October 20, 2015
/ Autor:
Mette

Kom i form til julefrokosterne

Kom i form til julefrokosterne

Julefrokoster har for de fleste den bieffekt, at der sætter sig et par ekstra kilo på sidebenene. På grund af dette, er det hverken til at komme frem eller tilbage i landets fitnesscentre fra januar til marts. Der er dog en mindre udbredt mulighed for at komme julekilo til livs – at træne dig i form til årets julefrokoster.

Vær på forkant

I en række situationer vil vi hellere forebygge, end vi vil udbedre, når først skaden er sket. Hvorfor skulle det være anderledes, når det gælder din krop? Sørger du for at træne dig i form inden julemåneden indtræffer, kan du rent faktisk opnå en række fordele.

Ved at starte din træning inden – og holde dig til den – kommer du ind i en god rytme. Det betyder, at du vil være mere motiveret til at fastholde dit træningsmønster i december. Endvidere får de fleste mere selvtillid af at træne, hvilket vil sige, at du mentalt er bedre rustet til at håndtere de potentielle kilo som de gode julefrokoster koster.

Har du brug for et fitnessabonnement for at holde motivationen oppe, er det bare at få meldt sig ind. Det er altså en oplagt mulighed for at realisere dine bedste intentioner om at komme i bedre form. Desuden er der den sidegevinst, at centrene ikke er nær så fyldte nu, som de er, når kalenderen skriver januar.

Bekostelig opstartsfase

Hvad end du vil træne for dig selv eller i et center, kan det være bekosteligt, hvis du skal erhverve dig træningstøj- og sko samt eventuelt udstyr. Har du ambitioner om at løbetræne, koster et par sko nemt 1000 kr. i sig selv. Hertil kommer, at sportstøj af en vis kvalitet hurtigt løber op, eftersom hver del koster 200 kr. og op efter. Skal du have et fitnessabonnement oveni, har du typisk en ekstra omkostning på mellem 49 kr. og 369 kr. om måneden.

Det ville dog imidlertid være ærgerligt, hvis det er økonomi, der skal sætte en stopper for, at du kommer i form. Derfor kan du med fordel låne til at komme i form til julefrokosterne hos os. Hos os kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-, såfremt du er fyldt 18 år.

LÆS MERE: Kviklån

Opstartsfasen ved træning er altså bekostelig, men til gengæld er omkostningen minimal, når først du er i gang. Netop derfor kan et kortfristet lån være en ideel løsning til at finansiere opstarten af din træning her og nu.

At starte din træning nu, er altså en ideel mulighed for at komme overflødige julekilo i forkøbet. Og hvem vil ikke gerne være på forkant?

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...