May 29, 2019
/ Autor:
Mette

Generelt om at låne 6000 kr.

Generelt om at låne 6000 kr.

Står du og mangler 6000,-, skal du bare læse videre her. Hos VIVUS har vi opsummeret dine muligheder for at låne 6000,-, både på lån med sikkerhed og uden.

Lånebranchen er utroligt svær at navigere i, hvis man ikke ved, hvad man skal kigge efter. Undersøger du dine lånemuligheder online, vil du se utroligt mange annoncer, som indeholder ”SMS lån 6000 kr.” eller ”Kvicklån 6000 kr.”, men hvad er det lige, du skal kigge efter?

Kan jeg låne 6000,-?

Det første skridt som hurtigt kan afklares er, hvorvidt det overhovedet er muligt for dig at låne 6000,-
I en låneproces vil du gennemgå en kreditvurdering, hvor omfanget og tiden oftest bestemmes ud fra det realkreditinstitut, du vælger. Eksempelvis er det to vidt forskellige tidshorisonter, når du skelner mellem et lån på 6000,- i banken og 6000,- via et online lån. Det vil vi uddybe mere i det efterfølgende afsnit.

For at få en god kreditvurdering godkendt til at låne 6000,- er der nogle almene krav, som skal være opfyldt. Først og fremmest skal du være dansk statsborger med en dansk bankkonto. I forbindelse med at du er dansk statsborger, skal du også have et gyldigt CPR-nummer og dertilhørende NemID. Slutteligt er det vigtigt, at du ikke står registreret i RKI eller Debitor registret, da det er kreditinstituttets sikkerhed for, at du kan overkomme at skulle tilbagebetale dit lån. Opfylder du disse krav kan du låne 6000,- fra størstedelen af kreditinstitutterne i Danmark.

Lån 6000 kr. – Hvilke lån bør jeg overveje?

Du tænker nok: ”Hvor kan jeg låne 6000 kr. nu?”, men du har utroligt mange lånemuligheder, som er værd at overveje. Disse muligheder er vigtige at tage højde for, da selve låneprocessen er vidt forskellig.

Du kan låne 6000 ,- via banken. Det vil oftest være den billigste mulighed, men du vil opleve, at kreditvurderingen og de uddybende spørgsmål tager utroligt lang tid. Det kan være særligt vigtigt at vide, hvis du skal bruge pengene til en ubetalt regning eller som supplement til et tidsbegrænset tilbud.

Du kan også låne dine penge via diverse online forbrugslånsudbydere. Når du kigger på dine online muligheder, vil du se mange annoncer der indeholder ”Kviklån 6000 kr.” eller ”SMS lån 6000 kr.”, men det eneste du skal vide er, at det egentlig bare er en form for forbrugslån. Du bliver selvfølgelig også kreditvurderet hos VIVUS, og du vil ikke modtage uddybende spørgsmål omkring brugen af dit lån på 6000 kroner, da det udelukkende er op til dig, hvad pengene skal gå til.

Den billigste mulighed ville være at låne 6000 kr. fra venner eller familie. Du kan endda være heldig at få det hele rentefrit.

Lån 6000 kr. – Fordele og ulemper ved lånemuligheder

Hvis du skal kigge på fordele og ulemper ved de tre forskellige  lånemuligheder for at låne 6000,-, er der flere fordele og ulemper.

Hvis du går via banken vil en klar fordel være, at du får en billigere rente på dit lån. Ulempen er så, at det er en langvarig proces, hvor hele din økonomi oftest bliver gransket for uregelmæssigheder. Der er en meget højere afvisningsprocent i banken, end hvis du går online og optager et lån på 6000 kr.

Fordelen ved online kreditinstitutter er, at det alt sammen går utroligt hurtigt. Du vil ikke modtage granskende spørgsmål omkring formål og din privatøkonomi, som kan være utroligt grænseoverskridende for mange. Prisen for denne hurtige service er, at disse lån måske er lidt dyrere end i banken eller gennem venner og familie.

Fordelen ved at låne gennem familie og venner er, at du måske kan få det hele rentefrit. Ulempen er, at du inddrager dem i din privatøkonomi. Det kan være svært at skulle stå på mål over for sine familiemedlemmer og venner, når det kommer til tilbagebetalingen af et lån.

Overvej mulighederne hvis du vil låne 6000 kr. nu

Hvis du stadig er interesseret i at låne 6000 kr., skal du endelig ikke tøve med at kontakte os her hos VIVUS. Vi har netop nu en fantastisk mulighed for, at du , som ny kunde, kan låne 6000 kr. til en lav rente. Du kan selv prøve vores låneberegner her for at se, hvilke muligheder, du har hos os!

Har du flere spørgsmål omkring, hvordan du låner 6000,-, kan du kontakte os via vores kundeservicenummer på 78 77 20 68 eller skrive en mail på info@vivus.dk.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...