Hold nytår uden for Danmarks grænser

nytår i udlandet

Nytår er ofte underlagt et stort forventningspres. Så stort, at mange af os ender med at blive skuffede. I stedet for at sætte dig op til, at nytår skal være det traditionelle brag af en fest, kan du udforske mulighederne for at holde nytår i udlandet. På den måde får du et anderledes – og forhåbentlig mindre skuffende – nytår. Der er rejser for ethvert budget. Læs om fem nytårsdestinationer her:

Nytår i London

Det kræver ikke mere end en time i fly at få nytår i udlandet. London er på mange måder en fantastisk by, og uanset hvilken slags nytår du ønsker, kan du finde det her. Er du til det helt overdådige, kan du, sammen med 2.5 millioner andre, se det nye år indtræde på det største ur i London, Big Ben. Uanset hvor du opholder dig, vil du opleve at himlen er oplyst af det smukke fyrværkeri, hvilket vil give dig en helt unik oplevelse.

Ved udrejse den 29. december og hjemrejse den 4. januar koster en flybillet til London omkring 800 kr.* hver vej.

Nytår i Rom

Ved at rejse bare 2,5 time væk, kan du fejre nytår på ægte italiensk manér. Rom er din drømmedestination til nytår i udlandet, hvis du elsker sang og dans. Der sker en række forskellige ting rundt omkring i byen, lige fra koncerter med italienske popstjerner til klassisk musik. Derudover kan du nytårsdag kl. 17 opleve krybbespil foran Peterskirken. Rom tilbyder således en kulturel måde at fejre nytåret på.

Ved udrejse den 30. december og hjemrejse den 5. januar koster en flybillet til Rom 8-900 kr.* hver vej.

Nytår i Reykjavik

En anderledes, men helt igennem unik oplevelse er at fejre det nye år på Island. Det, der især gør oplevelsen fantastisk er muligheden for at opleve Nordlys, når solen går ned kl. 16. Tilmed er nytårsaften på Island den eneste dag på året, hvor det er lovligt at affyre raketter, hvorfor islændingene går all-in for at skabe et imponerende lysshow, der kan matche det smukke Nordlys.

Ved udrejse den 29. december og hjemrejse den 5. januar koster en flybillet til Reykjavik omkring 1.800 kr.* hver vej.

Nytår i Dubai

Vil du have det ultimative brag af et nytår, skal du fejre det i Dubai. Her går de nemlig ind i det nye år med intet mindre end 479.651 farvestrålende eksplosioner. Nytår i Dubai er så overdådigt, at det i 2013 skrev sig ind i Guinness Rekordbog – og det bliver kun mere bombastisk fra år til år. Det er altså en oplevelse for dig, der bogstavelig talt ønsker et brag af en fest til at fejre det nye år.

Ved udrejse den 29. december og hjemrejse den 6. januar koster en flybillet til Dubai henholdsvis 12.255 kr.* derned og 5.490 kr.* hjem.

Nytår i Rio de Janeiro

Vil du have det bedste af det bedste, er der ét sted at fejre nytår: Copacabana. Den verdensberømte strand i Rio tiltrækker hvert år mere end to millioner mennesker, der alle er klar til at gå det nye år i møde med et brag af en fest. Vælger du at holde nytår i Rio de Janeiro, skal du tænke over dit tøjvalg, da farver har forskellig betydning. Hvid symboliserer fred, grøn symboliserer godt helbred, lilla symboliserer inspiration, gul symboliserer velstand, mens rød symboliserer, at du ønsker en Rio-flirt.

Ved udrejse den 29. december og hjemrejse den 8. januar koster en flybillet til Rio de Janeiro knapt 4.000 kr.** hver vej.

Nytår i udlandet på din måde

Er det første gang du låner hos os, kan du låne op til 6000,-, såfremt du er fyldt 20 år.

Er du eksisterende kunde, kan du med fordel anvende vores inkorporerede låneberegner til danne overblik over omkostningen på dit lån. Husk, hvis du er eksisterende eller tilbagevendende kunde, kan du låne op til 12000,-

Er du over 20 år, tilbyder vi – uanset alder og anciennitet – et af markedets bedste og billigste kortfristede lån til at fejre nytår uden for Danmarks grænser.

LÆS MERE: Online lån

*Priser er tjekket på sas.dk og ud- og hjemrejsedato er valgt ud fra billigste afgange i perioden.

**Pris er tjekket på momondo.dk og ud-og hjemrejsedato er valgt ud fra billigste afgange i perioden.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top