Kortfristede lån kontra langvarige lån

Kortfristede lån kontra langvarige banklån

Nemt og hurtigt

Kortfristede lån er et moderne alternativ til traditionelle banklån. Kortfristede lån er typisk lån på op til 30 dage, der kan oprettes øjeblikkeligt online. Det kan være en god løsning, hvis du har brug for penge nu og her. Måske byder der sig en chance, hvor du er nødt til at slå til med det samme, eller måske opstår der en uforudset ekstra udgift. I begge tilfælde er det en glimrende mulighed at kunne tage et kortfristet lån og få lidt ekstra overskud i budgettet.

Forskellige lån til forskellige formål

Kortfristede lån kan selvfølgelig ikke erstatte langvarige banklån. Hvis man bliver ved med at forny et kortfristet lån flere år i træk, vil det naturligvis blive dyrere end et tilsvarende banklån. Men kortfristede lån er en service, der opfylder en anden rolle. Kortfristede lån er til dig, der skal bruge penge midlertidigt og sætter pris på hurtig behandling og fleksible vilkår. Tænk på det som at hyre en taxi – dette kan være en god mulighed, hvis du rejser inden for den samme by, men hvis du skulle længere væk, ville du finde anden transport.

Lån ansvarligt

Kortfristede lån giver friheden til at give dig selv en mere fleksibel økonomi, men de skal selvfølgelig benyttes ansvarligt. Siden lånet udstedes automatisk online, kan lånevirksomheden ikke følge med i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene til, og du bør derfor selv tænke dig grundigt om, inden du låner. Du bør kun tage et kortfristet lån, hvis du har en fast indkomst og med sikkerhed ved, at du kan betale tilbage inden for låneperioden. Du bør ikke låne penge, som du ikke ved, om du kan betale tilbage, eller låne til at tilbagebetale anden gæld.

Lån pålideligt

VIVUS.DK tilbyder Danmarks bedste lån. Vi gør det nemt at låne hos os.

Som ny kunde kan du låne op til 6.000 kr. med 50% rabat i op til 30 dage. Hver gang du ansøger om et lån, får du straks svar på din låneansøgning og pengene udbetales med det samme. Få dit første lån nu hos VIVUS.DK

Er det ikke første gang, du låner hos os, ja så kan du låne helt op til 12.000 kr.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...