July 1, 2019
/ Autor:
Mette

Hvordan tager jeg et lån til bilkøb?

Hvordan tager jeg et lån til bilkøb?

Står du i en situation, hvor du mangler penge til en ny bil eller en reparation af din nuværende? Uanset hvad kan et billån give dig frihed til at gøre det, du har brug for.

Det er typisk tidskrævende at gå i banken for at låne penge. Der kan gå lang tid, før du overhovedet får en aftale med din bankrådgiver. Derefter skal du også opgive en håndfuld personlige oplysninger og stille sikkerhed for lånet, før du kan optage det.

Hvis du pludselig ikke er i stand til at betale af på lånet, kan du risikere at havne i en kedelig situation, hvor du er nødt til at give afkald på nogle af dine private ejendele.

Med VIVUS kan du tage et billån uden sikkerhed – nemt og overskueligt.

Hvorfor du bør tage et billån

Der findes mange gode grunde til at tage et billån.

Det kan være, at du pludselig får brug for en bil til at transportere dig selv ud på dit arbejde. Du har måske ikke lyst til at bruge for mange penge på den, og derfor leder du efter et godt tilbud på en brugt bil, der kan transportere dig fra A til B.

Det kan også være, at du mangler et tilskud til en ny bil. En ny bil er typisk dyr, og derfor kan det være svært at få råd til at betale for den. Hos VIVUS tilbyder vi dig økonomisk hjælp, når du mangler et tilskud til din nye bil.

Hvis du allerede har en bil, som pludselig får brug for at blive sendt til reparation, kan du også benytte dig af vores billån. Det kan nemlig ende med at blive rigtig dyrt for dig, hvis din bil pludselig skal sendes til reparation.

Hos VIVUS vil vi gerne hjælpe dig i disse situationer. Derfor tilbyder vi dig et billån, når du står og har brug for det.

Tag et billån hos VIVUS – dine fordele

Hvis du står og mangler hjælp til en bilfinansiering, kan du nemt og sikkert ansøge om et billån hos VIVUS. Derudover skal du heller ikke opgive en masse personlige oplysninger.

Du skal til gengæld være opmærksom på, at du ikke kan optage et lån hos os, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Ansøgningsprocessen er nem og gnidningsfri, og svaret vil stå på din skærm.

3 ting, du garanteres med VIVUS:

  • Nemt og sikkert lån
  • Et lån uden du skal stille sikkerhed
  • Høj fleksibilitet

Vores lån tager altid udgangspunkt i din økonomi. Derfor kan du til hver en tid vælge ikke at afdrage på dit lån, hvis pludselig får brug for at bruge lidt ekstra penge på noget andet. Hermed vil du kun skulle betale for lånets renter i stedet for at gøre begge dele på samme tid. Hos VIVUS lader vi nemlig afviklingen af dit lån være helt op til dig selv.

Tag alternativt et billån uden udbetaling

Hvis du har brug for en ny bil, men ikke har råd til at lægge et givent beløb i udbetaling, er der som regel nogle andre muligheder, du kan benytte dig af.

Mange gange har din bilforhandler nemlig indgået en særaftale med en lånudbyder, som vil gøre det muligt for dig kun at afdrage på bilen. På denne måde slipper du for at skulle bekymre dig om, hvorvidt du har penge til en udbetaling eller ej. Samtidig slipper du også for en række låneomkostninger ved oprettelsen, når du tager et billån uden udbetaling.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...