April 6, 2018
/ Autor:
Mette

Er din garderobe forårsklar? 5 solbriller der hitter i 2018

Er din garderobe forårsklar? 5 solbriller der hitter i 2018

Ahh, foråret er endelig kommet og vi har alle sammen glædet os til at skifte vinterjakken, huen og vanterne ud med den friske forårsgarderobe. Med de højere temperature og langt flere solskinstimer er solbriller et klart must! Vi har kigget lidt på solbrilletendenser, så du ved, hvad du skal gå efter, når du fornyer brillerne.

Her er modeeksperternes 5 bud på, hvilke solbriller der bliver sæsonens store hits.

De Runde

Runde solbriller

Runde solbriller har vi set før og er helt sikkert nogle, vi vil se igen dette forår. Den runde model har været båret af mange stjerner gennem tiden – en af de mest ikoniske har nok været John Lennon.

Spejlet

Spejlsolbriller


Med glas så blanke, man kan se sig selv i dem! Spejl solbrillerne reflekterer alt og selvom det er mega irriterende at have en samtale med en, hvor man samtidig kan se sig selv fuldstændig, så er de altså ret sprøde!

De Transparente

Tranparente solbriller


Det helt nye er det transparente stel. Glassene kan være lige den farve, man ønsker og lige så mørke, som man vil have dem – det er stellet det handler om! Det kan være helt klart eller med lidt farve i, fx orange eller forårets helt store farve; lilla. Det transparente stel kan give et lidt sporty look, som heldigvis også er in lige nu.

De klare glas


Modsat det transparente stel er det her glasset, der skal være klart. Helt lyse glas, som man kan se igennem hitter en masse. Kan også være i alle mulige farver, så de passer til ens personlighed og stil.

The 90’s


90’erne er (igen) tilbage! De gode gamle klassikere, som aviator modellen kan snildt klare en sæson mere. Hvis du ikke allerede har ’’Tom Cruise’’ modellen, så findes de heldigvis i et hav af mærker og priser.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...