Ikke alle udgifter kan forudses

uforudsete udgifter

De fleste af os kender sikkert til at have et lidt stramt budget nogle måneder. De måneder, hvor der nøje er lavet et budget, så du ved, hvor meget du har at gøre godt med i forhold til de mange udgifter. På den måde kan det hele nemlig lige præcis gå op, og du undgår de røde tal på bundlinjen.

Det eneste problem er, at du ikke altid har mulighed for at forudse alle udgifter. Nogle udgifter kommer meget pludseligt og på et ubelejligt tidspunkt. Desuden er det ofte den type af udgifter, som du ikke lige kan vente med at betale. Oftest skal de betales med det samme, og du kan derfor ikke vente til næste måned, hvor budgettet har mere plads til den uforudsete udgift.

Når du mindst venter det

De uforudsete udgifter kan opstå på mange forskellige tidspunkter. Det kan eksempelvis være, hvis din bil pludselig går i stykker og bliver nødt til at komme til reparation. Det kan også være, at din computer lige pludselig får brug for at komme til reparation, eller måske er det brug for en helt ny computer. En anden kedelig og uforudset udgift er den dyre tandlægeregning. Alle udgifterne er oftest noget, der ikke kan vente med at blive betalt.

I disse tilfælde kan en mulighed være at tage et lån hos os. Vi har en hurtig låneproces. Det vil sige, at når du har udfyldt ansøgningen, så vil du modtage et svar indenfor to minutter. Desuden vil beløbet stå på din konto hurtigt.

Læs mere om hurtiglån

På den måde har du mulighed for hurtigt at betale den uforudsete udgift. Det betyder også, at du i stedet har mulighed for at indregne udgiften i dit budget for den næste måned, så lånet kan afbetales igen.

Lån det beløb du har brug for

En uforudset udgift behøver selvfølgelig heller ikke at være stor. Der kan både være mindre og større udgifter, og selv de små udgifter kan godt ødelægge et stramt budget, hvis den opstår sidst på måneden. Det kan eksempelvis være, hvis du kommer ud om morgenen, skal afsted på arbejde og opdager, at din cykel er punkteret.

Med vores lån, kan du låne lige det beløb, som du står og mangler. Som førstegangslåner kan du låne op til 6000,-, hvis du er minimum 20 år.

Det betyder også, at hvis du kun har brug for at låne et lille beløb for at dække den uforusete udgift, så behøver du ikke låne mere end det. På den måde er det også en mindre udgift, du har næste måned, når lånet skal tilbagebetales.

LÆS OGSÅ: Så let er låneprocessen hos os

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top