Sådan låner du nemt 1000 kr.

lån 1000 kr

Skal dine venner ud og have det sjovt, spise middag sammen eller en tur i byen? Føler du ikke at du kan tage med, fordi du ikke har penge nok? Du kan stadig tage ud med dine venner og have det sjovt! For hos VIVUS.DK kan du nemt låne 1000 kr.. Du kan optage lånet hurtigt online – så du ikke behøver at gå glip af noget. Læs med her!

Lån 1000 kr. allerede nu

Hos VIVUS.DK kan du hurtigt og nemt låne 1000 kr. her og nu.

Når du låner hos VIVUS.DK behøver du ikke at fortælle, hvad pengene skal bruges til. Det eneste du skal bruge for at optage et lån er dit NemID. Det er nemlig dit NemID, der skal bekræfte lånet af de 1000 kr. og underskrive aftalen.

Det er så nemt, at det kun tager 2 minutter, og vi godkender dit lån med det samme, når du har ansøgt. Du kan ansøge om at låne 1000 kr. lige nu.  Derudover er fordelen ved VIVUS.DK, at du har pengene på din konto med det samme – så nemt er det! 

Hvis du låner hos banken, kan der gå op til flere uger, før du får udbetalt de penge, du har ansøgt om, hvis du overhovedet bliver godkendt til det. Også selvom der kun er tale om et lille beløb på 1000 kr. Men sådan er det ikke hos VIVUS.DK. Vi udbetaler pengene til dig med det samme! Hos VIVUS.DK sparer du også opstartsgebyrer, da ansøgningsprocessen foregår online.

Lån her

Hvad skal pengene bruges til?

Hos VIVUS.DK spørger vi ikke ind til, hvad du skal bruge dit lån til. Vores forbrugslån er lavet til dig og dit private forbrug, og vi behøver ikke at vide, hvad dine 1000 kr. skal gå til. Vores mål er blot at gøre låneprocessen så enkel som mulig for dig.

Det er helt op til dig!

Hvordan låner du 1000 kr. hos VIVUS.DK?

For at låne penge hos VIVUS.DK er der få, hurtige trin du skal igennem.

Følg dem her:

 • Opret din profil
  Opret en profil i låneberegneren på forsiden og ansøg om lånet.
  Når du opretter en profil har du mulighed for løbende at justere dit lån. Du kan fx vælge at betale dit lån tilbage før tid, forlænge løbetiden for lånet eller tage et nyt lån. Det er helt op til dig !
 • Underskriv med NemID
  Når du har fundet ud af, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang løbetid lånet skal have, skal du underskrive din låneaftale. Det gør du med dit NemID.
 • Pengene vil være til rådighed på din konto med det samme
  Hvis du har fået godkendt din låneaftale, går der ikke lang tid før pengene går ind på din konto..

Som førstegangslåner kan du få 50% på renten i de første 30 dage. Indfrier du dit lån inden for 30 dage vil det derfor kun koste dig 100 kr. i rente. Det eneste der skal betales tilbage udover det lånte beløb er 100 kr.

Du bestemmer selv, hvornår du vil betale dit lån tilbage. Hos VIVUS.DK har vi en ubegrænset kredit, hvor vi prioriterer dit velvære og tidsplan. Det skal derfor være fuldstændig op til dig, hvor hurtigt du vil tilbagebetale dit lån hos os!

Vil du låne mere end 1000 kr.?

Er du førstegangslåner hos VIVUS.DK kan du låne op til 6.000 kr. Næste gang du låner hos os, kan du låne op til 12.000 kr., hvis du får behov for et større lån.

Hos VIVUS.DK har vi en fast rente, så du altid ved, hvad du kommer til at betale. På den måde har du mulighed for at lægge dit budget ud fra den faste rente. Får du pludselig flere penge mellem hænderne og mulighed for at tilbagebetale resten af dit lån på en gang? Så er det også en mulighed.  

Lån her !

Kreditbeløb 6000,- Løbetid 12 mdr. Samlede kreditomk. 7908,- Mdl. maxydelse 1716,- Samlet tilbagebetaling 13908,- ÅOP 816,67% Debitorrente/årligt fast: 243,3%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Måske vil du også kunne lide...

Scroll to Top