June 19, 2015
/ Autor:
Mette

Få råd til den perfekte studentergave

Få råd til den perfekte studentergave

Det kommer nok ikke bag på dig, hvis dit barn eller en af dine nærmeste bliver student. Prisen på den type gave, du ønsker at give, kan til gengæld godt komme bag på dig. Et lån fra os gør, at du ikke behøver at gå på kompromis med den perfekte studentergave, hvis den er lidt dyrere, end hvad der var kalkuleret med i budgettet.

Oplevelsesgaven

Efter tre års hårdt slid er det nærliggende at give studenten en oplevelsesgave, da en oplevelse nok er det som studenten trænger allermest til. Især oplevelsesgaver spænder bredt i prisniveau. Derfor kan den ideelle oplevelse meget vel kan blive dyrere end du regnede med.

Inden for oplevelseskategorien er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Oplevelser kan derfor være alt  fra et sushikursus til pilot for en dag. Det betyder samtidig, at prisen kan spænde fra nogle hundrede kroner til et par tusind.

Studentergaven anno 2015 kan derfor meget vel være en oplevelse, som studenten aldrig glemmer. Det er en mulighed for dig, der gerne vil gøre noget anderledes for den kære student der, efter tre års slid, nu har huen på hovedet. Og hvilken bedre gave end en unik oplevelse?

Den personlige gave

Det kan også være, at du er af den overbevisning, at den perfekte studentergave er en, som studenten vil have glæde af i lang tid. I det tilfælde er en oplevelse således ikke den rigtige løsning, da en sådan typisk er overstået på en dag. Ønsker du at give en gave med langvarig værdi, skal du derfor bevæge dig væk fra oplevelsesgaven.

Den personlige gave udgøres ofte af smykker eller andre accessories. De er typisk personificeret i form af gravering. Indenfor denne kategori er der således også en række muligheder, når du leder efter den perfekte studentergave. Her kan det meget vel være, at du kommer ind i smykkebutikken med et budget, som ryger helt til jorden, fordi du ser den perfekte gave i butikken. Her behøver du altså ikke nødvendigvis “nøjes” med den næstbedste studentergave.

Uanset hvilken type gave, du ønsker at give studenten, er der en sandsynlighed for, at budgettet ikke rækker, når du står over for den perfekte gave. Her kan vores mikrolån hjælpe dig, så du kan købe den perfekte gave.

Hos VIVUS kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- helt op til 75000,-. Du behøver blot at være fyldt 18 år for at ansøge hos os. Så har du et solidt udgangspunkt for at købe den perfekte studentergave.

Læs mere om fordele ved online lån

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...