Kan man låne direkte over mobilen?

Lån direkte over mobilen

NemID var indtil 1. juli 2014 baseret på Java. Det betød, at alle tjenester, typisk offentlige, var utilgængelige på mobil og tablet. Det samme var tilfældet med mange lån. Du kunne bruge vores funktioner via mobilen, men ikke underskrive en låneaftale. Det har de nye NemID regler heldigvis ændret på. I dag kan du sagtens tage lån over mobilen!

Hvor som helst, når som helst

Tiltaget betyder, at det aldrig har været nemmere at låne penge! Du kan låne hvad end du er på farten eller sidder hjemme i stuen. Du kan altså låne penge fem minutter efter, du får en bøde, ser et attraktivt tilbud eller kommer ud fra tandlægen med en dyrere regning end forventet. Alt, du skal bruge, er din smartphone og dit NemID.

Du er fx ikke afhængig af en laptop, når du ønsker at låne penge. Dét, sammenholdt med en hurtig ansøgningsproces, giver frihed og fleksibilitet i din økonomi. Det kan være tiltrængt, hvis du er i en presset måned. Mobillån kan således være et godt lånealternativ til dig, der har brug for ekstra penge her og nu.

Selvom det aldrig har været nemmere at låne, er det ikke nødvendigvis den rigtige løsning. Alle lån er gæld, hvorfor vi anbefaler, at du overvejer din økonomiske situation, inden du optager lån. En personlig vurdering af din økonomi er vigtig, fordi den indikerer, om du reelt har mulighed for at betale dit lån tilbage inden for relativt kort tid. Netop derfor er det også vigtigt, at du er ærlig over for dig selv, så du ikke pludselig står i en vanskelig situation.

Lån over mobilen i dag

Hvis du ved, at du har pengene i hænde indenfor en overskuelig fremtid, tilbyder vi første lån med 50% i op til 30 dage. Det betyder, at du kan låne op til 6.000 kr. til halv pris, hvis du ikke tidligere har lånt hos os.

Vi arbejder med tre typer omkostninger; hovedstol, renter og gebyrer. At første lån er med 50% i op tli 30 dage, betyder konkret, at du kun skal betale halvdelen af de renter, du ellers ville have skullet.

LÆS MERE: Hovedstol

Vi tilbyder dig altså en mulighed for at afprøve vores produkt til halv pris. Det kan være et godt tilbud, hvis du er i tvivl om, hvorvidt mobillån er noget for dig. Du vælger frit lånebeløb og løbetid, så du aldrig er nødsaget til at låne over evne.

Er det ikke første gang, du låner hos os, kan du låne op til 12.000 kr. Du kan hurtigt danne dig overblik over lånets reelle omkostninger enten ved at anvende vores låneberegner eller oversigten nedenfor:

Renteudregning

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...