vacuum

At låne hos VIVUS.DK

Hvad gør du, hvis du pludselig står med en ødelagt støvsuger? Og lejligheden sejler i støv? Eller hvis du virkelig har brug for en pause fra arbejdet og bare vil lidt væk fra en stressende hverdag?

Mange danskere vælger at optage et lån, når støvsugeren pludselig ikke virker, hvis økonomien er stram den pågældende måned, eller hvis man bare trænger til en pause fra hverdagen og har lyst til at rejse lidt væk fra det hele.

Det kan også hurtigt ske, at ens computer eller bil går i stykker, og hvad gør man så? Som mange sikkert selv har oplevet, kan det være en meget presset situation at komme ud i, når arbejdsredskaberne lige pludselig mangler i hverdagen og indkomsten ikke kan dække udgifterne. Det er nok en situation, de fleste af os har været i på et eller andet tidspunkt i vores liv. Hvis det er tilfældet, har man muligheden for at låne og modtage penge ekstremt hurtigt hos VIVUS.DK – hvadend beløbet skal dække bilreparationen, computeren, håndværkeren, støvsugeren eller måske endda en rejse. Nogle gange kan man have en stor trang til at komme væk fra de vante omgivelser. Som ny kunde har man endda muligheden for at låne 4000 kr. gratis i op til 30 dage på den første kredit. Ansøgningen er nem og ligetil, og man får svar på den med det samme.

Er kreditten blevet godkendt inden kl. 17:30 på en hverdag, og er man kunde hos Nordea, vil pengene være til rådighed inden for en halv time. Ved ansøgninger, der er modtaget efter kl. 17:30, vil pengene først blive overført næste bankdag. Er man kunde hos en anden bank, vil der gå en hverdag, til pengene er på kontoen, hvis man har ansøgt inden kl. 17:30 og to hverdage, hvis man har ansøgt efter kl. 17:30.