Kortfristede lån kontra langvarige banklån

Kortfristede lån kontra langvarige lån

  • Nemt og hurtigt

Kortfristede lån er et moderne alternativ til traditionelle banklån. Kortfristede lån er typisk lån på op til 30 dage, der kan oprettes øjeblikkeligt online. Det kan være en god løsning, hvis du har brug for penge nu og her. Måske byder der sig en chance, hvor du er nødt til at slå til med det samme, eller måske opstår der en uforudset ekstra udgift. I begge tilfælde er det en glimrende mulighed at kunne tage et kortfristet lån og få lidt ekstra overskud i budgettet.

  • Forskellige lån til forskellige formål

Kortfristede lån kan selvfølgelig ikke erstatte langvarige banklån. Hvis man bliver ved med at forny et kortfristet lån flere år i træk, vil det naturligvis blive dyrere end et tilsvarende banklån. Men kortfristede lån er en service, der opfylder en anden rolle. Kortfristede lån er til dig, der skal bruge penge midlertidigt og sætter pris på hurtig behandling og fleksible vilkår. Tænk på det som at hyre en taxi – dette kan være en god mulighed, hvis du rejser inden for den samme by, men hvis du skulle længere væk, ville du finde anden transport.

  • Lån ansvarligt

Kortfristede lån giver friheden til at give dig selv en mere fleksibel økonomi, men de skal selvfølgelig benyttes ansvarligt. Siden lånet udstedes automatisk online, kan lånevirksomheden ikke følge med i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene til, og du bør derfor selv tænke dig grundigt om, inden du låner. Du bør kun tage et kortfristet lån, hvis du har en fast indkomst og med sikkerhed ved, at du kan betale tilbage inden for låneperioden. Du bør ikke låne penge, som du ikke ved, om du kan betale tilbage, eller låne til at tilbagebetale anden gæld.

  • Lån pålideligt

VIVUS.DK tilbyder Danmarks bedste kortfristede lån. Vi gør det nemt at låne hos os. Du kan låne op til 6.000 kr. rente- og gebyrfrit første gang, fordi vi vil være helt sikre på, at du føler dig tryg. Hver gang du ansøger om et lån, får du straks svar på din låneansøgning og pengene udbetales med det samme. Få dit første lån uden renter nu hos VIVUS.