Test dig selv: Hvilken shoppetype er du?

test dig selv: Hvilken shoppetype er du

Vi har allesammen prøvet det der med shopping. Nogle af os shopper meget, nogle shopper lidt og andre slet ikke.
Men hvilken shoppetype er du egentlig?

Nu kan du endelig bevise overfor vennerne (eller mor), at du altså IKKE er shopaholic. – Eller måske kan de vise, at du er.

Betaler mor altid?  Bruger du al tiden nede i Genbrugsen? Tag vores test og find ud af, hvilken shoppetype du er.

Der er lige kommet ny iPhone. Skal du have den?

Hvor ofte shopper du?

Hvorfor shopper du?

Hvad går du efter, når du shopper?

Hvor meget brugte du sidst du shoppede?

Du har ikke noget i sæsonens nye farve. Hvad gør du?

Der er ikke flere penge, men du har forelsket dig i nogle nye sko. Hvad gør du?

Returnerer du tit tøj?

Hvilken shoppetype er du?
Du er shopaholic

Du shopper hele tiden. Når du ikke shopper, tænker du på at shoppe. Du har brugt alle pengene, men det stopper dig ikke. Du elsker alle dine ting, men du kan ikke helt huske, hvad der er inde bagest i skabet. Måske skal du til at shoppe liiiiidt mindre. Okay, meget mindre.
Du er arvingen

Du køber ikke så meget selv, for du får alle de andres gamle. Mors gamle, søsters gamle, venindes gamle. Du arver og det er egentlig fint. Så længe det passer og er pænt er du tilfreds.
Mors darling

Du er mors yndlings. Hun køber det hele til dig, for mors guldklump skal ikke mangle noget. Står du lige og mangler nyt badetøj til sommeren? Regnjakke til regnen? Nye sneaks til...ja fordi de er pæne? Mor sender på MobilePay. Tak moooooooooaaar.
Du er den fornuftige

Du shopper, når du mangler og når du trænger. Du har overblik over, hvad du bruger på shopping og hvornår du skal stoppe. Det betyder ikke, at du ikke engang imellem køber noget lidt dyre, men så ved du, du skal skrue ned andre steder. Fortsæt som du gør - du har helt styr på det!
Du er GenbrugsGitte

'Ej se lige den her! Fandt den i genbrugen! Can you believe it?' Du finder al dit tøj i genbrugen, lopperen eller secondhand online. Hvorfor ikke? Det fejler jo ikke noget. Du køber godt tøj til god pris - og du er sikkert en haj til at få den rigtige pris.
Du er tilbudsjægeren

Dine højtider er black friday, januar udsalg og mid-season sale. Der kommer alt det, du har gået og kigget på nemlig på udsalg. Du køber vintertøjet om sommeren og sommertøjet om vinteren. Hvorfor betale fuld pris?

Share your Results:

Måske vil du også kunne lide...