Sådan låner du nemt 1000,-

lån 1000 kr

Skal dine venner ud og have det sjovt, spise middag sammen eller en tur i byen? Føler du ikke at du kan tage med, fordi du ikke har penge nok? Du kan stadig tage ud med dine venner og have det sjovt! For hos VIVUS kan du nemt låne fra 2000,-. Du kan optage lånet hurtigt online – så du ikke behøver at gå glip af noget. Læs med her!

Lån 1000,- allerede nu

Hos VIVUS kan du hurtigt og nemt låne fra 2000,- her og nu.

Når du låner hos VIVUS behøver du ikke at fortælle, hvad pengene skal bruges til. Det eneste du skal bruge for at optage et lån er dit NemID. Det er nemlig dit NemID, der skal bekræfte lånet af de 2000,- og underskrive aftalen.

Det er så nemt, at det kun tager 2 minutter, og vi behandler dit lån med det samme, når du har ansøgt. Du kan ansøge om at låne 2000,- lige nu.  Derudover er fordelen ved VIVUS, at du hurtigt har pengene på din konto – så nemt er det! 

Hvis du låner hos banken, kan der gå op til flere uger, før du får udbetalt de penge, du har ansøgt om, hvis du overhovedet bliver godkendt til det. Også selvom der kun er tale om et lille beløb på 2000,-. Men sådan er det ikke hos VIVUS. Vi udbetaler pengene til dig hurtigt! Hos VIVUS sparer du også opstartsgebyrer, da ansøgningsprocessen foregår online.

Lån her

Hvad skal pengene bruges til?

Hos VIVUS spørger vi ikke ind til, hvad du skal bruge dit lån til. Vores forbrugslån er lavet til dig og dit private forbrug, og vi behøver ikke at vide, hvad dine 1000,-. skal gå til. Vores mål er blot at gøre låneprocessen så enkel som mulig for dig.

Det er helt op til dig!

Hvordan låner du 1000,- hos VIVUS?

For at låne penge hos VIVUS er der få, hurtige trin du skal igennem.

Følg dem her:

 • Ansøg om lån og få en profil
  Ansøg om et lån i låneberegneren på forsiden og du får en profil.
  Når du opretter en profil har du mulighed for løbende at justere dit lån. Du kan fx vælge at betale dit lån tilbage før tid eller tage et nyt lån. Det er helt op til dig !
 • Underskriv med NemID
  Når du har fundet ud af, hvor mange penge du vil låne, og hvor lang løbetid lånet skal have, skal du underskrive din låneaftale. Det gør du med dit NemID.
 • Pengene vil være til rådighed på din konto hurtigt
  Hvis du har fået godkendt din låneaftale, går der ikke lang tid før pengene går ind på din konto..

Vi tilbyder både små og store beløb. Lån mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Du får en fast løbetid på 6 måneder på de mindre beløb. Du kan indfri før tid, hvis du har lyst og mulighed for det. Det koster dig dog et gebyr, hvis du ikke har VIVUS PLUS.

Vil du låne mere end 1000,-?

Hos os kan du låne mindre beløb fra 2000,- op til 12000,- eller større beløb fra 13000,- op til 75000,-.

Du får en fast betalingsplan så du altid ved, hvad du kommer til at betale og hvornår. På den måde har du mulighed for at lægge dit budget. Får du pludselig flere penge mellem hænderne og mulighed for at tilbagebetale resten af dit lån på en gang? Så er det også en mulighed mod et gebyr.  

Lån her !

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top