September 9, 2015
/ Autor:
Mette

Færdiguddannet uden job og indtægt? Tag et lån og fokuser på jobsøgning

Færdiguddannet uden job og indtægt? Tag et lån og fokuser på jobsøgning

Er du lige blevet færdiguddannet og står med en følelse af glæde og frihed? Så kan disse følelser i mange tilfælde hurtigt blive erstattet med hverdagens virkelighed. Under uddannelsens vante hverdag og travle eksamensperioder, er det ikke sikkert, du lige har tænkt over, at den SU, du har nydt så godt af, ikke længere vil være til rådighed. Du har måske heller fået meldt dig ind i en a-kasse i tide, og står nu uden job og mangel på indtægter.

Du er ikke ene om at stå i denne situation. Mange færdiguddannede indser alt for sent deres økonomiske situation i de første få måneder efter endt uddannelse. Du har måske ikke fået meldt dig som nyuddannet hos din a-kasse inden for fristen, og står nu pludselig med et stort hul i økonomien.

En a-kasse kræver, at du inden for 14 dage efter endt eksamen, skal melde dig som færdiguddannet for at blive berettiget til dagpenge. Du kan derfor med fordel optage et kortfristet lån hos os, for at hjælpe dig godt på vej den første måned.

LÆS MERE OM: Kortfristet lån

Få fokus på jobsøgningen

Ved at optage et lån hos VIVUS kan det hjælpe dig med at få ro i sindet og overskud til at fokusere 100% på, hvad der er vigtigt for dig som færdiguddannet. Det kan være ting som at finde et job hurtigst muligt.

Det kan være en frustrerende proces at søge job og sende mange ansøgninger hver dag. Dette bliver især ikke bedre, hvis økonomien hænger i en tynd tråd og konstant sidder i baghovedet. Vi anbefaler dog ikke, at optage et lån, som en langsigtet løsning. Et kortfristet lån skal ses som penge du skal bruge nu, men som du forventer at kunne betale tilbage inden for relativ kort tid.

Låner du hos VIVUS, får du et nemt og sikkert forbrugslån.

Selve ansøgningsprocessen tager kun 2 minutter og kræver kun NemID. Dette gør låne processen nem og overskuelig for dig i forhold til, hvis du skulle optage et almindeligt banklån.

LÆS MERE: Hvornår du modtager pengene

Hos VIVUS kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- helt op til 75000,-. Du behøver blot at være fyldt 18 år for at ansøge hos os.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...