September 11, 2015
/ Autor:
Mette

Lån til kørekort

Lån til kørekort

Bruger du flere timer på at pendle frem og tilbage fra arbejde eller studie hver evig eneste dag? Der er ingen tvivl om, at du hurtigt kan komme til at bruge mange timer om ugen på offentlig transport.

Der er ofte forsinkelser på de forskellige tog-linjer, der kan forhindre dig i at få mest muligt ud af din tid. Derudover har du garanteret også prøvet at stå og vente på en bus, der alligevel aldrig dukker op – det er nogle kedelige oplevelser.

Derfor er der blandt andet mange mennesker, der vælger at tage et kørekort, så hverdagen pludselig bliver en hel del nemmere at komme igennem.

Et kørekort giver dig nemlig friheden til at kunne bevæge dig frit rundt i landet – når som helst og hvor som helst.

Hvad vil et kørekort komme til at koste mig?

Et kørekort koster typisk et sted mellem 10.000 og 12.000 kroner, og derfor kan det hurtigt virke uoverskueligt, hvis du ikke har en opsparing, du kan trække på.

Når du skal tage et kørekort, vil du typisk starte med at betale for den lovpligtige grundpakke, der indeholder alt det, du som minimum skal have gennemført for at kunne tage din endelige køreprøve.

Men mange gange er det også en god idé at tilkøbe nogle ekstra køretimer, så du kan føle dig ekstra klar til din endelige prøve.

Et kørekort kan derfor hurtigt komme til at løbe op i mange kroner og ører, og derfor kan det nogle gange være nødvendigt med en økonomisk, hjælpende hånd.

Hos VIVUS tilbyder vi dig et lån til kørekort, når du står og har allermest brug for det.

Lån penge til kørekort – giv dit barn en glædelig overraskelse

Et kørekort kan være svært at anskaffe sig som ung, fordi det koster mange penge. Derfor er der blandt andet også mange forældre, der vælger at hjælpe sine børn med at betale for deres kørekort, så snart de fylder 18 år.

Det kan nemlig være svært at spare op til et kørekort, hvis man er under uddannelse og derfor ikke har sig et fuldtidsjob.

For mange forældre er kørekortet ligeledes blevet en måde at byde sit barn velkommen i de voksnes rækker. Derfor er der også mange unge mennesker, der starter på kørekortet i en tidlig alder.

Vil du også hjælpe dit barn i gang med at tage sit kørekort? Optag et lån til kørekort her!

Lån til kørekort – gør alt det, der gør dig glad

Et lån til kørekort giver dig automatisk mulighed for at lave en masse nye og sjove ting, som du ikke kunne før.

Når du først har fået dig et kørekort, behøver du nemlig ikke længere at bekymre dig om afstanden til forskellige aktiviteter og begivenheder, som du ønsker at deltage i.

Sluttidspunktet bliver samtidig en mindre vigtig faktor for dig, fordi du ikke længere er afhængig af andre transportmidler – kun dig selv.

Et kørekort giver dig mulighed for at køre en tur i sommerhus, når du trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Men du kan også bruge det til at tage en tur i IKEA med kæresten for at få opfyldt din store drøm om et nyt og lækkert køkken.

Det kan til gengæld også være, at du bare savner at bruge lidt mere tid sammen med et kært familiemedlem eller en god barnsomsven, og det kan et lån til kørekort hjælpe dig med.

Ligegyldigt hvad, giver et lån til kørekort dig mulighed for at gøre mere af det, der gør dig glad i hverdagen.

Lån til kørekort – VIVUS’ løsning

Hos VIVUS giver vi dig mulighed for at låne penge til et kørekort, når du står og har brug for det. Det gør vi, fordi vi gerne vil hjælpe dig med at få realiseret dine drømme.

Uanset hvad du skal låne penge til, får du blandt andet disse fordele:

  • Ansøgning online
  • Nemt og sikkert lån

Ansøgning online – hos VIVUS har vi stor forståelse for, at du nogle gange kan have brug for at ansøge om at på farten. Derfor kan du altid sende en ansøgning til os – du skal bare have NemID og internet forbindelse.

Nemt og sikkert lån – Vi har mange års erfaring inden for lånebranchen, og derfor er vi også i stand til at tilbyde dig et sikkert lån, hvor du og din økonomi altid er i centrum. Selvom det er sikkert, har vi også sørget for det er uden bøvl.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...