February 4, 2019
/ Autor:
Mette

Kærlighed på budget

Kærlighed på budget

Vi har alle sammen set billederne med den fyldte pung, når man er single og den tomme, når man har en kæreste. Det kan være dyrt at være forelsket…  Men det behøver det ikke at være!

Romantik og valentines day kan være mange ting – og det vigtigste er ikke prisen. Nej, det vigtigste er, at det kommer fra hjertet.

Her får du 3 gode date idéer til et hvert budget og 3 gode gaver, der koster gratis. What’s not to like?  

Gode dates, lækre budgetter

Date 1: Movie night

Lille budget: Hjemmebiografen ca. 100 kr.
Der skal ikke mange ingredienser til her. En film, snacks, drikkevarer og godt humør. Så er den hjemme. Hvis du har stil, kan du jo spørge din date på forhånd, hvilke snacks og drikke personen bedst kan lide og selvfølgelig sørge for at servere lige dem.

Opgrader til mellem budget: Dinner & a movie hjemme ca. 300 kr.
Du skal bruge samme ingredienser som på det lille budget, du skal bare lige lave et lækkert måltid inden også. Det kunne fx være en god pastaret og lidt vin til. Eller hvad din date nu ellers kan lide.

Opgrader til det store budget: Dinner & a movie i byen ca. 1.000 kr.
Ryk daten ud ad huset og ind til byen. Bestil bord på en god restaurant og selvfølgelig også nogle gode pladser i biografen til en god film. Den klassiske ”datepakke’’ og årsagen til, at vi alle sammen kender date-udtrykket ’dinner and a movie’. Husk nu at reservere bord på forhånd!


Date 2: Coffee to go

Lille budget: Hjemmebagt og hjemmebragt ca. 50 kr
Bryg kaffen, smid den i 2 x termo, og så griber du lige nogle hjemmelavede kanelsnegle eller måske ’bare’ en pakke cookies med i tasken. Voilà, så er der hygge og date til næsten ingen penge.

Mellem budget: To-go ca. 200 kr
Tag din date med ind og bestil kaffen (Eller te, kakao, chai.. Hvad daten nu end kan lide) og et styks kage. Tag det hele med to-go, så I samtidig kan få en god, romantisk gåtur ud af det.
Tip: Det skal nok ikke lige være flødeskumskagen, hvis den skal med på gå tur. Gå måske nærmere efter noget cookie, romkugle, muffin eller lign…

Stort budget: To-go with a view ca. 500 kr.
Hvis du tager alle ingredienserne fra kaffedaten på mellem budget men så lige smider en entrébillet oveni. Det kunne eksempelvis være Zoologisk have, i Tivoli, et museum, ud til vandet.. Budgettet på den her date afhænger selvfølgelig af, hvor I vælger at tage hen. Men du skal måske nok regne med over 500,-

Date 3: Romantic dinner

Lille budget: Homemade ca. 200 kr
På med forklædet og ud i køkkenet. Du skal lave mad til din date. Hjemmelavet mad behøver ikke at være dyrt, og du kan sagtens forkæle dit crush med simpel men god middag og vin til for 200 kr.
Pssst, husk stearinlys.

Mellem budget: Udefra ca. 400 kr.
Romantik er ikke nødvendigvis lig med Michelin-restaurant. Det kommer an på, hvilken type din date er. Måske er en romantisk date på en burgerbar, måske på en grill. Det kan også være sjovt at lave noget anderledes – måske vise daten et sjovt lille lokalt sted, eller et sted du plejede at komme på som barn.

Stort budget: 3 retters med vin ca. 1.000 kr.
Der skal ikke meget forklaring til her. Ud på den store date! Fin middag med forret, hovedret, dessert og vin til. Alt efter hvor du spiser, kan det gøres for 1.000,-
Du  kan selvfølgelig også gøre det dyrere endnu, hvis du har lyst til det.

3 gode gratis gaver:

Kortet
Ja, det er faktisk ’bare’ at putte ord på. Find din indre digter frem og skriv et fint kort om, hvad den anden betyder for dig. Det koster gratis, kommer fra hjertet og kan gemmes. Det kan faktisk ende med at have større betydning for modtageren end blomster.

Massage
Den forklarer jo lidt sig selv. Giv et ’’gavekort’’ til massage. Du kan sætte tid på og sige 10 minutters massage, måske endda af flere omgange, hvis du er en haj med hænderne.

Tjener for en dag
Den er god, den er. Især, hvis I har været sammen i lang tid. Det betyder ganske enkelt, at du er den andens tjener en hel dag. Du henter tingene, når den anden sidder riiigtig godt i sofaen og ikke gider rejse sig. Du handler, du laver maden, du vasker op. Men husk: Kun én dag. Din bedre halvdel vil elske dig for det…

Måske kan VIVUS hjælpe?
Hvis du vil gå all in, eller måske bare mangler det sidste lille boost til at vise din kærlighed, kan VIVUS måske hjælpe.

Hos VIVUS kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-. Mindre beløb har en fast løbetid på 6 månede, mens de større beløb har en løbetid mellem 24-72 måneder.

Du kan låne i små intervaller så VIVUS kan altid hjælpe dig uanset beløb. Læs mere her.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...