At låne hos VIVUS.DK

vacuum

Hvad gør du, hvis du pludselig står med en ødelagt støvsuger? Og lejligheden sejler i støv? Eller hvis du virkelig har brug for en pause fra arbejdet og bare vil lidt væk fra en stressende hverdag?

Mange danskere vælger at optage et lån, når støvsugeren pludselig ikke virker, hvis økonomien er stram den pågældende måned, eller hvis man bare trænger til en pause fra hverdagen og har lyst til at rejse lidt væk fra det hele.

Det kan også hurtigt ske, at ens computer eller bil går i stykker, og hvad gør man så? Som mange sikkert selv har oplevet, kan det være en meget presset situation at komme ud i, når arbejdsredskaberne lige pludselig mangler i hverdagen og indkomsten ikke kan dække udgifterne. Det er nok en situation, de fleste af os har været i på et eller andet tidspunkt i vores liv. Hvis det er tilfældet, har man muligheden for at låne og modtage penge ekstremt hurtigt hos VIVUS.DK – hvadend beløbet skal dække bilreparationen, computeren, håndværkeren, støvsugeren eller måske endda en rejse. Nogle gange kan man have en stor trang til at komme væk fra de vante omgivelser. Som ny kunde har man endda muligheden for at låne 6000 kr. med 50% rabat i op til 30 dage på den første kredit. Ansøgningen er nem og ligetil, og man får svar på den med det samme.

Vi overfører pengene til din konto med det samme – også i weekenden. Det kan næsten ikke blive nemmere!

Læs mere om at låne hos VIVUS.DK her. 

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top