March 17, 2015
/ Autor:
Mette

Ekstra forkælelse på sommerferien? Lån hos os

Ekstra forkælelse på sommerferien? Lån hos os

Sommerferien er måske købt og betalt for længst. Men har du også husket at spare op til forbrug på ferien?

Når du er på ferie, vil du ofte gerne have den ekstra luksus, så du for alvor føler en forskel fra hverdagen. Derfor spiser mange  ude frem for at lave mad selv, når de er på ferie. Det koster derfor lige det ekstra at være en uge eller to væk fra hjemmet. Der er også mange, der gerne vil forkæle sig selv yderligere med shopping, drinks, oplevelser eller noget helt fjerde. Det er således langt fra kun købet af rejsen, der koster på kontoen.

Oplevelsesferie

Ikke alle forbinder ferie med at ligge ved poolen hele dagen. Flere vil gerne opleve noget, når de er på ferie. Dette er ofte i form af planlagte ture, som derfor giver en ekstra omkostning pr. tur. Dog er udbyttet ofte herefter, hvorfor pengene mange gange er givet godt ud.

Er du mest til denne type ferie, har du typisk kalkuleret med sådanne udgifter på forhånd. Det er dog sjældent muligt at være helt nøjagtig i den type beregninger. Ekstra penge kan derfor forsøde tilværelsen for selv de mest strukturerede ferieentusiaster.

Du har glemt at medregne forbrug på ferien i dit budget

Oftest er fokus på omkostningen af at købe rejsen. Når først dette er ude af verden, er der mange, der ikke tænker på, at det altid vil koste lidt ekstra i forbrug på ferien kontra at være hjemme. Sandsynligvis går dette først op for dig kort tid før ferien, hvorfor du ikke har mulighed for at arbejde ekstra eller spare pengene sammen.

Hos os kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Det er således en oplagt mulighed for at gøre ferien en tand sjovere uden en konstant bekymring om minus på kontoen.

Har du glemt at spare sammen til forkælelse på ferien, er der råd for dette, således at du får det maksimale ud af dine ferie ud fra dine ønsker.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...