October 8, 2020
/ Autor:
Mette

Lån 20.000 kroner

Lån 20.000 kroner

Hvad kan man egentlig bruge et lån på 20.000 kroner til? Hos VIVUS kan du låne meget mere end før – vi har nemlig fået flere store lån lige her! Så hvis du er en af de danskere, der mangler penge til dit nye store projekt, behøver du slet ikke lede mere. Lad os finansiere din drøm nu.

Men hvad skal du egentlig overveje, før du hopper ud i et online lån på 20.000 kroner? Idet her indlæg vil vi hjælpe dig med hele låneprocessen – vi ved nemlig godt, at det kan være lidt uoverskueligt i starten. Specielt hvis du vil låne 20.000 billigt online. Der er nemlig mange bejlere ude i det store online univers. De lover guld og grønne skove, men hvem kan du stole på? Hvordan får du luget de dårlige tilbud fra?

Bare rolig – vi kan hjælpe dig! Hos VIVUS vægter vi 100% gennemsigtighed højt. Det er i ingens interesse at feje noget ind under gulvtæppet. Derfor får du alle informationer fra dag ét, så du er fuldstændig inde i, hvad du underskriver i en låneaftale. Ingen skjulte renter, skyhøje stiftelsesomkostninger eller skjulte gebyrer.

Lån 20000 online

Søger du på Google efter et lån på 20.000 kroner finder du forskellige catchphrases. Lad os give dig to eksempler på fængende online overskrifter:

  1. ”Lån 20000 rentefrit” eller ”lån 20000 gratis”
  2. ”lån 20000 uden dokumentation”

Fælles for disse to er, at de er myter, vi gerne vil komme til livs her og nu.

Lad os starte med den første, når der tales om at låne penge rentefrit eller gratis online. Vi ser desværre, at størstedelen af online kreditinstitutter, der lover denne ydelse har skyhøje gebyrer og høje stiftelsesomkostninger. Så hvis du læser om, at et lånetilbud er rentefrit, skal du tælle til 10 og læse det med småt. Der kunne nemlig sagtens snige sig et gebyr eller to ind.

Nummer to indikerer, at du kan låne penge uden dokumentation. Lad os være ærlige – det er altså ikke en mulighed.

Lad os tage eksemplet med at låne 20.000 kroner online. Her vil vi, VIVUS, altid skulle bruge noget dokumentation fra dig som låntager. Det er i form af en ”underskrift” gennem dit NemID – det er simpelthen et krav, hvis vi skal stå til rådighed for dig.

Hvis dokumentationen ikke var et krav, kunne alle jo bare optage lån i andres navne. Det ville godt nok være træls at stå med et lån på 20.000 kroner, som man ikke selv havde taget i første omgang!

Lån 20.000 med lav rente – overvejelser

Før du låner 20.000 billigt online, skal du nok overveje et par ting. Vi har lavet en kort oversigt her:

  1. Vi anbefaler, at du, selvfølgelig, læser det med småt, når du indgår i en låneaftale.
  2. Du kan sammenligne forskellige lån på beløb, renteog tilbagebetalingstid.
  3. Lån 20.000 efter du har lagt et budget.
  4. Brug det ikke til at betale gæld af.

Som vi også nævnte før, skal du læse det med småt. Du skal jo ikke underskrive noget, som du ikke kan stå inde for. Specielt ikke når der er tale om et lån på 20.000 kroner.

Hvis du har fået tilbudt flere lån, kan du altid sammenligne tilbuddene indbyrdes. Brug udbetalingstiden, tilbagebetalingstiden, ÅOP og renten som rettesnor – det giver dig nemlig et klart indblik i, hvilket lån der er det bedste. Lig særligt mærke til ÅOP’en, da den ikke røber hele historien. Her er det vigtigt, at du lige læser vores side om ÅOP, da vi går endnu mere i dybden der. Kort fortalt, rummer ÅOP ikke gebyrer i form af stiftelsesomkostninger og andre gebyrer. Så det gør den lidt svær at stole, hvis man bruger den til sammenligning af forskellige lån!

Vi anbefaler også, at du kun låner 20.000, hvis du har lagt en form for budget. Hav et overblik over tilbagebetalingen, formålet og tiden, så du er godt rustet til det.

Sidstnævnte råd giver nok sig selv. Det er ikke en super idé at bruge sit lån på 20.000 til at betale anden gæld af. Det kan betyde, at du havner i en såkaldt gældsspiral, der er svær at komme ud af.

Lån 20.000 nu hos VIVUS

Vil du høre mere om et lån på 20.000 kroner hos VIVUS? Så ræk endelig ud til os via telefonen eller e-mail. Du kan tro, vi glæder os til at høre fra dig! Fang os på 78 77 20 68 eller info@vivus.dk.

Her kan du høre om dine muligheder for at låne 20.000 kroner eller derover med udgangspunkt i din økonomi.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Måske vil du også kunne lide...