Lån direkte over mobilen

Kan man låne direkte over mobilen?

NemID var indtil 1. juli 2014 baseret på Java, hvilket betød, at alle tjenester, typisk offentlige, var utilgængelige på mobil og tablet. Det samme var tilfældet med kortfristede lån. I praksis betød det, at du kunne bruge vores funktioner via mobilen, men ikke underskrive en låneaftale. Det har de nye NemID regler ændret på.

Hvor som helst, når som helst

Tiltaget betyder, at det aldrig har været nemmere at låne penge, hvad end du er på farten eller sidder hjemme i stuen. Du kan altså låne penge fem minutter efter, du får en bøde, ser et attraktivt tilbud eller kommer ud fra tandlægen med en dyrere regning end forventet. Alt, du skal bruge, er din smartphone og dit NemID.

I dag er du ikke afhængig af en laptop, når du ønsker at låne penge. Dét, sammenholdt med en hurtig ansøgningsproces, giver frihed og fleksibilitet i din økonomi, hvilket kan være tiltrængt, hvis du er i en presset måned. Mobillån kan således være et godt lånealternativ til dig, der har brug for ekstra penge her og nu.

Selvom det aldrig har været nemmere at låne, er det ikke nødvendigvis den rigtige løsning. Alle lån er gæld, hvorfor vi anbefaler, at du overvejer din økonomiske situation, inden du optager lån. En personlig vurdering af din økonomi er vigtig, idet den indikerer, om du reelt har mulighed for at betale dit lån tilbage inden for relativt kort tid. Netop derfor er det også vigtigt, at du er ærlig over for dig selv, således at du ikke pludselig står i en vanskelig situation.

Lån direkte fra mobilen

Hvis du ved, at du har pengene i hænde indenfor en overskuelig fremtid, tilbyder vi første lån med 50% i op til 30 dage. Det betyder, at du kan låne op til 6.000 kr. til halv pris, hvis du ikke tidligere har lånt hos os.

Vi arbejder med tre typer omkostninger; hovedstol, renter og gebyrer. At første lån er med 50% betyder konkret, at du kun skal betale halvdelen af de renter, du ellers ville have skullet  -såfremt tilbagebetalingen sker rettidigt. Som eksisterende kunde tilskrives der altid renter på lånet, mens gebyr kun tillægges i forbindelse med forlængelse af lånet.

LÆS MERE: Hovedstol

Vi tilbyder dig altså en enestående mulighed for at afprøve vores produkt til halv pris, hvilket kan være et godt tilbud, hvis du er i tvivl om, hvorvidt mobillån er noget for dig. Du vælger frit lånebeløb og løbetid, hvilket betyder, at du aldrig er nødsaget til at låne over evne.

Er det ikke første gang, du låner hos os, kan du hurtigt danne dig overblik over lånets reelle omkostninger enten ved at anvende vores låneberegner eller oversigten nedenfor:

Renteudregning