Lån 5000 kr. nemt og sikkert

Lån 5000

Står du i en situation, hvor du skal låne 5000 kroner? Der kan være mange grunde til at skulle låne 5000,- med kort varsel. Der kan nemlig være opstået en akut udgift eller regning, der gør, at du har brug for at låne 5000 kr.

Andre gange kan man også bare føle et behov for at gøre noget udover det sædvanlige. Det kan være ting som at forkæle sin kæreste med et romantisk weekendophold, hvor I sammen kan genfinde gnisten.

Hos VIVUS hjælper vi dig – uanset situationen.

Hvorfor du bør tage et lån

Et lån kan give dig luft i økonomien i de tider, hvor du har ekstra meget brug for det. Det er en lang proces at gå i banken, og chancen for at få godkendt et lån på 5000 kr. er markant mindre end hos VIVUS. I banken skal du først have en aftale med din egen bankrådgiver, før processen kan sættes i gang.

Lån 5000 kr. – men hvor henne?

Banklån 5000,- vs. kviklån 5000,-

Normalt er låneprocesser, eksempelvis gennem banklån, meget lange og krævende. Det kan være kritisk, hvis du skal låne 5000,- hurtigt. Banker bruger ofte lang tid på evaluering af din økonomi, spørgsmål omkring lånebeløb og kreditvurderinger.

Derudover er man også overladt til bankernes tidsplan. Her er det op til den enkelte bankrådgiver at behandle din anmodning i bankens åbningstid. Bankerne tilbyder dog et billigere forbrugslån, som har en lavere rente. 

Mange vælger derfor et kviklån. Kviklån, minilån, mobillån, sms lån mm. er alle en betegnelse for et forbrugslån. Her går tingene hurtigt, og du kan endda have pengene før.

At ansøge om lånet er også mindre tidskrævende. Her behøver du kun dit cpr-nummer, godkendt kreditvurdering og dit NemID inden for rækkevidde. Selve lånet er måske dyrere end banklånet, men du har pengene hurtigere og uden spørgsmål fra kreditinstituttet.

Lån 5000 kr. online – fordele og ulemper

Den helt store fordel ved et online-lån, er, at det er nemt og sikkert. Lånene er nogle af de mest populære låntyper, og det er ikke helt uden grund.

Der er nemlig heller ikke nogen sikkerhed stillet i forbindelse med lånet. Det betyder, at du ikke behøver at eje en bil for at kunne tage et lån på 5000 kr. Du kan faktisk få pengene gjort tilgængelige på din konto i løbet af meget kort tid.

Fælles for alle disse lån er, at renterne er højere end ved et banklån.

Lån 5000,- ved overtræk af konto vs. lån 5000,- af venner/familie

Der er også muligheden for at overtrække din konto. Efter aftale med banken kan du trække din konto i minus. Efterfølgende kan du selv vælge, hvornår du betaler pengene tilbage efter aftale med banken. Denne metode kan være et billigere alternativ, men kræver et møde med din bankrådgiver og bankens godkendelse.

En anden måde du kan låne 5000,-, er gennem venner eller familie. Det er langt den billigste mulighed, da det kan være rentefrit. Det eneste minus ved denne måde er, at du involverer din sociale omgangskreds i din økonomi. Hvis der kommer flere uforudsete udgifter, kan du blive nødt til at vente med tilbagebetalingen. Det kan være en kedelig ting at sige til sine nærmeste

SMS lån 5000,- vs. Mobillån 5000,- vs. Minilån 5000,-

De ovenstående lånemuligheder er alle former for forbrugslån. Der er egentlig ikke forskel på disse lånemuligheder, da de alle skal tages online. Hvis du skal låne 5000,- gennem SMS lån og mobillån, optages det gennem fremsendt link på mobilen. Minilån kan optages både gennem hjemmesider og telefonen. 

Processen minder om den under afsnittet med kviklån, hvor det kun kræver CPR, nøglekort og kreditgodkendelse. Her kan du også have pengene med det samme.

Opsummering på låntyper

Vi har nu gennemgået de forskellige låntyper. Det billigste lån, du kan vælge, vil ofte være gennem banken eller venner/familie. Gennem banken er kreditvurderingen lang, og du skal ofte stå på mål for, hvad pengene skal gå til. Ved venner/familie kan du risikere at inddrage dine nærmeste i din økonomi. Det kan være grænseoverskridende.

Hvis du skal bruge pengene hurtigt, uden spørgsmål og lang kreditvurdering, kan du tage et kviklån. Det er lidt dyrere, men processen er meget hurtigere. Her får du heller ikke nogen spørgsmål omkring, hvad pengene skal gå til.

Dan dig et overblik før du ansøger om et lån på 5000 kr.

Det er vigtigt, at du starter med at danne dig et overblik over mulighederne og omkostningerne ved at optage et lån på 5000 kroner.

Hos VIVUS har vi derfor valgt at gøre det let for dig at danne et overblik over dit låns omkostninger på vores forside.

Under låneberegneren vil omkostningerne for lånet fremgå klart og tydeligt, så du hele tiden har de nødvendige oplysninger og kan træffe det bedste valg for dig selv.

Vi mener nemlig, at gennemsigtighed og kundetilfredshed går hånd i hånd med hinanden.

Hvordan bliver jeg godkendt til et lån på 5000 kr.?

For at blive godkendt til et lån, skal du først ansøge om det. Det kræver, at du:

  • Har en folkeregisteradresse i Danmark
  • Ikke benytter dig af adressebeskyttelse
  • Har et dansk telefonnummer
  • Har en bankkonto hos én af de danske banker
  • Minimum er 18 år gammel
  • Har et NemID

Når du har ansøgt, vil du blive kreditvurderet for at kunne blive godkendt til et lån på 5000 kr. Her kigger vi på, om du er i stand til at betale pengene tilbage.

Vi anbefaler, at du tænker dig om, inden du tager et lån. Det siger vi, fordi vi ikke ønsker, at du havner i RKI eller Debitor Registret.

De to betegnelser er registre for dårlige betalere, hvor RKI udgør Danmarks største. Hvis du først er registreret i en af disse, har du ikke mulighed for at tage et lån hos os.

Kom i gang – ansøg og lån 5000 kr. hos VIVUS

  • Justér vores låneberegner til ”5000 kr.”
  • Opret dig med din mailadresse og et selvvalgt password som ny kunde
  • Log ind med dit NemID, og gennemfør ansøgningen

Hos VIVUS gør vi meget ud af at være fuldstændig gennemsigtige i forhold til renten, låneomkostninger og tilbagebetalingsperioden.

Vi har ingen skjulte renter eller gebyrer, og vi stiller ikke spørgsmål til pengenes formål, da det er fuldstændig op til dig. Om det er weekendturen til London, tandlægeregningen eller noget helt tredje, står vi til rådighed.

Det eneste du skal bruge, er dit NemID og CPR-nummer til lånegodkendelsen.

Har du spørgsmål vdr. dit lån til 5000 kr.?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål om vores forbrugslån, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at besvare dine spørgsmål på telefon 78 77 20 68 alle hverdage fra 09.00-11.30 og 12.30-16.00.

Hvis du foretrækker at skrive til os i stedet, kan du sende os en mail på info@vivus.dk eller benytte dig af chatfunktionen her på siden.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top