April 9, 2015
/ Autor:
Mette

Disse krav skal du opfylde, hvis du ønsker at låne

Disse krav skal du opfylde, hvis du ønsker at låne

Når du ønsker at optage lån, vil der hos alle respektable låneudbydere være en række krav, som du skal leve op til, for at kunne få lånet stillet til rådighed.

Krav for at låne

Låneudbyderne har opstillet disse krav, så de kan vurdere om du er egnet til at optage lån hos hos dem jf. de respektive udbyderes krav. Det gør udbyderne for at sikre sig, at du er i stand til at overholde låneaftalens vilkår og tilbagebetale lånet, samt at du undgår at havne i RKI som dårlig betaler.

Låneudbydernes krav til dig som låner varierer fra udbyder til udbyder. Som udgangspunkt kræver størstedelen af alle udbydere i Danmark som minimum, at du er i fast arbejde, ikke er registreret hos Experian eller debitorregistret, kan stille sikkerhed og har en en vis alder.

Læs mere om Online-lån

Hos os ønsker vi at gøre det så let og tilfredsstillende som muligt, når du ønsker at låne penge. Derfor har vi gjort vores krav så simple som muligt uden at gå på kompromis med produktets kvalitet.

Krav for at låne hos os

Hos os er det muligt at optage lån, hvis du er dansk statsborger, har dansk CPR-nummer og folkeregisteraddresse. Endvidere kræves det, at du er fyldt 18 år, har et gyldigt NemID og kan vurderes kreditværdig af os. Kreditværdighed hos os betyder, at du ikke står registreret i Experien (tidligere RKI) eller debitor registret.

Vores specifikke krav for at låne er følgende:

  • Du skal være mindst 18 år gammel.
  • Du skal have et NemID.
  • Du skal have en aktiv e-mail-adresse.
  • Du skal have en dansk folkeregisteradresse.
  • Du skal have et dansk telefonnummer.
  • Du skal have en dansk bankkonto.
  • Du må ikke ikke være registreret med navne- eller adressebeskyttelse hos din kommune

Lån på din måde

Opfylder du ovenstående krav for at låne, kan du prøve vores lån. Vi tilbyder lån på små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Ønsker du at låne,  eller hvis du allerede har prøvet vores lån, kan du bruge vores låneberegner, som findes overalt på vores hjemmeside, til at beregne din ydelse. Låneberegneren kan foretage de komplicerede udregninger på få øjeblikke, og på denne måde får du altid det fulde overblik over dit lån hos os. Det der står på låneberegneren er hvad du reelt betaler.

Vi mener nemlig, at det skal være så gennemskueligt som muligt, når man ønsker at optage lån.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en låneaftale, der er så fleksibel som muligt. Derfor har du mulighed for at afdrage dit lån over en periode på 6 måneder på de mindre beløb, og vælge første betalingsdato selv indenfor en ramme.

På de større beløb vælger du selv løbetid mellem 24-72 måneder.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...