April 13, 2015
/ Autor:
Mette

Hvorfor skal jeg bruge NemID for at låne?

Hvorfor skal jeg bruge NemID for at låne?

NemID er en fælles log-in løsning til offentlige hjemmesider og netbanker i Danmark, herunder lånevirksomheder som os selv.

Med NemID behøver du altså kun ét log-in, uanset om du har brug for at tilgå din netbank, hente din selvopgørelse, læse din digitale post eller optage lån.

Hvad er NemID?

Det betyder, at du kun skal huske ét brugernavn og én adgangskode for at tilgå disse services. Det resulterer i, at chancen for at miste din adgangskode, og dermed er adgangen til din netbank eller et hurtigt lån for andre minimal.

Dit NemID gør det muligt for dig at tilgå ovenstående services og mere på tværs af dine digitale devices. Denne fleksibilitet betyder, at din oplevelse som bruger kraftigt forbedres. Eksempelvis gør NemID det muligt for dig at optage lån fra din mobil, tablet eller desktop uden besvær og præcis når du har behov for det.

Hvorfor NemID for at låne?

NemID er udover et log-in også din digitale signatur. Ved hjælp af NemID kan vi sikre os, at du er den du udgiver dig for at være, når du underskriver din låneaftale med os. Via NemIDs teknologi har vi mulighed for at give dig svar på din låneansøgning med det samme, da du  tillader os at tilgå oplysninger omkring, hvorvidt du opfylder vilkårene for at optage lån hos os og hvorvidt du kan godkendes. NemID gør det altså muligt for os at give dig svar på din ansøgning lige efter den er afsendt. Det giver dig en langt bedre, hurtigere service og langt mindre spildtid.

Langt de fleste danskere har NemID, hvilket understreger systemets store udbredelse i Danmark. Dette har vi valgt at imødekomme, så alle der har behov for et hurtigt, nemt og tilfredsstillende lån, har mulighed for at optage et så let som muligt.

Læs mere om online-lån

NemID benytter sig af to-faktor autentificering, da både et nøglekort og en adgangskode er påkrævet. Det vil altså sige, at systemet er bygget op omkring noget du har og noget du ved. Det medvirker til at hæve sikkerheden omkring NemID, da nøglekortet udelukkende er noget du selv har.
Din sikkerhed er en topprioritet for os, og derfor benytter vi os udover NemID også af SSL-kryptering, så dine informationer altid er sikrede og ikke kan tilgås af uautoriserede tredjeparter.

Lån op til 12000,- eller op til 75000,-

Har du behov for et lån, kan du prøve de fordele og den hurtige service som NemID giver vores kunder. Vi tilbyder nemlig mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Læs mere om hurtigt lån

Vores mindre beløb har en løbetid på 6 måneder, mens de større lånebeløb har en løbetid på 24-72 måneder. Det vælger du selv.
Uanset hvilket lån du vælger, får du en fast betalingsplan.

Du kan altid danne dig et fuldt overblik over dit lån, både inden du ansøger på låneberegneren eller bagefter på din VIVUS profil.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...