Sådan låner du penge med lav rente

lån med lav rente

Står du i en situation, hvor du skal låne penge, kan det ofte være en jungle at finde hoved og hale i lånemarkedet. Du stiller nok dig selv spørgsmålet: ”Hvor kan jeg tage et lån med lav rente?”. Det skyldes, som regel, at det ofte er lånet med den laveste rente, som er billigst for dig. Nedenfor gennemgår vi, hvad du skal vide, før du optager et lån med lav rente.

Lån med lav rente, men hvad betyder rente egentlig?

Før du optager et lån, er det vigtigt, at du bestemmer dig for lånets størrelse. Det gør du ved at fastslå, hvad du skal bruge pengene til. Det kan være til et nyt hus, ny computer eller noget helt tredje. Her vil lånet ofte have forskellige vilkår, afhængigt af lånets størrelse og kreditinstituttet, du optager lånet gennem.

Hvis du skal låne til et nyt hus eller bil, vil lånet ofte have en lavere rente, da lånebeløbet er højere. Renten er det gebyr, man betaler for at låne penge over en given periode. Perioden bestemmer du sammen med kreditinstituttet, og der finder du bare den periode, der passer begge parter bedst.

Derudover skal renten forstås som en procent af det lånte beløb, som du betaler tilbage til kreditinstituttet. Selve procentdelen, som renten angiver, er beregnet pr. år. For at opsummere kan renten anses som prisen på den service, altså at låne penge, kreditinstituttet vil have.

Hvor kan man låne penge med lav rente?

Spørgsmålet er nu, hvor du kan låne penge med lav rente. Lånets størrelse bestemmer ofte, hvor du kan få de bedste lånebetingelser. Nedenfor har vi opgjort dine bedste muligheder for at låne penge med lav rente, afhængigt af lånets størrelse. Der kan være undtagelser, hvor der måske er et overlap, men vi har givet vores bedste bud her:

Lån 100-15.000 kr. med lav rente – Kviklån og forbrugslån

Står du i en situation, hvor du skal låne til ubetalte regninger, en ny gadget eller årets sommerferie, vil du oftest falde inden for denne kategori. Hvis du skal bruge pengene hurtigt, vil et kviklån og forbrugslån oftest give de mest favorable vilkår.

Hos VIVUS tilbyder vi kviklån, hvor du får pengene hurtigt, ingen granskende spørgsmål og fuldstændig frie tøjler til, hvad du vil bruge pengene til. Du får også muligheden for at låne op til 6.000 kr. som førstegangslåner. Som førstegangslåner får du også som en yderligere service 50% på renten den første måned – Der har virkelig aldrig været et bedre tidspunkt at optage lån gennem os! Her kan man tale om et lån med lav rente!

Lån 15.000 kr. – 49.999 kr. med lav rente – Forbrugslån, Kassekredit

Hvis du vil tage et lån med lav rente inden for beløbsgrænsen mellem 15.000 kr. til 49.999 kr., kan du med fordel kigge på enten et forbrugslån eller en kassekredit i banken. Der findes mange udbydere af diverse forbrugslån, som tilbyder en lav rente.

Derudover vil en kassekredit hos banken nok være til den billigste rente, men her skal du også stå på mål for dit lån. Det betyder, at du nok skal forklare banken og overbevise dem, at du skal have dette lån med lav rente. For nogen kan det være angstprovokerende at skulle argumentere over for banken, da de til sidst er dem med pengene. Her kan de forlange en vis form for sikkerhed, som er deres sikkerhed for, at de får deres penge tilbage.

Lån 50.000 kr. og opefter med lav rente – Kassekredit, Billån, Banklån

Skal du låne til en udbetaling til et hus, ny bil eller en jordomrejse, kan du ofte stå i en situation, hvor du skal låne et større beløb. Lån af denne

Ansøgningen om disse lån er ofte en langvarig proces, hvor du skal have flere møder med banken. Her er det oftest et krav, at du skal stille sikkerhed i bilen eller huset, du bestemmer dig for at låne til. Til gengæld  får du nok den laveste rente, men det er til gengæld også et langt større beløb, du skal låne. Her vil renten være den laveste gennem banken.

Har du spørgsmål til os omkring et lån med lav rente?

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvordan du låner penge med lav rente. Hvis du vil høre mere omkring vores kviklån, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan også bruge vores låneberegner lige her. Hvis du har flere spørgsmål, kan du altid ringe til os på 78 77 20 68 eller sende en mail på info@vivus.dk . På vores mail lover vi, at du får svar inden for et par hverdage!

Måske vil du også kunne lide...