Hvor meget kan jeg låne?

hvor meget kan jeg låne

Uanset hvor du befinder dig i livet, vil du ofte spørge dig selv: ”Hvor meget kan jeg låne?”. Om du skal købe bil, hus, rejse eller noget helt fjerde, vil du stille dig selv det spørgsmål. For mange er det en gåde, da der ikke deles særlig meget information fra låneudbyderne lige omkring dette emne.

Det skyldes, at det er en meget skræddersyet proces, når du ansøger om et lån. Du kan sagtens ansøge om et fastsat lånebeløb, men opleve at få afslag, eller få et helt nyt lån foreslået, som passer til dit indkomstniveau, dit rådighedsbeløb og dine skatteoplysninger.

Hos VIVUS.DK har vi gjort det nemt for dig, så du hurtigt kan danne dig et indtryk af, hvilke faktorer, der bestemmer, hvad du kan låne i banken. Derudover viser vi dig, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du ansøger om et lån. Dette gælder både gennem banken, men også gennem et online kreditinstitut som os.

Hvor meget kan du låne? – Hus, lejlighed eller fritidsbolig

Hvis du er på udkig efter et af ovenstående muligheder, om det er hus, lejlighed eller fritidsbolig, er ansøgningsprocessen mere omstændelig. Du vil nok også henvende dig i din bank, da de er de eneste, som tilbyder et lån i den størrelsesorden. Hvis du derefter vil vide, hvad du kan låne, skal banken kigge på din husstandsindkomst, gæld og dit mulige udbetalingsbeløb.

Hvor meget du kan låne – Husstandsindkomst

Den første post, som banken kigger på, er husstandsindkomsten. Her skelner de mellem enten månedlig eller den årlige indkomst på tværs af alle i husstanden. Disse oplysninger får de gennem et budget, du selv laver, men også gennem deres oplysninger om dig fra SKAT. Dette kan være en indikator for, hvad jeres rådighedsbeløb er, hvor meget du kan låne, og hvor meget luft i budgettet I har, til at afbetale på et givent lån.

Hvor meget du kan låne – Samlet gæld for husstanden

Det er meget få mennesker som kan kalde sig fuldstændigt gældfrie. Størstedelen af gælden kan være fra et tidligere boligkøb, studielån eller andre afbetalingsordninger. Det er vigtigt for banken at vide, hvor mange penge der er afsat hver måned til gældsafvikling, så de kan se, om der er penge nok til et nyt lån.

Hvor meget kan du låne – Udbetaling

Hvis du er god til at spare op, har du virkelig også en fordel her, når du kigger på hus, lejlighed eller andet. En tommelfingerregel for hvor meget, du kan låne er, at du skal have sparet mindst 5% af boligens/lejlighedens pris op for, at du kan låne det resterende. Jo bedre udbetaling du har til rådighed, jo større et beløb kan du låne i banken.

Hvor meget kan du låne – VIVUS.DK

Hos VIVUS.DK er det slet ikke så kompliceret. Vi er dog heller ikke oppe i den størrelsesorden, når man kigger på lånebeløb, men vi tilbyder en gnidningsfri proces, hvor du kan have pengene med det samme. Hos os kan du låne op til 6.000 kroner som førstegangslåner. Efter at have afviklet første lån, forhøjer vi din kredit, så du kan låne helt op til 12.000 kroner!

Hos VIVUS.DK udbetaler vi 365 dage om året, så du altid kan bruge os. Du har også pengene på din konto med det samme,og du kan derefter frit disponere over dem, som du vil. Det eneste, du skal bruge, for at ansøge om et lån er dit NemID, CPR-nummer og et minut af din tid. Du vil ikke modtage en lang liste af spørgsmål, efterspørgsel til budgetter, men du har fuldstændig frihed til at bruge pengene, som du vil.  

Låneberegner – hvor meget kan jeg låne?

Hvis du synes, at det lyder rigtig interessant, kan du altid prøve vores låneberegner. Med vores låneberegner, kan du nemt se, hvor meget du kan låne. Hvis du hellere vil tage en snak omkring dine muligheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på 78 77 20 68, hvor vi sidder klar. Hvis du hellere vil sende en mail, kan du skrive til info@vivus.dk!

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top