April 12, 2018
/ Autor:
Mette

Er din cykel forårsklar? Her er 5 gode tips

Er din cykel forårsklar? Her er 5 gode tips

Solen skinner og cyklen skal luftes. Nogle mennesker cykler hele året rundt, men mange af os foretrækker at stige på jern hingsten, når vejret er godt. Det betyder for mange, at cyklerne har stået ubrugte i lang tid. Da cykelture jo generelt er meget sjovere, når cyklerne er gode at køre på, har vi forberedt 5 gode tips, der kan hjælpe dig til at gøre din cykel forårsklar nu.

1. Pump it up

flad cykel der skal pumpes

En god cykel er ikke flad. Husk at få pumpet luft i dækkene – faktisk gerne 24 timer, før du skal ud og køre. Hvis din cykel har stået meget lang tid ubrugt er det også en god idé lige at tjekke, om luften siver ud og den skal lappes først. Du kan nemt selv pumpe din cykel og/eller lappe den. Du kan også få din cykelhandler til at lappe for dig.

2. Gå glad i bad

cykelvask - vask din cykel

Ligesom køreglæden øges, når man sætter sig ind i en helt ren skinnende bil, så er køreglæden størst, når cyklen skinner. Giv din cykel et bad og vask alt det kedelige grus, sne, salt, regn og rust af. Du får den flotteste cykel i byen!

3. Olie

Olie til din cykelkæde

Giv din cykel lidt olie på de udsatte steder. Det er især kæden, men kan også gives på lås, pedalerne eller du kan gå all in og putte olie på alle de skruer/møtrikker du kan finde!

4. Opdater dit udstyr

opdater dit cykeludstyr hos cykelsmed

Husk at tjekke om alt fungerer som det skal. Hvis du har fastmonterede lygter, så tjek om de stadig duer. Der kan også være kommet hul i sadlen eller dine grips er blevet slidte. Gå gennem listen og se om du måske skal investere i nyt inden cykelsæsonen for alvor går i gang.

5. Pimp my ride

cool guld cykel

Lidt ligesom forårsgarderoben skal have nye ting, så kan man også give sin cykel et fint ansigtsløft. Måske du skal have en ny ringeklokke, nye grips eller ny kurv. Du kan også være en af de mere vovede og tilføje blomster, lyskæder eller nye farvede slanger på dækkene. Cykler kan nemt og relativt billigt opgraderes i deres look. Desuden findes der et væld af sjove gadgets til din cykel – måske ’bare’ en cykelcomputer, eller til de lidt mere ekstravagante kan man købe sig en vinholder. Kun fantasien sætter grænser!

VIVUS kan hjælpe dig

Der er selvfølgelig også den nemme løsning til at få en cykel forårsklar – Køb en ny! Så undgår du alt besværet med olie, luft, lapninger og vask. En spritny cykel er ekstra lækkert og VIVUS kan selvfølgelig hjælpe dig på vej, uanset om du køber billigt og brugt, mellem og praktisk eller dyrt og holdbart. Du kan låne op til 75000,-. Du kan læse mere om, hvordan man låner hos os her.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...