December 27, 2018
/ Autor:
Mette

Januarudsalg – De bedste tilbud

Januarudsalg – De bedste tilbud

Penge sparet, er penge tjent! Det er der nogen, der siger. Og i nogle tilfælde er det også helt rigtigt. Fx hvis man sparer penge, når man køber noget, man har brug for.

Hvornår starter januar udsalg?

Januar udsalg er en suveræn – og ultra populær – anledning til at spare nogle skejsere.
Det er her alle butikkerne sætter alting på udsalg. Officielt starter Januar udsalget 1. januar og slutter igen 30. januar. Men vi ved alle sammen, at det ikke er, hvad der faktisk sker.
I virkeligheden starter januar udsalget 25. december – og er der noget helt bestemt du jager, er det der du skal sætte ind!

Hvis du er en seriøs spare haj, kan du faktisk returnere dine julegaver og købe dem igen til en lavere pris. Så tjener du lidt bobs. – Men det er ikke noget, du skal fortælle mormor. Så bliver der måske rynket lidt på næsen.

Hvad skal man købe?

Hvis du vil følge rigtigt med i januarudsalget og de allerbedste tilbud, findes der bl.a. på Facebook, grupper og sider, som holder dig opdateret.

Går du og skal på jagt efter noget bestemt, eller måske skal du bare kigge lidt, hvad der er, så har vi samlet en lille liste over nogle af de gode udsalgs steder:

Gadgets:
Elgiganten
CDON.com

Til hjemmet:
Imerco
Bahne

Til dig:
Matas
Bodyshop
Stylebox

Tøj & Sko:
H&M
Quint
Jack & Jones
Gina Tricot
Magasin

Pssst… Er du vild efter en sommerferie? Påske getaway? Tjek januar udsalg hos rejseselskaber eller flyselskaber. Fx Norwegian. Så kan du rede dig en god deal på en ferie.

Ups – jeg glemte januarudsalg!

Sov du hele vejen gennem januar? Orkede du ikke alle menneskerne? Havde du brugt alle pengene på julegaver og der var ikke mere tilbage i januar?

Bare rolig – der er MASSER steder, der mere eller mindre har konstant udsalg.
Du kan især hoppe online og tjekke sidernes sale eller outlet afdelinger. Prøv sider som asos, nelly, zalando. Her kan du altid finde varer med helt op til 70% på dem.

Det gælder også beauty sider som nicehair eller cocopanda, hvor der også altid er nedsatte vare.

Gider du ikke det der online, men skal have noget NU, ja så er der også håb.
Der er en trend på vej, hvor last season tøj sælges til en meget lavere pris. Så leder du efter den lille sorte eller et par jeans og er ligeglad med, om det er den fra sidste års modeblade, så kan du få det en hel del billigere. Butikker som EDIE i København sælger faktisk nedsatte vare hele året.

Og så er der selvfølgelig outlet muligheder hele året. Der er outlets forskellige steder i landet. Eksempelvis finder ud en rigtig god en i Ringsted.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...