Lån 10000 kr. hurtigt og nemt

lån 10000

Du kan ofte stå i en situation, hvor din økonomi har brug for et løft. Om du har brug for en pause fra en stressende hverdag, betale en regning eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig på vej. Hos VIVUS kan du låne 10000 kr., hvilket giver dig den økonomiske frihed, du så inderligt har brug for.

Lån 10000 kr. hos VIVUS.DK

Du har to muligheder for at låne 10000 kr. gennem os. Den første mulighed er vores kviklån. Som førstegangslåner kan du låne op til 6000 kroner. Her får du 50% rabat på renten den første måned, hvilket betyder, at du kun tilbagebetaler det lånte beløb kun pålagt 10% rente i pågældende måned. Hvis du derefter bestemmer dig for at låne flere penge, kan du låne op til 12000 kroner. Det betyder, at du sagtens kan låne 10000 kr., hvis du før har haft et lån gennem hos os.   

Hos VIVUS er vores mission at være så transparente som muligt. Vi tilbyder et kviklån med ubegrænset løbetid, så du selv kan vælge, hvornår det passer dig at tilbagebetale det lånte beløb. Vi prioriterer at inddrage dig i alle lånets bestanddele, fra begyndelse til sidste afbetaling, hvilket også afspejles af vores låneberegner. Hvis du bestemmer dig for at låne 10000 kr., får du oplyst renten, ÅOP og det forventede tilbagebetalingsforløb. Dette gør vi for at sikre den bedst mulige service for dig som låntager hos VIVUS.

Beregn: Lån 10000 kr.

Første skridt er at vælge størrelsen på dit lån. Derefter vælger du tilbagebetalingsperioden, som du kan tilpasse til dine ønsker og behov. Hos VIVUS prioriterer vi gennemsigtighed, hvor alt det du skal vide, fremgår af vores låneberegner. Der er ingen skjulte renter eller gebyrer, hvis du bestemmer dig for at låne 10000 kr. hos os.

Ansøgningsproces: Lån 10000 kr. hos VIVUS.DK

For at låne 10000 kr. hos os skal du igennem vores simple ansøgningsproces. Processen har en meget kort behandlingstid, og den kræver kun dit CPR-nummer og nøglekort. Den meget korte behandlingstid er også et udtryk for, at vi prioriterer din tid. Du kan stå i en situation, hvor du skal bruge pengene hurtigt. Derfor er selve ansøgningsprocessen gjort så nem og kort som muligt.

Et eksempel på en standard ansøgningsproces ses nedenfor:

Så hurtigt går det hos VIVUS.DK:

  • Ansøgning – 2 minutter
  • Kreditvurdering – 1 minut
  • Pengeoverførsel – pengene får du med det samme
  • Tilbagebetaling – lige så hurtigt, som du vil
  • Kundeservice – gennemsnitligt 12 sekunder inden du får fat i os

Det er altafgørende, at din kreditvurdering er god. Den bestemmes ud fra din aktuelle situation, hvor vi indhenter dine oplysninger fra SKAT, og om du er i RKI. Hvis din aktuelle situation er for ustabil, eller at du står i RKI, vil du vil få et afslag på din forespørgsel på at låne 10000 kr. nu. Hvis du vil have hjælp til at forlade RKI, har du mange muligheder for råd og vejledning dertil. Hvis du derefter ikke står i RKI, kan du med fordel fremsende endnu en forespørgsel til os.

Når du har dit lån på 10000 kr.

Efter en godkendt kreditvurdering kan du nu godkende lånet med dit NemID. Derefter vil du have pengene med det samme. Når du modtager dit lån på 10000 kr., kan du frit benytte pengene til lige det, du ønsker.

Hos VIVUS blander vi os ikke i, om pengene går til regninger, ferie eller til familie og venner. Du har selv friheden til at prioritere dine penge, som du vil. Vi anbefaler dog altid, at du bruger pengene fornuftigt og låner med omtanke.

Lån 10000 kr. – Tilbagebetalingsmuligheder

Hvis du bestemmer dig for at låne 10000 kr., er der flere forskellige tilbagebetalingsmuligheder, du kan bruge. Du kan betale med alle almindelige betalingskort som f.eks. Dankort, VISA/Dankort, Mastercard mm. Derudover kan vi også fremsende et indbetalingskort, hvor du kan betale via netbank.

Hvis du vil indfri din kredit før lånets løbetid, kan du til hver en tid indfri denne via din VIVUS-profil. Her trykker du på ”indfri kredit”, og du betaler hermed det fulde beløb inklusiv renter til den dato.

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top