Bedste lån

Hvad kendetegner det bedste lån?

Når du afsøger markedet for lånemuligheder, leder du typisk efter “det bedste lån”. Det er dog ikke lige til at finde, da det er individuelt, hvad der er ideél finansieringsløsning i din situation. Derfor er der heller ikke en endegyldig definition på “det bedste lån”.

Et lån til dit behov

Det er som sagt individuelt, hvad du står og mangler penge til. Derfor er der selvsagt mange grunde til, at danskerne optager kortfristede lån. Eftersom du ikke stiller sikkerhed for lånet, står du kun til regnskab for dig selv. Det vigtige i denne situation er, at du på egen hånd formår at kortlægge dit specifikke lånebehov, således at du ikke låner over evne.

Har du vurderet, at din økonomiske situation kan bære lånet, er det i princippet irrelevant om du låner penge til et par sko eller til uforudset reparation i boligen. Dét, du skal gøre op med dig selv, er, om du reelt har mulighed for at have det lånte beløb i hænde inden for 30 dage.

Er det første gang du låner hos har vi endda et rigtig godt tilbud. Du kan låne op til 6.000 kr. med 50% rabat, såfremt du er fyldt 20 år og tilbagebetaler lånet rettidigt.

Det betyder, du kan låne til halv pris, hvorfor det er en attraktiv mulighed for at afprøve vores produkt, hvis du endnu er usikker på, om et kortfristet lån er en finansieringsløsning for dig. Det maksimale lånebeløb afhænger af alder og anciennitet. Få et overblik med illustrationen nedenfor:

Lånebeløb

Bemærk: Kun 1. lån er med 50% rabat. Ved efterfølgende lån forsvinder tilbuddet.

Uforudset udgift eller attraktivt tilbud

Der er dog to poster, hvor kortfristet lån er velegnet som finansieringsløsning; ved uforudsete udgifter eller attraktive tilbud. Det skyldes, at begge tilfælde har en grad af akut karakter, hvorfor du potentielt ikke er i stand til at finansiere dem med egne midler. I sådanne situationer, kan et kortfristet lån udgøre en midlertidig løsning på det problem, du står overfor, således at du i ro og mag kan finde frem til den rette finansieringsløsning.


    • En uforudset udgift kan være af forskellig karakter. En sådan udgift kan derfor både være en reparation i boligen, en bøde, en tandlægeregning eller noget helt fjerde. Kendetegnet for den er, at den typisk er presserende. Dét at den er uforudset gør, at den ikke er medregnet i budgettet, hvormed der opstår en reel risiko for, at det ikke kan bære udgiften, når den indtræffer. Netop ved en uforudset udgift, kan et kortfristet lån altså lette dine økonomiske skrupler.
  • Et attraktivt tilbud er typisk en afbudsrejse eller lignende, hvor rabatten er tidsbegrænset. Omkostningen er ikke presserende på samme måde som en uforudset udgift, men ikke desto mindre, kan det meget vel være et tilbud du nødigt vil afslå. Tidligere har du måske været nødsaget til det grundet manglende finansieringsmulighed, men sådan behøver det imidlertid ikke være længere. Et kortfristet lån tillader dig at reagere på det attraktive tilbud her og nu, hvorefter du har 30 dage til at spare sammen eller på anden vis finansiere den ekstra udgift.

LÆS MERE: Hvad er forskellen på kortfristet lån og kassekredit?

Nye tider, nye tilbud

Et kortfristet lån åbner således op for det modsatte reaktionsmønster, end hvad vi er vant til. Hvor du typisk før var nødsaget til at spare op og krydse fingre for, at det attraktive tilbud stadig var gældende næste måned, kan du nu købe det med det samme og spare sammen til det efter. Et kortfristet lån kan være det bedste lån for dig, da du ikke behøver at låne mere eller i længere tid, end du reelt har brug for.

Med vores inkorporerede låneberegner har du altid fuldt overblik over den reelle omkostning på dit lån. Ved at justere på lånebeløb og løbetid, kan du afdække, hvorledes disse faktorer er gensidigt afhængige, hvorefter du kan tilpasse dem til netop dit behov. Vores lån er 100 % gennemsigtigt, og kan i mange situationer være det bedste lån for dig.

GÅ TIL LÅNEBEREGNER