I en tidsalder med korte online lån

I en tidsalder med korte online lån

Siden starten af det 21. århundrede har vi ændret vores adfærd, og vi tager vigtige beslutninger anderledes end for blot 20 år siden.

I takt med internettets udvikling får vi flere og flere informationer online. Vi bliver eksempelvis orienteret elektronisk af det offentlige, og indkøb foretages med vores telefoner eller computere.

Vi søger efter svar på næsten alt online, vi sammenligner varer og ydelser, og vi forventer at få både hurtige og korrekte svar.

Kort online lån

Kortsigtede online lån er en af de ydelser, hvor der har været stigende fokus igennem de senere år, og det er der flere årsager til.

For det første kan et kortfristet lån dække et akut kortvarigt pengebehov. Det kan være et tilbud, man gerne vil benytte sig af, men det kan også være en reparation eller udskiftning af noget, der er svært at undvære i hverdagen, eksempelvis reparation af bilen eller udskiftning af vaskemaskinen.

For det andet er pengene hurtigt overført til din konto. Normalt inden for 2 arbejdsdage, men afhængigt af tidspunktet for låneansøgningen og bankforbindelse kan det ske væsentligt hurtigere.

Derudover kan man sidde med sin smartphone, tablet eller ved sin computer, når man har tid, og man kan finde svar på næsten alle spørgsmål, uanset hvad klokken er.

Et naturligt spørgsmål er, hvor meget det koster at låne. Man kan finde svaret med vores låneberegner, der beregner det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Når man har fundet svar på sine spørgsmål, og man beslutter sig for at ansøge om et lån, sker det online. For at oprette en profil indtaster man nogle få oplysninger og svarer på et par spørgsmål. Man får et svar med det samme, da vores kreditvurdering er automatisk.

Online lån hos VIVUS

Hos os sørger vi altid for en gennemsigtig låneproces.

Du kan nemt ansøge om enten mindre eller større beløb.
Lån mindre beløb fra 2000,- – 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Brug vores låneberegner og se hvad netop dit online lån vil komme til at koste dig.

På vores forside VIVUS.DK kan du læse mere om vores lån og prøve vores beregner.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top