Lån 20 år – Hvad kan du låne som 20-årig?

lån 20 år

Gennem livet rammer du flere milepæle i forhold til din alder. Det var kæmpe stort, dengang du endelig blev 13 år gammel. Fra barn til teenager, til afslutningen af teenageårene, hvor du rammer 20 år. Gennem den her tid får du meget mere ansvar, og du kan selvfølgelig træffe dine helt egne valg og beslutninger.

Når du rammer de 20 år, er du ikke en teenager mere. Du er blevet voksen – og det’ nice! Måske du er færdig med gymnasiet, og du skal til at finde ud af, hvad du vil fremad. Du kan tage et sabbatår, hvor du kommer ud og oplever verden. Det kan være ret lækkert at have en lille pause, før du hopper på uddannelsesmøllen igen, hvis det er den vej du altså vælger at gå.  Sabbatåret giver dig også god mulighed til, at du kan spare op, så du har råd til at se lige det, du vil. Men der er jo mange ting igang på det tidspunkt! Hvis det kniber med opsparingen er der heldigvis også hjælp at hente.

Er du 20 år, vil du også kunne finde penge online i form af et lån.  De fleste kreditinstitutter, som det hedder, tilbyder nemlig, at du kan låne penge, når du fylder 20 år. Det gælder selvfølgelig også hos VIVUS, hvor du, som 20-årig, kan låne penge i form af et forbrugslån. I det her indlæg vil vi komme ind på, hvad du skal vide, hvis du vil låne penge som 20-årig.

Lån online som 20-årig

Hvis du vil undersøge dine lånemuligheder som 20-årig, kan du prøve en Google-søgning på ”lån 20 år”. Det har du måske allerede gjort. Som du nok kan se, er der utroligt mange online lån til 20-årige, som du frit kan vælge i mellem. Men hvordan finder man det bedste lån?

Det første du skal gøre er at bestemme, hvilken form for lån, du vil tage. Du har overordnet set to lånemuligheder online som 20-årig – nemlig din bank eller et andet online kreditinstitut. For at låne penge som 20-årig hos banken, skal du egentlig bare kontakte dem, og få aftalt en tid. Herefter vil din bankrådgiver fremsende det der hedder en mødeplan, hvor du skal medbringe et helt budget. Her vil du nok få en del uddybende spørgsmål angående dit lån, fordi bankerne er meget mere varsomme med at tilbyde lån efter finanskrisen.

Som en anden mulighed kan du henvende dig til et online kreditinstitut som fx VIVUS. De forskellige udbydere tilbyder vidt forskellige lån og vilkår, hvor det er vigtigt, at du kigger det i gennem grundigt. Vælg først det beløb du vil låne, og leg lidt med låneberegnerne rundt omkring på internettet. Vores kan du finde lige her på vores forside.

Du vil også opleve, at der er forskellige lånebegreb rundt omkring. ”SMS lån 20 år”, ”kviklån 20 år” eller ”kredit 20 år” er alt sammen hverdagskost for online kreditinstitutter. Det eneste du skal vide er, at det hele er en fælles betegnelse for et forbrugslån. Et forbrugslån er et lån, som du kan bruge på lige det, som du vil – altså til dit eget forbrug. Det gælder uanset, om du bruger det som et rejsetilskud, gadgets eller noget helt tredje. Hos VIVUS stiller vi faktisk ingen spørgsmål til, hvad du vil bruge dine penge på. Men vi opfordrer altid til, at du ikke optager et lån for at tilbagebetale på eksisterende gæld.

Hos VIVUS kan du også låne penge som 20-årig. Du kan låne op til 6000,- hos os som førstegangslåner. Når du så har tilbagebetalt dit lån, hæver vi dit fremtidige mulige lånebeløb til 12000,-. Dvs. allerede fra 2. gang du låner, kan du låne mere. Det er et godt indskud til en fantastisk rejse, hvor du frit kan bruge dine penge, som du vil.

Lån penge som 20-årig hos VIVUS

For at låne som 20-årig hos os skal du kun bruge dit NemID. Efter du har sendt din låneansøgning afsted, får du svar med det samme. Hvis låneansøgningen bliver godkendt, har vi hurtig udbetaling. Det betyder, at du får pengene på din konto inden for kort tid. Vi stiller ikke uddybende spørgsmål til, hvad pengene skal gå til – det er fuldstændig op til dig.

Hvis du vil høre mere om vores lån til 20-årige, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar, både på telefonen og på e-mail. Fang os på 77 78 20 68 eller på info@vivus.dk, hvor vi sidder klar i hverdagene fra 9.00-11.30 og 12.30-16.00.

Måske vil du også kunne lide...

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Scroll to Top