Test dig selv: Hvilken fodboldtype er du?

Test dig selv hvilken fodboldtype er du

Hvilken fodboldtype er du? Ja, hvem er du, når kampen er igang?

Vi kender alle sammen en, der råber af tv’et eller måske en, der ved bedre end dommeren. Måske ved du inderst inde også godt, hvem du er, når der er bold i tv.

Men for lige at få det på det rene og måske at kunne sætte nogle af kammeraterne på plads – så tag testen her og find ud af, hvilken fodboldtype du egentlig er.

Hvad er det bedste, ved at se bold?

Hvad er et must, når der er bold?

Har du nogensinde oddset?

Der er bold i tv, men du skal til familie arrangement. Hvad gør du?

Det tid til mad på fodbold aften. Hvad gør du?

Hvad siger du mest under en kamp?

Hvis du nu er helt ærlig, hvor meget betyder fodbold så for dig?

Hvem ved mest: Dig eller dommeren?

Hvilken Fodbold-type er du?
Ham, der altid er på mobilen

Er du der? Nå ja, du har vel taget quizzen på din mobil. Du får ikke lige det hele med fra kampen, tilgengæld er du fuldstændig up-to-date på de nyeste Facebook opdateringer, Snapchat filtre og Instagram Stories.
Ham, der fejrer det hele

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! Du er typen, der fejrer det hele. Du har nok også en klaphat et sted derhjemme. Du er helt sikkert også typen, der synger lå lå lå lå. Ses kampen hos dig, så er der bajere i køleren. Skal du ud og se kampen, så har du bajerne med.
Ham, der råber ad fjernsynet

Hvad!? Det fandme løgn! Du kan reglerne, bedre end dommeren og dommeren er total uduelig! Hvordan så han ikke den offside?! Hvordan kan han give det kort?! Du har mange meninger om kampen og de skal ud. Hvis du råber højt nok af skærmen, kan det jo være de hører dig i kampen og lige retter til.
Ham, der har bettet lidt for meget

Puhh, det spændende. Du har penge på spil. Måske lidt for mange og derfor er kampen ret spændende for dig. Måske lidt for spændende. Du kan slet ikke slappe af, før kampen er slut igen.

Share your Results:

Måske vil du også kunne lide...