May 29, 2015
/ Autor:
Mette

Hvorfor online-lån er nemme

Hvorfor online-lån er nemme

Inden internettets udbredelse og generelle popularitet, var det normalt, at man måtte en tur forbi banken, hvis man ville gøre sig forhåbninger om at optage et lån.

Internettet har dog gjort det langt lettere at optage lån. Det skyldes at internettet gør det muligt at afskaffe de led, der netop gør det til en langsommelig proces at optage lån.

Hvis du eksempelvis skal optage lån i banken, skal du først ringe til din bank for at aftale et møde med din bankrådgiver. Herefter skal du sidde og gennemgå hele din økonomi, så du er forberedt til mødet med bankrådgiveren. Du vil blive nødt til at redegøre for din privatøkonomiske situation. Derudover skal du forklare din rådgiver, hvad du vil benytte et eventuelt lån til. Endvidere vil du blive nødsaget til at stille sikkerhed for lånet. Det gøres typisk ved at stille sikkerhed i din bil eller hus. Alt dette kan besværliggøre processen.

Det siger sig selv, at hele denne låneproces er relativt langsommelig, besværlig og ufleksibel. Især, hvis man skal bruge penge i en fart. Det kunne jo for eksempel være, at du er timelønnet, men har glemt at registrere dine timer i en given måned. Eller du er blevet ramt af uforudsete udgifter. I så fald er den langsommelige proces i forbindelse med banklån, ikke særlig holdbar.

Online-lån giver fleksibilitet

Denne manglende fleksibilitet undgår du, når du vælger at optage lån via et online-lån som vores. Vi foretager nemlig en digital kreditvurdering af låntagere ved hjælp af NemID. Dermed forkortes processen kraftigt.

Læs mere om online lån

Prøv et online-lån

Hos os kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller du kan låne større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Du kan altså prøve et online-lån hos os uanset om du mangler mange eller få penge.

Du kan altid bruge vores online låneberegner til at se omkostningerne ved netop dit lån, før du ansøger.

Når du har et lån hos os, får du også en VIVUS-profil. Herfra kan du altid få overblik over dit lån og dine kommende betalinger. Du kan også ansøge om nyt beløb herfra, hvis du alligevel skulle have haft lånt lidt mere.

Kundernes foretrukne lån

Gennem hårdt arbejde, kundeservice på højt niveau, samt et simpelt og fleksibelt produkt, har vi hjulpet mange danskere, når behovet for et nemt og sikkert lån er opstået.

Vores service og produkt har kunderne vist sig at være meget glade for. Herved har de valgt at belønne os med en 4-stjernet profil på TrustPilot. Profilen kan ses som en garanti for kvaliteten og fleksibiliteten i vores lån. Samtidig er det et udtryk for, at vores lån og service lever op til eller overgår vores kunders forventninger, når de låner hos os

Læs mere om vores TrustPilot-score

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...