September 14, 2020
/ Autor:
Mette

Lån 15.000 til lige det du mangler

Lån 15.000 til lige det du mangler

Har du brug for penge til din næste ferie? Eller står du bare og mangler penge?

Du har sikkert stået i flere situationer, hvor du har drømt om at få flere penge mellem hænderne til at købe de ting, som du altid har ønsket dig. Det kunne være en ferie med familien eller en oplevelsestur med vennerne, hvor du desværre måtte indse, at du ikke havde råd – hvad gør du?

Måske du har fortalt dig selv, at du hellere må spare op eller tage nogle overarbejdstimer på arbejdet. Eller måske du har fortalt dig selv, at du aldrig får råd til det, du ønsker dig. Du vil se tilbage og tænke over de ønsker, som aldrig er blevet opfyldt, nemlig fordi du ikke havde råd.

I følgende afsnit fortæller vi dig, hvordan du kan låne 15.000 billigt og nemt.

Lån 15.000 kr. i banken

Når du skal låne penge, går du som regel i banken.  

Men her skal du igennem en lang proces, hvor du i en længere periode har flere samtaler med din bankrådgiver. Din bankrådgiver beder dig om at sende en hel masse dokumenter, hvor de herefter står til overvejelse for, hvor meget de er villige til at låne dig, så de kan være sikker på, at du kan betale pengene tilbage i rette tid.

Det er ikke en gang sikkert, efter de mange uger med bankrådgiveren, at du får godkendt dit lån i banken. Alt hvad du ville, var bare at tage et lån billigt og nemt.  

Har banken takket nej til, at du må tage et lån på 15.000 kr. hos dem? Du kigger måske efter andre banker eller andre alternative måder at tage et lån på 15.000 kr., uden at du skal bruge alt for meget tid.

Lån 15.000 rentefrit hos familien

Går du altid efter det billigste lån?

De fleste banker tilbyder oftest nogle af de laveste renter, dog er ansøgningsprocessen mere omfattende og mere besværlig. For når banken skal låne penge ud, skal der stilles sikkerhed i form af fx. pant i bil eller værdipapirer.

Hvis du ikke vil indrette dig efter banken, søger du måske efter andre muligheder. Familien eller venner er nok den billigste lånemulighed, hvis du vil låne 15.000 kr. rentefrit.

Men det er ikke altid den bedste løsning at låne 15.000 kr. af dine nærmeste. Er der en periode, hvor du ikke kan betale tilbage, som I har aftalt, kan det ende i en kedelig situation for alle.

Hos VIVUS vil du ikke kunne låne 15.000 kr. rentefrit, men til gengæld kan vi låne dig 15.000 kr. uden sikkerhed. Lån uden sikkerhed giver dig muligheden for at tage et lån hurtigere, da vi kun godkender lån, som vi ved passer til din økonomi. Så slipper du også for den akavede samtale med din familie. Samtidig skal du heller ikke igennem en lang proces med banken.

Lån 15.000 uden sikkerhed

Lån 15.000 kr. nemt og sikkert på VIVUS

Hos VIVUS kan du låne penge nemt og sikkert. Du kan nu låne et mindre beløb på 2.000 kr. op til 12.000 kr., eller du kan vælge at låne et større beløb på 13.000 kr. op til 75.000 kr. Ved at ansøge om et lån på et større beløb, får du flere måneder til afdrage på dit lån.

For at kunne ansøge om et lån på 15.000 kr. hos os, skal du blot udfylde vores låneberegner.

Lån nemt 15.000 kr. billigt uden at ødelægge økonomien fremadrettet. Med VIVUS får du nu muligheden for at låne 15.000 kr, og det eneste du skal bruge er dit NemID.

Vi ønsker at give dig en økonomisk frihed helt uden besvær. For os handler det om at have tilfredse kunder, der kan få opfyldt deres ønsker og behov – helt enkelt.

Lån nemt i dag

Spørgsmål?

Hvis du stadig sidder forvirret over, hvordan du låner 15.000 kr., kan du nemt række ud til os. Du kan henvende dig til os via telefon på 78 77 20 68 eller via e-mail info@vivus.dk.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med al information. Bliv afklaret og lån 15.000 kr. med ro i sindet.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...