April 7, 2015
/ Autor:
Mette

Forkæl dig selv i hverdagen

Forkæl dig selv i hverdagen

Hvis hverdagen føles ensformig og kedelig, kan det være nærliggende at gøre noget godt for dig selv. Det er dog ikke altid, at pengene rækker, når du står over for et godt tilbud eller får trang til en omgang forkæl dig selv. Det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt at foretage dyre køb, hvis de ikke er gennemtænkt. Forkælelse kommer i mange former og det er op til dig, hvordan du forkæler dig selv bedst.

Lån i dag, betal om 30 dage

Der er mange situationer, hvor et kortfristet lån kan være en god løsning. Du har således ikke altid grund til at lytte til skrækeksemplerne, der florerer omkring kviklån. Først og fremmest, differentierer vi os skarpt fra den gængse opfattelse af kviklån. Vi har desuden et af markedets mest gennemsigtige kortfristede lån, hvorfor du aldrig oplever ubehagelige overraskelser, når du låner hos os.

Ønsker du at forkæle dig selv i hverdagen, behøver du ikke spare sammen til det, såfremt du vurderer, at du har pengene i hænde inden for 30 dage. Det kan eksempelvis være, at du får ekstra løn næste måned, at du får penge tilbage fra SKAT eller at feriepengene er lige om hjørnet. I disse situationer ved du, at du har ekstra på kontoen den følgende måned, hvorfor det ikke er farligt at optage kortfritstet lån, hvis du ser et tilbud eller et produkt, du ikke kan leve uden.

Det er dog vigtigt at påpege, at et lån kun udskyder omkostningen – det fjerner den ikke. Du skal derfor regne omkostningen med ind i næste måneds budget, således at du er sikker på, at du kan tilbagebetale lånet.

Første lån til forkælelse

Uanset hvordan du ønsker at forkæle dig selv i hverdagen, kan du hos os låne enten små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-, såfremt du er fyldt 18 år.

Læs mere om vores lånevilkår

Der er således mange muligheder for at gøre hverdagen en tand sjovere. Er du studerende, får du muligvis daglige tilbud på mail fra en eller flere tilbudsportaler, der, fra tid til anden, har tilbud, som du finder yderst attraktive.

Med et lån fra os, kan du bruge feriepengene på forskud, hvis du ikke kan vente til 1. maj. Om du trænger til massage eller et nyt ur, er op til dig selv. Vi blander os ikke i, hvad du låner til, idet du ikke skal stille sikkerhed for lånet.

Vi anbefaler dog, at du overvejer nøje, hvilken type forkælelse du låner penge til, så du ikke låner flere penge end du har brug for. Ligeledes anbefaler vi, at du har gjort dig overvejelser omkring, hvorvidt du har mulighed for at tilbagebetale lånet inden for relativ kort tid.

Læs også: Lad ikke økonomi begrænse din spontanitet

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...