Kært lån har mange navne

Kært lån har mange navne

De meget omtalte kviklån går under mange forskellige navne. Eksempelvis går denne type lån blandt andet under betegnelser såsom online lån, hurtiglån, minilån, og lignende. De mange betegnelser kan være med til at skabe en del forvirring blandt folk. Med dette indlæg vil vi forsøge at eliminere potentielle misforståelser ved at forklare ligheder og forskelle ved disse typer lån.

Forskellige typer lån

Nedenfor forklares det kort, hvad et forbrugslån, mobillån, minilån, hurtiglån og online lån betyder:


Forbrugslån

Som navnet antyder, er et forbrugslån et lån, hvor beløbet er beregnet direkte til forbrug. På denne måde er beløbet altså ikke låst til et specifikt køb, som det er med et boliglån, billån eller lignende. Ved forbrugslån kræves der normalt ikke, at der stilles sikkerhed, hvilket dermed også medfører en lidt højere rente end ved normale banklån. Selvom forbrugslån typisk løber længere end et år, er der mange, der anser vores lån som værende et forbrugslån. Vi tilbyder således mindre forbrugslån og vi kræver ikke, at du stiller sikkerhed.


Minilån

Minilån er en form for forbrugslån, men beløbet er blot inden for en mindre grænse – deraf navnet. Minilån giver de samme muligheder som et forbrugslån, men det er ofte relativt små beløb, som man kan låne. Et minilån er dermed en god løsning, hvis du står overfor mindre uforudsete udgifter, som du ikke selv er i stand til at dække i en bestemt periode.


Mobillån

Mobillån kaldes traditionelt set for SMS-lån, og er en form for lån, som optages over mobiltelefonen. Dette er en nyere form for lån, hvor lånebeløbet er i den lavere ende, typisk mellem 100-10.000 kr.. I og med at man kan ansøge om lånet over mobiltelefonen, er det et nemt lån. Pengene vil ofte være på din konto indenfor 1-2 hverdage.


Hurtiglån

Hurtiglån er mindre lån, som er hurtige at optage og lånebeløbet er ofte i den lave ende. Lånet optages oftest over nettet. Ansøgningsprocessen for at blive godkendt til lånet er typisk meget kort. Udbetalingen til din konto vil typisk ske indenfor 1-2 hverdage, og nogle tilfælde allerede samme dag. Som med de andre lån skal du ikke stille sikkerhed, hvorfor du selv kan bestemme, hvad pengene skal bruges til.


Online-lån

At låne penge over internettet er blevet meget populært de sidste par år. Med et online lån ansøger du om lånet over internettet. Ligesom med de ovenstående lån, behøver du ikke at stille sikkerhed, fremlægge budget eller fremvise gamle lønsedler. Med et online lån har du dermed mulighed for at ansøge om et lån, når det passer dig. Du er ikke afhængig af bankens åbningstider eller lignende. Alt hvad det kræver er en internetforbindelse.


Lån hos VIVUS.DK

Som det fremgår af ovenstående afsnit, dækker de mange betegnelser for lån mere eller mindre over den samme type lån.

Hos VIVUS.DK kan du nemt låne penge over internettet, låneprocessen er kort, og det kræves ikke, at du stiller sikkerhed. På denne måde har vi gjort det nemt og hurtigt at låne penge hos os.

De eneste krav vi stiller er, at du mindst er 20 år gammel, ikke er registreret hos Experian (RKI) eller Debitor Registret, er dansk statsborger med dansk adresse samt har et NemID.

Hvis du opfylder disse krav, samt har en aktiv emailadresse, dansk telefonnummer og en dansk bankkonto, er du så godt som igang.

Har du allerede benyttet dig af vores 50% rabat introduktionstilbud, er her en simpel oversigt over renteomkostningen på udvalgte lånebeløb:

Renteudregning

Hvad enten du kalder lånet for hurtiglån eller online lån, kan det være en god løsning, hvis du står med nogle uforudsete udgifter, regninger eller lignende, som pludselig skal betales. Et kviklån kan ligeledes være en god idé, hvis du støder på et godt tilbud, som ikke vil være tilgængeligt måneden efter, hvorfor det giver god mening at kunne slå til, mens den store besparelse er mulig.

Når du låner penge hos os, er det vigtigt, at du gør dig klart, om du er i stand til at betale lånet tilbage måneden efter. Vores lån har en løbetid på 30 dage

For førstegangslånere er det muligt at låne op til 6.000 kr. med 50% rabat i op til 30 dage.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+

Måske vil du også kunne lide...