September 16, 2019
/ Autor:
Mette

Efterår - Det ultimative setup til indendørssæson

Efterår - Det ultimative setup til indendørssæson

Når efteråret er kommet, og vinteren følger efter, så bliver vejret også koldt, blæsende, vådt. Ikke særlig sjovt at sidde ude og spise i. Ikke særlig sjovt at tage på Bakken i. Generelt ikke særlig sjovt at være udenfor i!

Derfor rykker vi alle de ting, vi laver, indendørs. Og det er r*v sygt, hvis man ikke har noget sjovt at lave indenfor så.

Jo jo, du kan da se Hammerslag på DR. Måske er der et program om antikviteter og aktioner. Snork.

Det gider vi (heller) ikke bruge vores efterår og vinter på. Derfor får du her vores guide til 10 super fede ting, du skal have nu, for at have det ultimative indendørssetup.

Call the buddies – alle vil hænge ud hos dig nu!

Gadgets – Elektroniske must haves

Der er ikke meget bedre end at se en god film, når det er efterår og koldt, og regnen vælter ned udenfor. Men det kan være ligemeget, hvis filmen skal ses på din lille 28’’ skærm, eller I skal sidde to om din bærbar. Slut med det – det kræver en ordentlig skærm!

Hvis du ikke skaffer en skærm, som kan køre det hele over wifi i forvejen, så husk også at skaffe dig noget, der kan streame, fx en Chromecast. Så kan du (eller en af dine venner) lige smække Netflix direkte op på skærmen. No problem!

Et fedt TV kan du bruge til meget mere end bare at se serier, bold og film på. Du kan også game!
Få dig en PlayStation eller Xbox, og du kan game de fede spil alene eller invitere gutterne over til Fifa. Der er heldigvis næsten lige så mange spil, som der er mennesker (okay, det er måske lidt overdrevet), så der skal nok også være noget for dig og din smag.

Nu har du TV’et, du har konsolen. Du har det hele! Men, hvad er den der irriterende lyd? Nå ja, det er dine skod TV-højttalere…

Det er ikke fedt at invitere over til den store fodboldfinale eller et Harry Potter-marathon (hey, alle har deres interesser), hvis du skal høre på en irriterende knitren hele vejen igennem.
Nu du er i gang, så fiks noget god lyd. Det kan være, du skal have en soundbar eller måske mere er til surround. Og jo, man kan sagtens få nogle, der ikke fylder så meget og er ganske pæne at se på (hvis du man er eller kender en der er en tvivler på højttalere i indretning).

Et godt tip: Bor du i lejlighed? Så skaf også nogle gode hovedtelefoner. Når du sidder alene og ser film, serie eller gamer, så kan du lige smække et par hovedtelefoner på om aftenen. Så generer du hverken naboer eller samboer, og du kan fortsætte lige så langt ud på natten, som du vil!

Hvad koster det så?

Det lyder jo alt sammen rigtig nice. Men hvad skal man lægge for sådan noget? Det kommer selvfølgelig an på rigtig mange ting. For det første på, hvor all in du går. Men det kommer også an på, om du kan sælge noget af det du allerede har. I så fald kan du jo trække det fra, som du kan tjene på det gamle.

Her er cirka, hvad du skal regne med prismæssigt for nyt tech:

Skærm:
Her kan du seriøst variere i pris. Vi har fundet priser fra 1999 op til 135.000 !
Men du kan sagtens gøre et godt skræm køb for: Fra 2.497 op til 19.999 kr.

Stream/Cast:
Fx Chromecast 3.0 koster 320 kr.
Skal det være Chromecast Ultra: 630 kr.

Gaming:
Xbox One – 2399 kr.
PlayStation 4 Slim – fra 1.777 kr.
Gaming PC (stationær) – Fra ca. 5.000 kr.

Højttalere:
Soundbar fra 849 kr.

Hovedtelefoner:
Gaming Headset fra ca. 300 kr.

Husk at det varierer super meget fra person til person, hvad man har brug for. Spørg i biksen, hvis du er i tvivl. På den måde kommer du ikke til at betale for meget (eller for lidt) og komme hjem med noget, du egentlig ikke skulle have haft.

Søgninger baseret på priser fra elgiganten september 2019.

Læs også: Nyt på markedet vs. nyt for dig

Komfort – Når enden er god, er alting godt

Ej, det er hyggeligt. I er samlet. Popcornene er poppet, dippen er rørt, og drikkevarerne er kolde.
Men. Skal nogen sidde på gulvet? Hvor skal mit glas stå?

Det er et langt halvt år, hvis hele dit efterår og al din indendørshygge skal foregå på en ukomfortabel og gammel sofa.

Skaf en ny, hvis der trænger. Alt efter, hvor mange I er i din vennegruppe, kan det være du også lige skal investere i en lænestol eller to – måske en fatboy. I det mindste en god pude til nummeren, når man skal sidde på gulvet i flere timer.

Mens du er ved at sørge for gode siddepladser, så ta’ lige et kig på nogle gode puder og måske gode tæpper. Det er en kold sæson, og det er bare mere nice, når man sidder godt og har det godt. Vi ved allesammen, at den helt rigtige pude og liiige et tæppe over de kolde tæer – det er altså godt!

Et godt tip: Hvis din sofa har nogle lidt brede armlæn, så kan man få en lille ‘plade’. De kan fås i træ og metal. Så kommer der en fast, solid plade, hvor du kan stille glas, tallerkener osv. Uden de vælter. Dét er smart!

VIVUS kan hjælpe

Alt det her kan være en stor mundfuld. Både oppe i hovedet, men også på bankkontoen.
Det kan først og fremmest være en god idé at dele det lidt op, så du ikke står og skal købe det hele på én gang.

Husk også, at der i hele indendørsperioden jo også kommer Black Friday og jul. To oplagte muligheder til at købe sig og ønske sig lidt godt til sig selv.

Kan nogle af tingene ikke vente, så kan vi hjælpe dig.

Hos VIVUS kan du låne små beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-

Så du kan altid slå til, når der er musthaves.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...