Det skal du vide om de nye lån i 2019

nye lån 2019

Lånemarkedet i Danmark er i konstant udvikling. Der kommer løbende nye lån til grundet den massive konkurrence, hvor prisen og vilkårene bliver mere favorable for dig som forbruger. 2019 er ingen undtagelse, hvor nye lån strømmer til. De nye lån for 2019 bliver hurtigere end aldrig før, med et hav af konkurrenter, som konstant udfordrer hinanden, så de nye lån bliver så billige som muligt. Størstedelen af lånene er også uden sikkerhed, så du altid kan tage dem, lige når du vil.

Enkelte låneudbydere tilbyder også utroligt hurtige lån, hvor du kan have pengene fra dit nye lån med det samme. Det eneste, du skal bruge, er en god kreditvurdering, NemID og 2 minutter. Herefter har du frie tøjler til at bruge pengene, som du vil.

Hos VIVUS.DK vil vi fortælle lidt om, hvad du skal vide om de nye lån i 2019, og hvad du skal være særligt opmærksom på her i 2019.

Nye lån 2019 – Hvad kan du forvente?

Står du og mangler hurtige penge, kan du med fordel undersøge dine muligheder online. Der har aldrig været et bedre tidspunkt at optage nye lån end i 2019, da alle vil have en bid af kagen.

Priserne er i frit fald, så du kan sagtens sikre dig ekstremt gode vilkår, fuldstændigt skræddersyet til dine behov. Det tager dog forbehold for en god kreditvurdering, som bliver hurtigere, men stadig bibeholder den samme standard. For at få en andel i de nye lån, skal du have en god kreditvurdering, da det er kreditinstituttets sikkerhed for, at de får deres penge rettidigt.

De mange, nye lån har utroligt mange navne, herunder kviklån, sms lån eller noget helt tredje, men det er oftest en form for lån til forbrug. Forbrugslån er en fælles betegnelse for en masse lån, nye såvel som gamle. Særskilt for forbrugslån er, at de ikke er øremærket til noget bestemt, men udelukkende til forbrug. Det er derfor op til dig, hvad dit nye lån skal gå til – uanset om det er til drømmeferien, et godt tilbud eller en akut regning, er du godt dækket ind med et forbrugslån.

Nye lån 2019 – Hvad skal du være særligt opmærksom på?

Hvis du laver en google-søgning på ”Nye lån 2019”, vil du blive bombarderet med annoncer og tilbud fra utallige låneudbydere. Det er vigtigt, at du kan holde tungen lige i munden. Det kan ofte være svært at tyde, hvilke lån der er de billigste.

Det første du skal kigge på, er de forskellige vilkår som de nye lån tilbyder. Det er generelt gældende at de her hurtige, nye lån er en anelse dyrere end dem i banken. På den anden side sparer du tiden på et omfattende administrativt arbejde, som kun laves i bankens åbningstid. Derudover skal du ikke stille sikkerhed eller besvare omfattende spørgsmål omkring formål, forbrug og andre grænseoverskridende informationer omhandlende dit privatliv.

Det er også vigtigt, at du får sammenlignet de nye lån på de rigtige faktorer. Du skal være særligt opmærksom på tilbagebetalingsperioden, ÅOP og de samlede kreditomkostninger. Tilbagebetalingsperioden skal afspejle dit økonomiske råderum, og være realistisk i forhold til din privatøkonomi.

Derudover kan du kigge på ÅOP’en for at sammenligne de mange nye lån.

Til sidst vil de angivne kreditomkostninger giver dig et billede af, hvor meget du betaler over tilbagebetalingsperioden for at tage lånet.

Dine muligheder for nye lån i 2019

Hvis du selv vil undersøge dine muligheder for at optage nye lån i 2019 hos os, kan du prøve vores låneberegner her. Har du flere spørgsmål omkring, hvilke af vores nye lån der bedst passer til dig, skal du bare række ud til os.

Hos VIVUS.DK står vi altid klar til at besvare de spørgsmål, du må have omkring nye lån i 2019. Du kan altid række ud til os via vores kundeservicelinje på 78 77 20 68 eller på info@vivus.dk. Vi glæder os utroligt meget til at høre fra dig!

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top