Lån 5000 kr. nemt og hurtigt

Lån 5000

Står du i en situation, hvor du skal låne 5000 kroner hurtigt? Der kan være mange grunde til at skulle låne 5000 kr. med kort varsel. Om det er på grund af en akut opstået udgift, regning eller noget helt tredje, har du flere muligheder.   

Lån 5000 kr., men hvorhenne?

Banklån 5000 kr. vs. Kviklån 5000 kr.

Normalt er låneprocesser, eksempelvis gennem banklån, meget lange og krævende. Det kan være kritisk, hvis du skal låne 5000 kr. her og nu. Banker bruger ofte lang tid på evaluering af din økonomi, spørgsmål omkring lånebeløb og kreditvurderinger.

Derudover er man også overladt til bankernes tidsplan. Her er det op til den enkelte bankrådgiver at behandle din anmodning i bankens åbningstid. Bankerne tilbyder dog et billigere forbrugslån, som har en lavere rente. 

Mange vælger derfor et kviklån. Kviklån, minilån, mobillån, sms lån mm. er alle en betegnelse for et forbrugslån. Her går tingene hurtigt, og du kan endda have pengene med det samme. Det gælder, uanset om det er hverdag, helligdag eller weekend.

At ansøge om lånet er også mindre tidskrævende. Her behøver du kun dit cpr-nummer, godkendt kreditvurdering og dit NemID inden for rækkevidde. Selve lånet er måske dyrere end banklånet, men du har pengene hurtigt og uden spørgsmål fra kreditinstituttet.

Lån 5000 kr. ved overtræk af konto vs. Lån 5000 kr. af venner/familie

Der er også muligheden for at overtrække din konto. Efter aftale med banken kan du trække din konto i minus. Efterfølgende kan du selv vælge, hvornår du betaler pengene tilbage efter aftale med banken. Denne metode kan være et billigere alternativ, men kræver et møde med din bankrådgiver og bankens godkendelse.

En anden måde du kan låne 5000 kr., er gennem venner eller familie. Det er langt den billigste mulighed, da det kan være rentefrit. Det eneste minus ved denne måde er, at du involverer din sociale omgangskreds i din økonomi. Hvis der kommer flere uforudsete udgifter, kan du blive nødt til at vente med tilbagebetalingen. Det kan være en kedelig ting at sige til sine nærmeste.

SMS lån 5000 kr. vs. Mobillån 5000 kr. vs. Minilån 5000 kr.

De ovenstående lånemuligheder er alle former for forbrugslån. Der er egentlig ikke forskel på disse lånemuligheder, da de alle skal tages online. Hvis du skal låne 5000 kr. gennem SMS lån og mobillån, optages det gennem fremsendt link på mobilen. Minilån kan optages både gennem hjemmesider og telefonen. 

Processen minder om den under afsnittet med kviklån, hvor det kun kræver CPR, nøglekort og kreditgodkendelse. Her kan du også have pengene med det samme.

Opsummering på låntyper

Vi har nu gennemgået de forskellige låntyper. Det billigste lån, du kan vælge, vil ofte være gennem banken eller venner/familie. Gennem banken er kreditvurderingen lang, og du skal ofte stå på mål for, hvad pengene skal gå til. Ved venner/familie kan du risikere at inddrage dine nærmeste i din økonomi. Det kan være grænseoverskridende.

Hvis du skal bruge pengene hurtigt, uden spørgsmål og lang kreditvurdering, kan du tage et kviklån. Det er lidt dyrere, men processen er meget hurtigere. Her får du heller ikke nogen spørgsmål omkring, hvad pengene skal gå til.

Lån 5000 kr. hos VIVUS.DK

Hos VIVUS gør vi meget ud af at være fuldstændig gennemsigtige i forhold til renten, kreditomkostninger og tilbagebetalingsperioden. Vi har ingen skjulte renter eller gebyrer. Vi stiller ikke spørgsmål til pengenes formål, da det er fuldstændig op til dig. Om det er weekendturen til London, tandlægeregningen eller noget helt tredje, står vi til rådighed.

Selve ansøgningsprocessen tager 5 minutter, og du har pengene med det samme Det eneste du skal bruge, er dit NemID og CPR-nummer til kreditgodkendelsen. Som førstegangslåner har du mulighed for at låne op til 6000 kroner. Hvis du vil låne endnu en gang, forhøjer vi din kredit til 12000 kroner. Se mere omkring vores ansøgningsproces herunder:

Så hurtigt går det hos VIVUS.DK:

  • Ansøgning – 2 minutter
  • Kreditvurdering – 1 minut
  • Pengeoverførsel – Med det samme
  • Tilbagebetaling – lige så hurtigt, som du vil
  • Kundeservice – gennemsnitligt 12 sekunder inden du får fat i os

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top