April 30, 2018
/ Autor:
Mette

Sådan bliver du den perfekte curling datter eller curling søn

Sådan bliver du den perfekte curling datter eller curling søn

Med mors dag lige om hjørnet har vi kigget lidt på, hvordan du kan give tilbage for alt det, din mor har gjort for dig gennem årene. Hent din mor, når hun er færdig til gymnastik. Tag med og hold tasken, når mor giver den gas til Dansk Top uddelingen. Sørg for refill på kaffen, når Barnaby er allermest spændende.

Vi har samlet nogle gode tips til, hvordan du overbeskytter din mor – på den gode måde!

1. Vær chauffør

Hvor mange gange er du ikke blevet hentet og bragt af din mor? Nu er det tid til at give tilbage og stå tidligt op, når mor fx skal køres i lufthavnen.

2. Vær kok

Mor er måske ikke helt med på beatet i forhold til de nyeste mad trends. Her kommer du ind! Mor har lavet mad til dig utallige gange og nu skal du lave til hende. Introducer mor til de nye mad-tendenser eller gør hende stolt og vis, hvor god du er blevet til frikadeller, stegt flæsk og alt det mor lærte dig som lille.

3. Vær lagermester

Rigtige curling-mødre kommer lige forbi engang imellem og fylder lageret op. Nye karklude, toiletpapir, madvarer i fryseren, sølvpapir og alle de gode standard varer, som du ikke selv gider købe. Nu kan du fylde mors lager op. Hvad med de gode 50+ vitaminpiller? Eller måske et solidt lager af After Eights og Wherters Originale. Hvis du er lidt smart, sørger du selvfølgelig for at lageret indeholder alt det, du også kan lide, så der også er til når du kommer på besøg.

tips til mors dag

4. Vær huske-mester

Har mor husket at få en ekstra trøje på – det er jo koldt i dag? Har mor nu husket cykelhjelmen – der er så mange på vejene! Hvad med solcremen – er den på?
Send alle de klassiske mor-sms’er lige tilbage til kilden. Der er bonus point, hvis du kan finde en god artikel og sende med. ‘’Jeg har lige læst denne artikel om bakterier i sengetøj. Husk nu at skifte ofte! Knus fra din datter’’. Du ved sikkert lige, hvordan sms’en skal se ud til netop din mor.

5. Vær taber

Altså, en god taber. For du skal nemlig spille en masse spil med mor, hvor du lader hende vinde. I kan spille alt fra Ludo til Bowling – det er ligemeget, bare det er mor der vælger og mor der vinder.

6. Vær cheerleader

Mor kan alt og det skal hun vide. Mød op til ting og vær der for mor. Støt mor fra stort til småt – alt fra hjemmebag til bridge turneringen til at få læst den tunge bog. You’ve got this, mor!

7. Hold mors dag hver dag

Hvem siger, det kun kan være mors dag én gang om året? Hvorfor må mor ikke få gaver eller blomster andre dage? Forkæl din mor hele året rundt. Man kan jo ikke få for meget mors dag, når man er ægte culing-datter eller ægte curling-søn.

Et tip fra en mor: For mig handler mors dag om samværet med mine børn og glæden ved at tilbringe kvalitetstid med dem. Men resten af året betyder det rigtig meget for mig, når mine børn fortæller mig, hvordan de har det og hvilke ting, de går og laver. Det bedste er, når man får lov at blive inkluderet. -Jytte, 56 år.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...