffe penge ved at bede familie eller venner om et lån, da beløbene til at dække disse slags udgifter generelt ikke er så store. Samtidig kræver venner og familie typisk ikke renter, når man låner fra dem og herudover findes der en høj grad af tillid mellem de forskellige parter.

Er det ikke muligt at få et lån fra venner eller familie, er det nærliggende at lede efter markedets billigste lånemuligheder. Afhængigt af din situation vil de bedste lånemuligheder variere. Er du for eksempel studerende, kan du optage SU-lån, mens kassekreditten vil være en af de mest fleksible løsninger for de fleste andre mennesker.

En kassekredit kan fås i banken, og giver låntager mulighed for at låne penge op til et bestemt beløb, når denne har behov for det. Banken tager ikke stilling til, hvad pengene fra kassekreditten bruges til og derfor kan en kassekredit være en god løsning at have, hvis der opstår et akut behov for penge eller det er blevet sidst på måneden og kontoen er tømt.

Hos mange banker koster det dog, udover stiftelsesomkostninger, et årligt gebyr at have en kassekredit, og typisk vil renten på en kassekredit være højere end renten på et normalt banklån, hvor banken kan have pant i diverse sikkerheder og derigennem reducere sin egen risiko.

SU-lånet er blandt de billigste lån på markedet og koster 4% i studietiden, hvorefter renten reduceres til diskontoen plus 1%, når studiet afsluttes. Det er dog vigtigt at påpege, at diskontoen er variabel, og på nuværende tidspunkt har Nationalbanken fastsat den til 0,0%, hvilket betyder, at man på nuværende tidspunkt kun betaler 1% i rente på sit SU-lån efter endt uddannelse. Udover den lave rente er der heller ingen stiftelsesomkostninger eller løbende opkrævningsgebyrer forbundet med et SU-lån, hvilket gør det til et af markedets mest attraktive lån.

Billigere end kassekredit og SU-lån

Det er altså svært at forestille sig et lån, der er billigere end en kassekredit eller et SU-lån, og som har samme grad af gennemsigtighed som et lån fra venner eller familie, men det er netop, hvad vi tilbyder når du låner hos os.
Har du derfor udgifter, som skal dækkes her og nu eller har du kig på et godt tilbud, er vores forbrugslån altså et af markedets billigste lån.

Hos os kan du få forbrugslån på mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-

Vores kunder er din garanti

Vi har altid vores kunder i fokus, og derfor har vi forsøgt at gøre vores låneform så nem, gennemskuelig og tilfredsstillende som muligt for vores kunder. Vores 4+-stjernede profil på Trustpilot er udtryk for kvaliteten af vores produkt og service og er samtidig din garanti for, at vores kunders erfaringer med os lever op til eller overgår deres forventninger.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...