Den perfekte kæresteferie er kun et klik væk

kæresteferie

Skal du og din kæreste afsted på ferie i år? Har I allerede bestilt rejsen, eller venter I stadig på at finde det helt rigtige tilbud? Med en dato der snart siger juli, men mere regn end sol, kan det godt begynde at trække lidt i én at komme afsted til varmen og få en lille smule sommer.

En ferie med din kæreste kan være rigtig hyggelig, og ferien behøver ikke være mere end et klik væk. Der findes netop nu et hav af afbudsrejser og gode tilbud på ferier i sydens sol. Så hvis I drømmer om at rejse væk sammen og nyde hinandens selskab, er det en rigtig god mulighed.

Kom væk fra hverdagens stress og jag

Hverdagen er ofte travl. Det kan være, du har en masse planer og din kæreste lige så. Derfor er det ikke altid, at I måske har tid til at se hinanden helt så meget i hverdagen, som I ønsker. Hverdagen kan også ofte blive rutinepræget. Det kan derfor være skønt at komme væk fra alt hverdagens stress og praktiske gøremål.

En kæresteferie kan være helt perfekt til at komme afsted og have noget tid sammen. Det kan være, at I havde regnet med at skulle afholde jeres sommer i Danmark og blot slappe af og tage på stranden. Med årets danske sommervejr, kan det være lidt sjovere at tage ud at rejse.

Har I derfor ikke sparet op, kan I overveje at tage et lån, så I kan komme afsted. Med et lån hos os, kan du hurtigt og sikkert lån penge. Som førstegangslåner kan du endvidere låne op til 6.000 kr. med 50% rabat i op til 30 dage, hvis du er minimum 20 år.

Læs mere om lån til ferie

Slå til ved det rette tilbud

En rejse behøver heller ikke nødvendigvis at være meget dyr. Der kommer ofte gode tilbud på billige rejser. Problemet med tilbud er, at de hurtigt kan forsvinde. Derfor skal du ofte være hurtig, hvis du gerne vil have fat i rejsen. Hvis du ikke har været forberedt på tilbuddet, og det derfor rammer dårligt i forhold til din økonomi, kan du overveje at tage et lån hos os, som er et godt alternativ til kviklån.

Vores lån har de samme fordele som et kviklån, men vi går meget højt op i vores kundetilfredshed og gennemskuelighen i lånet, så du trygt kan låne til kæresteferien.

Ansøgningsprocessen hos os tager nemlig højest to minutter, fra du ansøger om lånet, og til du modtager svar fra os. Derefter vil pengene være på din konto med det samme -også i weekenden.

På den måde kan du slå til, når der er tilbud på den perfekte ferie for dig og din kæreste.

Læs mere om kviklån

Du og din kæreste sagtens tage afsted og nyde solen sammen. Herved kan I få en masse energi, til når I kommer hjem, og det kan give jer nogle gode minder, som I kan have sammen i lang tid. Det kan være skønt at tænke tilbage på ferien sammen, når I igen står med de kedelige gøremål i hverdagen.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Scroll to Top