Hvad kendetegner det bedste lån?

Bedste lån

Leder du efter det bedste lån på nettet? Der er en stor forskel på, hvad folk betragter som de bedste lån – det er jo helt afhængigt af ens situation. Skal du låne her og nu, skal du låne meget eller lidt, hvornår du skal afbetale, og alt det der – det har en stor betydning for både prisen på lån og de bedste lånevilkår. Så hvad er det bedste lån lige nu i din situation? Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du finder det bedste lån lige nu.

Det bedste lån til dit behov

Det er helt individuelt, hvad du står og mangler penge til. Derfor er der altså mange ting, der gør et lån til det bedste lån for lige netop dig. Overvej, hvad du skal bruge lånet til, hvor meget du præcist skal låne, og hvornår og hvordan du kan betale de penge tilbage.

Hvilken type af lån er ?

Overordnet set er der to slags lån, du kan vælge mellem: Lån med sikkerhed og lån uden sikkerhed. Hvad er det bedste lån for dig lige nu?

Lån med sikkerhed er kendt for at være større, og du kan oftest optage dem i banker. Skal du låne til boligkøb eller -renovering? Så kan et lån i banken altså være det bedste lån lige nu. I din situation.

Lån uden sikkerhed er det bedste lån til dig, der bare skal låne til forbrug, og det skal være lige nu. Det kan være, at du står med en uforudset regning, du ikke kan betale her og nu. Det kan være, at du mangler de sidste par tusinde kroner i slutningen af måneden for at få budgettet til at hænge sammen. Her kan hurtige lån uden sikkerhed være de bedste lån lige nu.

De har som regel lidt højere renter og , men de er meget forskellige hos hver enkelt låneudbyder. Derfor er det altså vigtigt at sammenligne lån uden sikkerhed på tværs af låneudbydere og finde det bedste lån lige nu.

Hvad er det bedste hurtiglån i forhold til løbetiden?

Hvis du vil finde de bedste hurtige lån uden sikkerhed, er det vigtigt, at du ved, hvornår du kan indfri det igen. Især hurtige lån kan have meget forskellige lånevilkår, og de afhænger altså af lånets løbetid.

Der findes kortfristede og langfristede lån samt lån uden fast løbetid. Så hvad er det bedste hurtiglån for dig?

Kortfristede lån er de bedste lån til dig, der er fuldstændig sikker på, at du kan indfri lånet på en måned eller to. De lån kan være ganske billige, men altså kun hvis du indfrier dem lynhurtigt. Oftest skal du også indfri hele lånebeløbet på én gang.

Et langfristet lån er det bedste lån til dig, der skal låne penge hurtigt og hellere vil betale lidt ad gangen, også selvom du betaler mere i renter. Langfristede lån plejer at have afdragsordninger – det vil sige, du kan få pengene her og nu og tilbagebetale stille og roligt over nogle måneder eller år.

Lån uden fast løbetid er de bedste lån til dig, der er økonomisk ansvarsfuld og foretrækker fleksibilitet. Prisen på lån uden fast løbetid afhænger af, hvornår du indfrier lånet, og alt ansvar for omkostningerne ligger sådan set hos dig.

Du får pengene udbetalt hurtigt, og du bestemmer selv, om du vil indfri lånet efter en måned eller to – et år eller to. Hver måned koster. Så længe du er klar over det, så kan det være det bedste lån til dig, hvis du sætter pris på fleksibilitet og godt kan lide at bestemme selv.

Det bedste lån lige nu hos VIVUS.DK

VIVUS.DK tilbyder et lån uden fast løbetid med nogle af de bedste lånevilkår for førstegangslånere. Som ny kunde kan du nemlig låne op til 6.000 kr. med 50% rabat i op til 30 dage.

Det betyder, at du kan låne til halv pris og afprøve vores produkt, hvis du endnu er usikker på, om vi har det bedste lån lige nu.

Hvis du har lånt hos VIVUS.DK før, har du nu mulighed for at låne op til 12.000 kr. med den normale rentesats på 20%. Vores lån har ingen fast løbetid, så du bestemmer selv, hvornår du vil indfri det.

Hvad skal du bruge lånet til?

Der er, blandt andet, to situationer, hvor et hurtigt lån uden sikkerhed er det bedste lån lige nu: Uforudsete udgifter eller attraktive tilbud. I begge tilfælde er det supervigtigt, at du betaler hurtigst muligt, men sådan noget plejer jo altid at ske en uge inden lønnen kommer ind.

I de situationer kan et hurtigt lån være det bedste lån: Du kan få det lige nu, betale for det, der haster, og i ro og mag finde frem til den rette finansieringsløsning efterfølgende.

  • En uforudset udgiftkan både være en reparation i boligen, en bøde, en tandlægeregning eller noget helt fjerde. Netop ved en uforudset udgift kan et hurtigt lån altså redde situationen.
  • Et attraktivt tilbuder typisk en afbudsrejse eller lignende, hvor rabatten er tidsbegrænset. Med et hurtigt lån kan du altså nå at gøre et godt køb allerede nu.

 LÆS MERE: Hvad er forskellen på kortfristet lån og kassekredit?

Du kan nå det mens tilbuddet gælder!

Et lån uden sikkerhed åbner op for masser af muligheder. Tit er et lån uden sikkerhed det bedste hurtige lån, du kan vælge. Hvor du typisk før var nødt til at spare op og krydse fingre for, at det attraktive tilbud stadig var gældende næste måned, kan du nu købe det med det samme. Et hurtigt lån kan altså være det bedste lån for dig, fordi du kan købe det, du mangler, her og nu – og du behøver ikke at låne mere eller i længere tid, end du reelt har brug for.

Brug låneberegneren til at finde det bedste lån lige nu

Med vores låneberegner har du altid fuldt overblik over, hvad dit lån koster. Justér på lånebeløb og løbetid, og se, hvordan de to ting hænger sammen. Derefter kan du tilpasse dem til netop dit behov og få det bedste lån lige nu. Vores lån er 100 % gennemsigtigt og kan i mange situationer være det bedste hurtige lån for dig.

GÅ TIL LÅNEBEREGNER

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...